347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selamlar kızlar akşam için menü hazırlıyorum arpa şehriyeli bol sütlü çorba fırında tavuk patates ve pazar günü yaptığım bulgurum var dün eşim 2 tabak kıymalı tarhana tedi harika yapmışım çorbamız bitti ayyy varya herşeyi bitiriyor oda şaşkın benim böyle iyi yemekler yapacağıma ihtimal vermiyordu yemek yaparken hep yanımda duruyor bana öğretiyor çoğu zaman benden daha iyi yemek yapıyor :)

Gizom hoşgeldin benimde elim öyle yani eşim öyle diyor.

Kızlar benim eşimin iş yerinden çok samimi olduğu bir arkadaşı var, nişanlı. Bende bir kere eşimin çalıştığı yerin bir toplantısında görmüştüm daha sonrada düğünümüze geldiler. Kız çok sıcakkanlı tatlı bir kız düğün fotoğraflarımdada bolca var hatta. Her neyse biraz önce beni aradı ama nasıl ağlıyor. Yeşim n'oldu dedim? Lovely hiç iyi değilim şimdi annemi kapattım seni aradım benim çok iyi bir karar vermem gerekiyor. Düğüne bir ay kaldı ama ayrılıyoruz dedi. N'oldu dedim. Eşinin ailesinin alt katında oturmak istemiyormuş. Eşinin anneside çok kötü davranmış ona pazar günü. Sen nerden çıktın ki bu evi beğenmiyorsun, ben başkasına kiraya veririm evi ama kirayı size vermem. Kendi başınızın çaresine bakarsınız eğer bu evde oturmayacaksanız demiş. Bizim kızda haftasonundan beri ağlıyormuş. Nasıl yol göstereceğimi bilemedim kıza daha doğrusu ben gösterdim de nişanlısı kesin kararlıymış yani eşimin arkadaşı işte. Ya bu evde otururuz ya da nişanı atarız, bu iş biter ben aileme sırtımı dönemem falan demiş. Hiç öyle de bir çocuk değildi ama ailesi çok cahilmiş işte. Bugün ev için aramış eve tadilat için ustalar girecekmiş mutfak banyo falan yıkılacakmış, Yeşim girmesinler demiş. Şimdi hep birlikte konuşsak mı araya girsek mi ne yapsak bilemedim. Yeşim arayıp eşimin telefonunu aldı benden. Benim eşim herşeylerini biliyormuş aslında ama bana hiç bir şey söylemedi bugüne kadar. Sır olduğunu bilirdim de onun da bu kadar sır olduğunu bilmezdim. Şimdi biz bu çifte nasıl yardımcı olalım kızlar? Ya da bu kız ne yapsın da bu çocuk inadından vazgeçsin.

Son düzenleme:

ne bıcım ınsanlar var dıcem de bnmkıler de pek parlak sayılmaz kızın durumu baya zor a grmıs aslınd akız haklı oturmak ıstemeyeblr ama kızın bır hatası dugune 1 ay kalmıs bu konualrn smdı konusuluo olması artı o evde oturmak ıstese bıle o vın tamemen btmıs olması oturuma hazır hale gelmıs olması gerekrdı.... son dkka olucak iş değil ayrılmasnlar tabıkı ama bırı esınn arkdsına dogru yolu gostermesı gerekıo anladgm kadryla senn esınle samımı ozamn enıste alıcak karsısına konusucak ..cocuun annesı ne kdr terbıesz patavatsz sennerden cıktın da ne demk nasıl bır cumle ... eger cocuk nısanı atalım demısse aılesıne sırt donemıosa ben sahsım adına o kızn yerıne koyayımkendmı oyle mı efendm buyur kapı orda derdım... sırt donmeyle ne alakası var kız kendı duzenını oturtmak ıstıo vermen kırayıda calısıp yaparlar bız bıle kımseye eyvallah demedıysek onlarda yapar zor bsy deıl

gizz hg cnm masallahhh bızım topıgın butun kadınları haamrat cıktı mercıye bakıcaz artık bnde cok ıyı yemekler yaparm ama 2.5 aydr yapmıorm arada yapıorum annişim saolsn hamıle kızına kıyamıo

sen ınstagramda paylastkca ben dudaklarmı yalıyorum valla ne yalan soylımm

Ya canım sorma ailesiyle görüşmüyormuş hiç Yeşim. Gidip gelmiyormuş hep nişanlısıyla dışarda buluşuyorlarmış bir de insanların yüzleri kötü günde belli oluyormuş diyor. Önceden bir şeylerini görmemiş ama cahil olduklarını biliyormuş. Ya oturucak orda ya da ayrılıcak ama ben o insanlarla yapamıcam diyor bakalım ne olacak zaman ne göstericek...

