• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizin salonda klima var anlaşılan geceleri salonda uyucaz bi süre :)
Benimki kustu resmen denize iskeledeyiz ama inatla girmiyo :)) hazir bos kalmisken size dugun gunu detaylarini anlatiyim azicik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dugun gunu sabah 7de uyandim 8bucuga kadar yatakta debelendim sonra kalkip dusa girdim annem de kahvaltiyi hazirladi. O arada yengemle yegenim geldi hep birlikte toplanip kuafore gittik. Fotografcim beni orda bekliyodu tum gun cok rahatlatti beni sagolsun. Makyajim cok uzun sürdü ama herseyiyle cok icime sindi renkleri harikaydi ve tum gun o kdr terlemem rağmen en ufak bi akmA yasamadim. Saclarimda kuaforum sayesinde cok sade ve şık oldu. Her ne kadar bu kdr asagida balerin topuzu mu olur desede bittiginde saçlarım onun da hosuna gitti :) saat bir bucuk gibi cihan gelip aldi beni ve kuzguncuga dogru yola ciktik

Kuzguncukta cekim benim icin acayip guzel ve eğlenceli geçti ama cihan resim cektirmeyi sevmedigi icin oflayip pofladi butun gun başımda :) ben gelinlikle cimenlere uzandim o takımı kirlenir diye uzanmak istemedi yere :))) sonra ceketindeki kucucuk lekeyi dert edindi kendine cocuk gibiydi ya :) damatlik stresine verdim bunlarin hepsini. Bende de bi rahatlik bi sabır anlatamam. Tum gun lay lay lom gezdim her anin tadini çıkardım fotografcilar uzun zamandor böyle rahat kaprissiz gelin gormedik dediler :) cekim 4te bitti beni eve biraktilar. Iste gunun en sıkıcı zamani orda basladi saat 7ye kdr oturunca belim agrimaya gelinlik rahatsız etmeye başladı 3 saat cok zor gecti sonrasi malum gelin cikisi. Gözlerim doldu ama hiç aglamadim kimseyle goz temasi kurmamaya calistim. Dugun eglenceli gecti ama masalari falan gezmekten cok oynayamadim :) icimde kaldi azicik

Allah içinize sindirsin Merci'm ne güzel huzurlu ve mutlu geçmiş. Bizimkide hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi ama o gün katlandı artık garibim neyseki aksiliksiz atlatmışsınız. Şaka maka 5 günlük oldunuz bile.

Dugun gecesi en yakin arkadaslarimiz da bizimle eve geldiler arkadaşım sağolsun gelinligimi cikarmama yardım etti, istr o anki rahatlama halimi anlatamam muhtesemdi. Sonra bi saat firkete ayikladi basimdan. O olmasa cihan hayatta beceremezdi :) sonra onlar gitti biz valizlere son esyalarimizi yerlestirip kapattik. Yattik ama bütün gece uyuyamadim ayaklarimin ve belimin agrisindan
Bide fotograf çekimlerinde boynumu fazla zorlamisim tum agrilarla sabah olsun diye dua ettim valla. Tabi damat bey fosur fosur uyudu o yorgunlukla :) sabah kalktik arabamiza bindik havalimaninda arabamizi teslim ettik ver elini balayiiii :) bu macera da boylece bitmis oldu yoksa yeni mi basliyo demeliyim :)

Allah içinize sindirsin Merci'm ne güzel huzurlu ve mutlu geçmiş. Bizimkide hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi ama o gün katlandı artık garibim neyseki aksiliksiz atlatmışsınız. Şaka maka 5 günlük oldunuz bile.

Benimkide katlandi da artik iki saatin sonuna dogru ne zaman biticek ya demeye baslamisti :) allahtan en yakın arkadaşı yanindaydi da o bira guldurdu esprileriyle :) kazasiz belasiz tersliksiz atlattik cok sukur darisi isteyen herkesin başına

Kayınvalidem ve annem Arda doğduktan sonra bu güne kadar bizde dönüşümlü kaldılar. Bugünden itibaren ramazan başlıyor diye Ardayla bizi baş başa bıraktılar :37: Ne yapacağız bilmiyorum.

