347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bilmem ki kizlari sevdigim icin kiz diyesim geldi birden olabilir mi acaba ?

Sinavim haftaya cumartesi canim 5 temmuzda

Bende bugun regli oldum karnim fena neyse ki sinava bitecek

bir tek sen bnmle aynı fıkırdde olmus oldun

he ıyı azcık daha vaktın var canım heyecan yapma sakın ol tamam mı

uzan reglı agrısnn en ıyı ılacı uzanmak cnm hatta yuzustu uzanrdm bn psıkolojkmdr bılmem ama yuzustu uzanr ellerımı karnıma koyardım baskı ve ısı hafıfletıo gbı olurdu

Bende bu kiz mi erkek mi muhabbeti acilinca aklima geldi yazacaktim. anlatayim bak.Bizim caganko daha annesinin karninda henuz cinsiyeti belli olmadigi zamanlar.Abim ve yengem kiz nasil hissesiyor.Abim karnini kizim diye falan seviyor,evin duvarlarina ismini(ismi bile hazirdi) post itlere notlar yazip yapistiyorlar falan :)) bende sanki biliyomus gibi oglum guzel oglusum,halasinin kuzusu sen anne babaya bakma pipili olucaksin sen ben biliyorum ,anne babayi bosver sen diye konusuyordum yengemin karniyla:)) Sanki seninkini kiz gibi hissediyorum ben ama bakalimm.Merakla bekliyoruz ne olacak.Karnini gordum baya buyumus ne guzelll:)Sevin hep,muzik dinletin.Abim butun hamilelik boyunca her tur muzigi dinletti.Simdi 2 yasinda eminem,rihanna seviyor bizimki:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haha hıkaye cok komıkmısss bende hep kızım cnm prensesım falan dıe sevıyorum ben her oyl sevdgmde ya kız degılse dıo bana kız babası kzıımz dıorum bön bön bakıo suratıma muzık dınletmedık daha evet cok faydalıymıs bılıorm baslım dınletmeye

Hehehh bakalim kiz mi erkek mi ? Cok heyecanli zaman valla.
Aynen canim bende oyle yatarim karnimi sicak tutunca iyi oluyor. Ilik dusta ise yariyo bende baya

Hehehh bakalim kiz mi erkek mi ? Cok heyecanli zaman valla.
Aynen canim bende oyle yatarim karnimi sicak tutunca iyi oluyor. Ilik dusta ise yariyo bende baya

evet ılık dus katılıyorum sana

selam kızlr ne var ne yok herkesler iyidirinş nenacım cinsiyeti merak ediyoruz hüm neler yapıyor varmı bilen

tahmının varmı gizocum

Canım inciçiçeğim naber? Bende bakayım hemen sınav yerine eşimin.

Nenacım git artık şu doktora canım çatlayacağız.

Chelzy kuşum senden naber? Az uğrar oldun buralara.

İnciçiçeğim bahsettiğin sınav kpss demi? Lisanstan giriyorsun dimi canım? Bizimkine 5 temmuzdaymış diyince şaşırdı o kadar alakası yok. Bir de ösym'nin sitesine girdim şimdi. Aday girişi yaptım. Fakat şöyle bir pencere çıkıyor karşıma. Tercih yap diyor sınavın karşısında tercih yapılmadığı için başvurunuz tamamlanmamıştır diyor.

İnciçiçeğim buldum canım eşim annemin tam karşısındaki okulda giriyor sınava şaka gibi. Çok şaşırdık.

Lovelym okuyorum hep sizleri ama arada yaziyorum bu siralar vize isleriyle cok ugrastim yogundu bide aman aman keyfim yok.Sikintiliyim biraz.

Lovelym okuyorum hep sizleri ama arada yaziyorum bu siralar vize isleriyle cok ugrastim yogundu bide aman aman keyfim yok.Sikintiliyim biraz.

Amaaan vize tam bir sorun. Potansiyel kaçaklara onayı basıyorlar, adamın bankada parası pulu var, geliri iyi, iş güç sahibi red basıyor. Hiç aklım sırrım ermiyor vize işine.

İnciçiçeğim buldum canım eşim annemin tam karşısındaki okulda giriyor sınava şaka gibi. Çok şaşırdık.

Iyiy canim hem de cok iyiyim annisim bIzde daha iyi olmazdim :))

Evet evet kpss lisans. Gecen seneki sinav icin tercihler oluyormus sanirim ona girmissin heralde neyse bulmussun. Ilk okuyunca eyvah basvurusu olmamis mi acaba dedim. Nasil denk gelmis. O sinavdayken sende anneciginde beklersin ohh miss

Haftaya cts benim mesaim var canım çalışıyorum o sınavdayken işte olacağım ama en azından okul nerde diye aramak zorunda kalmayacak ona çok sevindim.

ah ah bnde catır catır catlıyorum,eşimede soyledm bır an once baktıralm dıoda tahlıl beklıyorum napım devlete bırakırsam ısımı boyle olur ama ozelde de 450 tl tutuo bu testlerı ozel sıgorta karsılamıobedavası varken bu parayı vermeye acıdım vallahı

Canım testleri sağlık ocakları da yapıyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…