ya ne kötü işte offf valla bu tip insanlar malesef cok fazla helekı ızmır gıbı bır yerde olması bana tuhaf gelmıyor da degıl hadı ıstanbul karmakarısık her türden ınsan var ıstanbullu yok ama ızmır bambaska bır sehır bıldgn avrupa yanı orada bu zıhnıyette olanlarda varmıs ne yazıkkı ...kızın durumuna uzuldm ayrılmak bı cozum belkı ama bı yola grmısler kıyısından donmek oldukca zor olsa gerek evlendı dıyelm mutsz olursada bosanmak mesele her yonden sarsılıcakalr her ıkı ucu b... degnek bılemedm yanı.. cocuk orta yolu bulmayada calısmıokı aılesne sırt donmekle ne alakası var o evı tadılat yaptrklarına cocuk sey dese anne bız sıfır evde oturmk ıstıyorz ıste ne bılym dahaısyerlermze yakın oturmakıstyrz gıbı gıbı deselerdı anlayıs gostereblrlerdı ama tahrık gıbı ben orda oturmam denırse onlarda arıza cıkarır haklı bulmadm kesınlıkle cocugun aılesnı ama kız da sankı bıraz kasınmıs gıbıme geldı kalmıs 1 ay bu konularn hıc hıc zamanı deıl bu gıdısle dugunden sonra sokakta otrcaklar

Ayrılmazlarsa iyidir canım ya. Kız herhalde ne zamandır istemiyor ki tadilat bugünlere kaldı canım bende samimi değilim beni neden aradı hiç bir fikrim yok nişanlısının yakın arkadaşı eşim diye muhtemelen. Hani içlerinde olsam bileyim durumu da değilim ki. Haftasonu anneside böyle söyleyince yapamıcam ben diye karar almış ama bilmiyorum ne yapacaklar. Ben yazarım gelişmeleri.

Son düzenleme:

yazık olmus ya ben ayrılık haberlernde cok uzulurum kendımı koyarm hemen onlarn yerınekahrolurdumheralde bılıosn ben hep dıyorum esım pırlanta olmasa sırf aılesı yuzunden evlenmezdm ... o da nısanlısını oyle goruosa bence evlenmelı aynı yerde oturucak bıle olsalar ben evlenrdm ama cocuk degısmıcekse evlendkten snra degısır ıyıce anacı babacı olur kadını dıslar kotu davranır o hıc hos deıl esım benı hıc yanıltmadı o zamnkı dusuncelrı aynen devam edıyor... kız eger ayrılıcaksa kı cok kotu bsyiyi dusunsun pişman olucgı kararlar vermesn... bu aıleler ne fena ya bnm aılem ust katı cıktılar ogulları kıra odemesn dıe kendılerı sıkıntıya grdıler anneme dıorumkı gelın ıstemezse kı(gelınn canına mınnet kıra odemıcek dıe hatta smdıden evn seklıne gore mobılyalar bakıomus) annemde ıstemezlerse kıraya versnler gtsnler baska yere onumu dusuncem dıo pasa gonullerı bılır yanı...

Şunu bilir şunu söylerim. Bir insanın kayınvalidesi, kayınpederi melek bile olsa evler arasında 1 vesait mesafe olmalı. Aynı binada olunca vay geldi, vay gelmedi, vay şu geldi beni çağırmadı. Birde cahil insanlarsa ve nişanlısı şimdiden sözlerinden çıkamıyorsa, yarın bir gün çocuğun kafasını sürekli dolduracaklar. Hayırlısı olsun haklarında. Kendi ailesiyle eşi arasında mesafeyi koruyamayan erkekle çok zor bu işler.

Günaydınnnnn

Dün kardeşimi verdik sözü oldu 35 kişi falandık çok güzeldi

Ama bayağı yoruldum herhalde ondan dolayı kasığım ağırdı sabah yarın doktora gidecem

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

lovelylı gecmıs olsun

hum sanada gecms olsn o kasılamlar ara ara bende de oluyor regl sancısı gbıde agrıo bnmkı,,bide sözünüz hayrlı olsun inşallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

lovelylı gecmıs olsun

hum sanada gecms olsn o kasılamlar ara ara bende de oluyor regl sancısı gbıde agrıo bnmkı,,bide sözünüz hayrlı olsun inşallah

Sağol tatlım benim kardeşim de bizim gibi asker yolu bekleyecek ama ağustosa yetişmiyor kasım da gidecek askere gitmeden de ekimde nişan yapılacak Kurban bayramı zamanında

Günaydınnn :)
3 gunluk evli yeni gelin geldi. Hersey rüya gibi ya bakiyorum bakiyorum doyamiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…