Azcık kaldı canım 2 temmuzu bekle o gün olmaz isem test yapabilirim.
hyrlısyla bakalım bnde heyecandan dört dönüyorum erkek olursa daha cok sevncem ama ben %100 kız hıssedyrm o yuzdenkendmı kıza alıstrdm
evet giz den beklıyoruz haydeee elini cabuk tut
Esimin kuzenin esi uc haftalik hamile iken hastaneye gidip hamile oldugunu ogrenmisti.
Biz evlendik iki ay sonra onlar evlendik ben hamile kaldim iki ay sonra o hamile kaldi hamile oldugunu da uc haftalikken ogrendi
Stankim hoşgeldin. Arda ne yapıyor? Eşinin kuzen adetini beklemeden mi kan verdi acaba?
Arda sabahin alti bucugundan beri sicaktan uyuyamadi mahvoldu kuzum yeni uyuyabildi. Cok sicak cokkkkk.
Evet canim sanirim beklemeden kan verdi.
Evet canım ya bende mahfoldum sıcaklardan dün gece uyuyamadık kalktık 2:30 gibi duşa girdik bizde tekrar rahatlayalım diye. Eşim bin pişman klima taktırmadığına. Haftasonu vantilatörümü alıcam annemden.
Deniz sezonunu actiniz mi?
Selamlat guzellikler
Cok sicak eriyorum resmen. Bu gecr bizde uyuyamadik. Cam actik kopek havlamasindan uyutmafi kapattik kan ter icinde kaldik. Simdide evin buyun camlari acik banamisin demiyor perdeyi bile oynatmiyor valla
Sabahtan temizlil yaptik buzde sicakta cok zor oluyo. Annisim camlari sildi bende supurge yaptim yerleri falan sildim ramazana miss gibi oldu evimiz. Simdi de borek aciyo mmm aksama yemekte borek var
Heyy kimse bnim kadar beyaz olmaz dun kapri giyip ciktim bacaklar paril paril parladi kisa bisey giyemiyorum. Peynir gibiyim
herkes sıcakalrdan sıkayetcı bızde aynen camlar acık yatıoruz tık yok dusa grıoz kurunmadan yıne yatıoz 5 dkya kuruorz mahvolduk mafff ardacık napsın mınık bebek o da pişti kıyamam
bnde vantılator alcam lovelylı kavrulmanın alemı yok
Canım havlarsa havlasın inciçiçeğim kapatmayın pişik çıkartcanız valla. Bende korkumdan dün mutfak kapısını kapattım sabahı sabah ettik yani. Pırtığı bile balkona koydum dün evde sıcaktan salak oldu hayvan yazık. Dün balkonda bıraktım sabah kuş seslerini duyunca aldım. Yemine falan kargalar gelir diye. Sabah büyük kuşlar çok oluyor bizim orda bizde sabah onların bağırtılarına uyanıyoruz.
Nena ben evlenmeden önce hem anneme hem kendime vantilatör aldım eşyalarım giderken alamadık çünkü kına gecemde çalıştırırız diye düşündük. Salonda klima vardı ama erkekler falan bahçe tarafındaydı onlarada vantilatör açarız demiştik o nedenle kaldı ihtiyaç duymayıncada almamıştık şimdi haftasonu gidip alayım diyorum annemden taksiye falan atıcam getiricem artık mecbuuuuurrr.
e al tabi cok ıyı gelıcek ama o da carpıo yaaaa tutulucaz mazallah bnde gidip alcam da fırsatm yok her aksam dırekt anneme gectgmden nese buguncarsıya ıncem kocısle ozamn bakalım fan ya da vantılator
Kuzu şu tavana takılanlarda çok güzel. En alt seviyede çalıştırınca hiç vurmuyorda.
Kızlar an itibariyle yaz tatilim başlamış bulunmakta.Şu iki ay ne okulla ilgili bişey gormek ne de çağan dışında çocuk sesi duymak istiyorum
Bu sene bir çılgınlık yaptık bakalım gidiyoruz Agustosta yurtdısına.Umarım guzel geçer
Iyi tatiller Chelzymm :)
Antalyanin sicagi cok fena iki gundur 12yle 3 ârasi disarda durulmuyo nefes bile alamiyoruz oglen odaya kaciyoruz 3ten sonra havuzbasina geri donuyoruz. Canim esim iki gundur denize girmiyo alyansini kaybetti diye :))) havuzdayiz bu aralar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsan kocasi icin denizi bosalttirmaz mi :))))) bu cumlemi sicaga baglayip gecebilirsin kikiki allahim nefes alamiyoruz.
Canım havlarsa havlasın inciçiçeğim kapatmayın pişik çıkartcanız valla. Bende korkumdan dün mutfak kapısını kapattım sabahı sabah ettik yani. Pırtığı bile balkona koydum dün evde sıcaktan salak oldu hayvan yazık. Dün balkonda bıraktım sabah kuş seslerini duyunca aldım. Yemine falan kargalar gelir diye. Sabah büyük kuşlar çok oluyor bizim orda bizde sabah onların bağırtılarına uyanıyoruz.
Nena ben evlenmeden önce hem anneme hem kendime vantilatör aldım eşyalarım giderken alamadık çünkü kına gecemde çalıştırırız diye düşündük. Salonda klima vardı ama erkekler falan bahçe tarafındaydı onlarada vantilatör açarız demiştik o nedenle kaldı ihtiyaç duymayıncada almamıştık şimdi haftasonu gidip alayım diyorum annemden taksiye falan atıcam getiricem artık mecbuuuuurrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?