Allah içinize sindirsin Merci'm ne güzel huzurlu ve mutlu geçmiş. Bizimkide hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi ama o gün katlandı artık garibim neyseki aksiliksiz atlatmışsınız. Şaka maka 5 günlük oldunuz bile.
Hümüş alnımda 2 tane sivilce çıktı ki benim hiç çıkmazdı ben bu ay bir garibim bu d.k hapını bıraktığım için midir nedir.:44:
Merci ne güzel geçmiş yaaaawwww
Allah aşkına kocası foto çekilmeyi seven var mıbenim ki öf pöf deyip durmuştu şimdi bile gel foto çekilelim diyorum uyuz uyuz zorla yani
kızlar dün bugün gelemedim dün doktora gittim 10 hafta 3 günlüğüm şu an geç döllenmeden dolayı daha yeni belli oldu tam zamanı herşey yolunda2 hafta sonra ikili taramam var idrar yolu enfeksiyonum biraz daha azalmış ama tam kurumadığı hala şey yasak eşim dert etmiyor ben ediyorum
,
hastaneden çıktık görümcemin mezuniyetine gittik eşim orda n işe gitti ben onlarla takıldım falan rapor aldım dünü bugünü güya bugün dinlenecektim ramazan öncesi ev pis olmasın dedim abuuuu nevresim değiştir yok dolapları düzenle pike takımlarını çıkar bi de süpür sil balkon yıka canım çıktı valla tuvalet banyo da yarına kaldı valla yemek yaptım bi de üstüne şu an daha yeni oturdum
Günaydın kizlar hepinize hayirli ramazanlar :) nenacim artık git su doktora da ogrenelim cinsiyetini beni de meraklandirdin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kizlar hepinize hayirli ramazanlar :) nenacim artık git su doktora da ogrenelim cinsiyetini beni de meraklandirdin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Katılıyorum sana canım gitmiyor ki.Nena :) ben sizi hiç beklettirmeyecem hemen gidecem söz 5 6 hafta sonra
hayırlı ramazanlar güzeller
orucun ilk günlerini yiyecem ben mecburen allah yardımcısı olsun herkesin sıcaklar çok fena evde bi derece geçerde dışarı çıkmak zorunda olanlara çalışanlara sabır
mercim maşallah size canım anlatımına bayıldım foto erkeklerin genel sorunu ama bende sevmem öyle çok çekilmeyi düğün günü bana da bitmek bilmemişti
stankim ana oğul başbaşa mı kalıcaksınız artık biraz zor olur ama alışırsın merak etme canım
nena vallahi bende çok merak ediyorum ne zaman gideceksin doktora
hümmm dikkat et çok yorma kendini canım bırak biraz da düzensiz oluversin, evlerimiz ne kadar pis olabilir ki zaten
haftaya gidicem gun bellı degıl tahlıllerımı p.tesi alırmısım oglen 2 den sonra salı gunu gıdıp eksık kalan tahlıllerımı kendı hastanemde yaptrcam, o da ertesı gun cıksa doktorumdan randevu almaya gelıo sıra aldımmı gıdıcem vallahı bnde meraktan olcem gercı bu bebek kız ama teyıtt ettırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?