Merci ne güzel geçmiş yaaaawwww

Allah aşkına kocası foto çekilmeyi seven var mı :52::52::52: benim ki öf pöf deyip durmuştu şimdi bile gel foto çekilelim diyorum uyuz uyuz zorla yani :47::47::47:

kızlar dün bugün gelemedim dün doktora gittim 10 hafta 3 günlüğüm şu an geç döllenmeden dolayı daha yeni belli oldu tam zamanı herşey yolunda :16: 2 hafta sonra ikili taramam var :16::16::16::16: idrar yolu enfeksiyonum biraz daha azalmış ama tam kurumadığı hala şey yasak :17::17::17::17::17: :14::14::14: eşim dert etmiyor ben ediyorum :52::52::52::52:
,
hastaneden çıktık görümcemin mezuniyetine gittik eşim orda n işe gitti ben onlarla takıldım falan rapor aldım dünü bugünü güya bugün dinlenecektim ramazan öncesi ev pis olmasın dedim abuuuu nevresim değiştir yok dolapları düzenle pike takımlarını çıkar bi de süpür sil balkon yıka canım çıktı valla tuvalet banyo da yarına kaldı valla yemek yaptım bi de üstüne şu an daha yeni oturdum

Merci ne güzel geçmiş yaaaawwww

Allah aşkına kocası foto çekilmeyi seven var mı :52::52::52: benim ki öf pöf deyip durmuştu şimdi bile gel foto çekilelim diyorum uyuz uyuz zorla yani :47::47::47:

kızlar dün bugün gelemedim dün doktora gittim 10 hafta 3 günlüğüm şu an geç döllenmeden dolayı daha yeni belli oldu tam zamanı herşey yolunda :16: 2 hafta sonra ikili taramam var :16::16::16::16: idrar yolu enfeksiyonum biraz daha azalmış ama tam kurumadığı hala şey yasak :17::17::17::17::17: :14::14::14: eşim dert etmiyor ben ediyorum :52::52::52::52:
,
hastaneden çıktık görümcemin mezuniyetine gittik eşim orda n işe gitti ben onlarla takıldım falan rapor aldım dünü bugünü güya bugün dinlenecektim ramazan öncesi ev pis olmasın dedim abuuuu nevresim değiştir yok dolapları düzenle pike takımlarını çıkar bi de süpür sil balkon yıka canım çıktı valla tuvalet banyo da yarına kaldı valla yemek yaptım bi de üstüne şu an daha yeni oturdum

Niye yoruyorsun kendini bu kadar. Su uc dort haftayi gecirene kadar az is cok uyku.

Haklısın stankim :) ne yapayım yaw dayanamıyorum pis ve düzensiz eve :))) kuzenim 8 aylik perde Asardi ona manyak derdim :) gerçi ben o kadar yapacağımı sanmıyorum da :)))))

herkese gunaydınlarrr ramazan-ı serifinz mubarek olsun allah oruc tutanlarn nıyetını kabul etsın dayanma gucu versın ınsalalh:14:

merci canımmm ne guzel anlatmıssın cok heyecanlı ve keyflıymıs hepmz yakın zamnda o anları yasadgmz ıcın neler yasdgnı tahmn edebılıyoruz:46::52: bol bol fotograf cekın ılerde hatıra olarak bır tek onlar kalıo bıde yasadgn o ruya gbı gun , askınız hıc bıtmesn cnm keyflı bır evlılık sızı beklıyor

