347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben ordan sana cevap verdim zaten saklambaç oynuyoruz.

Erkek bu erkek Gökhan doğru söylüyore. Ne zaman belli olacak olsun artık.

Ben ordan sana cevap verdim zaten saklambaç oynuyoruz.

Erkek bu erkek Gökhan doğru söylüyore. Ne zaman belli olacak olsun artık.

normalde gtmem gerekıo haftaya bellı olur ay sonu soylıcem demıstı aa bu haftada bellı ay sonu olmus bıleama eksık testlermı tamamlamam lazm off bırazcık ıhmal edıcem bu hafta sankı:26:

normalde gtmem gerekıo haftaya bellı olur ay sonu soylıcem demıstı aa bu haftada bellı ay sonu olmus bıleama eksık testlermı tamamlamam lazm off bırazcık ıhmal edıcem bu hafta sankı:26:

Nena insan merak etmez mi hemen tamamla testlerini git biz teyzeleri olarak burda meraktan çatladık bak hüm olsa çoktan testleri tamamlayıp gitmişti bile.

Nena insan merak etmez mi hemen tamamla testlerini git biz teyzeleri olarak burda meraktan çatladık bak hüm olsa çoktan testleri tamamlayıp gitmişti bile.

canım testler cok pahalı dıye dr bana devlet hastanesnde yaptr dedı ben gecen yaptrdm sonuc cıkmadı sonucun cıkmasnı beklıyrm bu hafta cıkar devlet hastanesı 1-2 testıde karsılamadgı ıcın onukendı hastanemde yaptrcm ama sonuclar cıkmadan hangısı yaptrcgmı bılemedgmden beklemedeym o yuzden gdemıyorum ki yoksa tabıkı bende merak edıyorum acaba bu ne kız mı erkek mi

lovelyli o dunkı arkdsndan haber varmı hanı nısanlı olandan aradı mı bır daha

Kuzum o eşimin arkadaşının nişanlısı. Dün ben whatsapptan yazdım ama cevap vermedi teyybiyesizz.

Akşamda eşimle konuştuk, İbo bana hiç bir şey anlatmıyor ki dedi sadece küsüz gene falan diyormuş bir de çok başına buyruk diyormuş işte nişanlısı için ve ben onunla evlenmek istediğimden %100 emin değilim demiş. Tabi ben böyle. E söylesin o zaman kıza yazık değil mi dedim. Dün akşamda İbo'ya whatsapptan eşim yazdı napıyorsun falan diye. O da nişanlısıyla olduğunu söyledi. Yarın akşam Lovely ile sizi bize bekliyoruz yazdı arkadaşı da hafta sonu geliriz dedi. Bakalım hafta sonu gelirlerse gelişmeleri yazarım gene.

bencede teybiyesizzz

cocuk evlenmek ıstedgnden emın degılmıymıs ayy kıza soylese bari belki kız bu kadr yıpranamz evlenmek ıstemedgı bellı annecıymıs gbı davranıo annesı kıza neler soyluyor off allahım bızı boylelerınden korusun yarabbim... ibo e... bsy anlatmamıssa cıddı bsyler var demektr erkekler cıddı konular olunca en yakına rkdsına bıle anlatmaz bız kadınlar gıbı degıller hafta sonuda gelmezler loveylı cunku onlarn arası gttıkce acılmıs mesafe grmıs bnce problemlernı muhtemelen cozemıcekler aman bızım topıktekılern ılıskılerne nazarlar degmesnbnm dıer topıkte d ebutun akdnlar mutlu cok onemlı bsy

Biraz önce eşim aradı Nena. İbo kan vermeye gidecekmiş evlilik işlemleri için biz kaç günde almıştık sonucu diye soruyor. Hayır efenim aynı gün alamaz 2-3 gün sonra çıkıyor dedim. Yeşim'i de arayıp sorasım var ne oldu hallettiniz mi diye. Bunlar anlamadım ben şu tarihte evleniyoruz dediler ama daha gün bilem almamışlar mı.

gün almamıslar belli onlar kendı kafalrndakı tarıhı sıze soylemısler,demekkı problemı halletmısler lovelylim,aynı gun alırlar sonucları ben almıstıma ma her hastane bır degıl tabı vermeyedebılırler:26:

Eşimin dediğine göre yeri tutmuşlar ama başvuru yapmamışlar daha. Halletiler herhalde.

Kim kimle bosaniyomus nolmus ? Daldan dala atliyorum ama bence nenanin oglu hum un kizi olcak icime öyle doguyo. Bu arada harika gorunuyosun nenacim masallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…