Günaydınnn :)
3 gunluk evli yeni gelin geldi. Hersey rüya gibi ya bakiyorum bakiyorum doyamiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyy kızlarrrr eskilere daldım okumayaeşim çarşıya çıkmış nette benimle konuşmak yerine play station oynamış size dert yanıyorum
Balayi sonrasi anlatirim detaylari :) bugun araba kiraladik antalyayi geziyoruz
Hahahahaha o günler bile güzeldi kuzum ya nerden nereye dimi? Bir de sen sonralardan gelenlerdensin ben sayfanın ilk başından beri burdayım.
Mercim ne gün dönüyorsunuz?
Pazartesi günü canım
kızlar dün akşam alt kattaki komşumuz geldi. Evlendiğimizden beri ne apartmanımız temizleniyor ne birşey. Kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Para toplayıp yıkatalım dedi. Hemen kabul ettik tabi ama bu akşam için üst katımızdakileri ve bizi çaya davet ettiler. Bu akşam alt komşudayız yani giderken eli boş gitmeyelim dedi eşim. English homeda bugün mutfak ürünlerinde %50 indirim başlamış. Bir el havlusu ile bir mum alsam mı sizce yeterli olur mu? çok sempatik ve herkesin beğeneceği hediyeler çünkü. Yanına bir de tuğba'dan çikolata paketi yaptırayım diyorum. Ilk kez gideceğiz ayıp olmasın şimdi.
ne guzel lovleylı boylelıkle tanısıcaksınız bızım apartman afedersınız tam hanzo kaynıo herkes genc bılıosun yenı evlı de cok ama ne gunaydın ne ıyı aksamlar kımse kımsenın yuzune bakmıo herkes dagdan ınme yabanı bır cıft cok hosuma gttı yerı geldı kapılarnı caldım pasta borek goturdum ama onlar da tırt cıktı anca ıste gorurlerse slm verırler esıme dedım kırolar anlamıo bızde kafamızı eger gecerız bırde slm verınce bön bön bakıoalr tanısıomuyuz gıbılernden medenıyetten bır haber herkes ...sizin hosuma gtti valla gidin aksam tanısmıs olcaksın gayet keyflı gecer cıkolata mantıklı ev hedıyesıde mantıklı olablr yanı englısh home dan bak belkı baska mınık aksesuarlar da ılgnı cekeblr oyle aman aman abartı bsy yapman gerekmez...
Abartı değilde ufak birşey alayım dedim canım hem güzel bir jest olur. Normalde bizde 2 yeni evli çift ve bir evlenecek çiftten oluşuyoruz apartmanda zaten toplamda 4 daire var en alt katta tek başına oturan bir öğretmen bayan vardı o da evlenip taşınıyormuş dünkü komşu söyledi. Bizdede görürsek günaydın iyi akşamlar var onun dışında bir şey yok, toplasan birbirimizi de evlendiğimizden beri 4 kere görmüşüzdür. Hatta en alttaki yalnız yaşayan öğretmen bayanı bugüne kadar sadece 1 kere gördüm. Artık akşam tam anlamıyla tanışırız. Hepimizde yaşıtız inş. güzel geçer.
Abartı değilde ufak birşey alayım dedim canım hem güzel bir jest olur. Normalde bizde 2 yeni evli çift ve bir evlenecek çiftten oluşuyoruz apartmanda zaten toplamda 4 daire var en alt katta tek başına oturan bir öğretmen bayan vardı o da evlenip taşınıyormuş dünkü komşu söyledi. Bizdede görürsek günaydın iyi akşamlar var onun dışında bir şey yok, toplasan birbirimizi de evlendiğimizden beri 4 kere görmüşüzdür. Hatta en alttaki yalnız yaşayan öğretmen bayanı bugüne kadar sadece 1 kere gördüm. Artık akşam tam anlamıyla tanışırız. Hepimizde yaşıtız inş. güzel geçer.
Kızlar dün akşam alt kattaki komşumuz geldi. Evlendiğimizden beri ne apartmanımız temizleniyor ne birşey. Kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Para toplayıp yıkatalım dedi. Hemen kabul ettik tabi ama bu akşam için üst katımızdakileri ve bizi çaya davet ettiler. Bu akşam alt komşudayız yani giderken eli boş gitmeyelim dedi eşim. English homeda bugün mutfak ürünlerinde %50 indirim başlamış. Bir el havlusu ile bir mum alsam mı sizce yeterli olur mu? Çok sempatik ve herkesin beğeneceği hediyeler çünkü. Yanına bir de tuğba'dan çikolata paketi yaptırayım diyorum. İlk kez gideceğiz ayıp olmasın şimdi.
çalışıyoruz ya kimseyi görmüyoruz doğal olarak alt komşum yönetici teyze bi aidatları vermeye gidince nasılsın iyi misin kızım falan der işte diğer bayanları da kapıda görüyorum bazen yarısı çalışıyor yarısı ev hanımı apartman 24 daire çoluk çocuk dolu ama hiç ses gelmiyor valla
biz geldikkkkk biraz büyümüş vaziyetteeee
Ben gödüm ki diğer topikten fotoğrafı göbüş büyümüş yüz daha da güzelleşmiş sankim bu bebek erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?