Balayindan bile size laf yetistiriyorum gordugunuz gibi :) eşim az önce alyansini dusurup kaybetti denizde morali bozuk cok. Kitap okuyo yanimda bende firsattan istifade ediyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bizimde nişanlıyken bodrumda başımıza gelmişti. Havuzda düşürmüştü allahtan voleybol oynarken nerdeyse havuzu boşaltacaklardı ama herkes çıktı havuzdan bulduk. Deniz olması kötü olmuş toprağa gömülüyor hemen dalıp çıktıkça zaten.
Saglik olsun canim bulamadik zaten ama morali bozuldu ister istemez
Kim kimle bosaniyomus nolmus ? Daldan dala atliyorum ama bence nenanin oglu hum un kizi olcak icime öyle doguyo. Bu arada harika gorunuyosun nenacim masallah
Gunaydinnnn ardanin memeyle mucadelesi uc saat sonra bitti. Sut sarhosu oldu ve uyuya kaldi.
gunaydın stankicannnn ardacık uyudumu o sımdı ne guzelde sut kokuyordur maşallah maşalllah topiğimizn ilk göz agrısı
Sutu icip icip kustugu icin arada peynirimside kokabiliyor :) dun bebek mevludunde herkes kokluyor. İcimden diyorum bitirmeyin kokusunu :) biraz once yatagina yatirirken diyorum buyut.besle kizin biri gelsin kapsin oglunu hahaha kotu kaynana modu :)
Günaydın canlar.
Dün komşu ziyaretimiz çok güzel geçti. Üst kattakiler bizden önce indi duyduk bir 5-10 dakika sonrada biz indik inmemize kalmadı daha girdik bismillah üst kattakiler kalktı evde misafirleri varmış. Biz 1.5 saat oturduk. 22:30 gibi kalktık. Sohbet muhabbet bayağı güzeldi ama hepimiz ertesi gün işe gideceğiz diye biz kalkalım dedik.
he ekşimik kokuo dımı bende cok kokarmısım cok kusmusum sutten snra annemle babam hep gıdımı koklarmısbebek mevludunuz mu vardı haberm yok allah kabul etsın ınsallah dualarınızı canım...valla noluo kızım hemen kaaynana moduna grdn ben kzımı sana vermem mazallah sınırlı bsy olcan yaslanınca annelermz drdı ya anne olunca anlarsnz dıe kavga ederdm annemle senn cocugunda sana yapar aynısını derdı smdı dusunuyrmda cocugum bana karsı gelecek vayy anam yanmısım smdı anneme sımsıkısarılıyrm gıkımı cıakrtmıyorm valla
gunaydn canımbunuda atlatmıs bulunuosnz keyıf aldgnıza sevndm
Nena bu bebiş kız değilse bak çok alınıyor içerde söyleyim.
Stankim allah kabul etsin canım zamanı gelince bu tecrübelerinizden yararlanacağız çok.
Evet daha sonraki günlerden birinde bende davet ederim artık.
evet biraz zamn gecınce sen davet edersin.... o bekar cıftte geldı dımı nasıllar ıyıler mı
Evet canım işte onlar biz girdik 5 dakka geçmedi kalktılar evde misafir varmış, bırakıp inmişler 10 dakika. Biz içeri girdik oturduk kalktılar 2 sohbet edemedik. Çok sessizler belki de evli olmadıkları için çekiniyorlar kıyamadık biz onlara hiç.
Gunaydin guzeller
Okuyorum ama gelemiyorum annisim bizde pc acmiyorum telefnnda sarji cabuk bitince ordanda giresim gelmiyo bide son hazirliklar yumurta kapiya dayandi misali haldir haldir denemeydi testti devam giris yerleride aciklanmis. Ege uni. Allahtan evime cok yakin okul aramayacagiz
Stankim mevludunuzu Allah kabul etsin canim
Lovelym ne guzel tanistiniz komsularinzla guzel gecmis sevndm.
Mercim saglik olsun canim. Yenisini alirsiniz. Tatil nasil gidiyor takip ediyoruz ig de :) uzunnuzun anlatmanida merakla bekliyoruz :))
Nena ve humuss bebecikler nasil? Nenain karni baya cikmis cok seker gorunuyosunuz. Senn gobus belli oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?