Günaydın kızlar mercim maşallah size allah güzellikler yaşatsın

Benim kocama herkes şaşırıyor tekrar damatlık giydi ikinci kere ben gelinlik giydim çekim yaptık die herkes farklı bakıyor şu günlerde bide benle aynı saatte 1 5 evlencek arkadaşım var onun nişanlısı düğün öcesi ve sonrası çekimi kabul etmemiş o güne sığdırcaklar mecbur o yüzden herkes eşine iyi bak ender bulunur diyor çekimimiz harika geçmişti bizim de

Bende gülerek evden çıkan hiç ağlamadan gelin olan biriyim

Ayyy yanıyoruz bizde kızlar yaaa ne olucak böle acilen bizim de klima yada başkambişi almammızz lazım en üst kat evimiz ve yatak odamız aşırı sıcak ne olucak böle

Günaydın kizlar hepinize hayirli ramazanlar :) nenacim artık git su doktora da ogrenelim cinsiyetini beni de meraklandirdin

Günaydın kizlar hepinize hayirli ramazanlar :) nenacim artık git su doktora da ogrenelim cinsiyetini beni de meraklandirdin

Katılıyorum sana canım gitmiyor ki.Nena :) ben sizi hiç beklettirmeyecem hemen gidecem söz 5 6 hafta sonra

hayırlı ramazanlar güzeller

orucun ilk günlerini yiyecem ben mecburen allah yardımcısı olsun herkesin sıcaklar çok fena evde bi derece geçerde dışarı çıkmak zorunda olanlara çalışanlara sabır

mercim maşallah size canım anlatımına bayıldım foto erkeklerin genel sorunu ama bende sevmem öyle çok çekilmeyi düğün günü bana da bitmek bilmemişti

stankim ana oğul başbaşa mı kalıcaksınız artık biraz zor olur ama alışırsın merak etme canım

nena vallahi bende çok merak ediyorum ne zaman gideceksin doktora

hümmm dikkat et çok yorma kendini canım bırak biraz da düzensiz oluversin, evlerimiz ne kadar pis olabilir ki zaten

Katılıyorum sana canım gitmiyor ki.Nena :) ben sizi hiç beklettirmeyecem hemen gidecem söz 5 6 hafta sonra

hayırlı ramazanlar güzeller

orucun ilk günlerini yiyecem ben mecburen allah yardımcısı olsun herkesin sıcaklar çok fena evde bi derece geçerde dışarı çıkmak zorunda olanlara çalışanlara sabır

mercim maşallah size canım anlatımına bayıldım foto erkeklerin genel sorunu ama bende sevmem öyle çok çekilmeyi düğün günü bana da bitmek bilmemişti

stankim ana oğul başbaşa mı kalıcaksınız artık biraz zor olur ama alışırsın merak etme canım

nena vallahi bende çok merak ediyorum ne zaman gideceksin doktora

hümmm dikkat et çok yorma kendini canım bırak biraz da düzensiz oluversin, evlerimiz ne kadar pis olabilir ki zaten

haftaya gidicem gun bellı degıl tahlıllerımı p.tesi alırmısım oglen 2 den sonra salı gunu gıdıp eksık kalan tahlıllerımı kendı hastanemde yaptrcam, o da ertesı gun cıksa doktorumdan randevu almaya gelıo sıra aldımmı gıdıcem vallahı bnde meraktan olcem gercı bu bebek kız ama teyıtt ettırım :9::9:

haftaya gidicem gun bellı degıl tahlıllerımı p.tesi alırmısım oglen 2 den sonra salı gunu gıdıp eksık kalan tahlıllerımı kendı hastanemde yaptrcam, o da ertesı gun cıksa doktorumdan randevu almaya gelıo sıra aldımmı gıdıcem vallahı bnde meraktan olcem gercı bu bebek kız ama teyıtt ettırım :9::9:

Nasıl emin oluyorsun kız :)
Kiz olduğundan belki erkek :) size benimkinin resmini atayim da bakin sizce ne olacak lovely tahmin ediyor

Eklentiler

• $1403948522426.webp
    $1403948522426.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
Back
X