football manager mı oyun muymuş ... sizdemi oynuosnz kızlarrrr
erkek ne karışırmıs amannn simsiyah sersem umrunda olmaz
Ay kuzum sizle biz ne kadar benziyoruz seninki de mi oynuyor?
eşler mi oynuo oyunu anlamadmkısoylım bnmkıde oynasın
yok olsada kılmam ıs yernde ona gore gynmıyorum cunku,olursa evde olur yanı
eşler mi oynuo oyunu anlamadmkısoylım bnmkıde oynasın
Yok kuzum benim eşim oynuyor ama çılgın gibi saatlerce başından kalkamıyor. Acun'unda oynadığı oyun bu hani ofisinin bir odasına bu oyun için özel yer yaptırtmış falan ya o oyun bu oyun işte.
football manager mı oyun muymuş ... sizdemi oynuosnz kızlarrrr
bnm esım sızınkılerden farklı demekkı ona karısmak demeyelım hosuna gıden gıtmeyen seylerı dıle getırıo uygulamak bana kalmıs... fıkır soylemesı hosuam gıdıo en azından evde tek basıma her seye ben karar vermıorm
Kuzum futbola meraklıysa oynar. Pes diye geçiyor duymuşsundur belki. Oyunun adı football manager. Bizimki oyun türkiyeye gelmeden sıraya giriyor. Gelince haber veriyorlar ilk alanlardan biri oluyor her sene. Seneye 2015'i çıkacak ama ben istemiyorum artık alsın çocuk doğurucam onunla oynasın.
Açık arkadaşlar var mesela görüyorum namaz kılan kız mini etek giyiyor mesela ama yanında eteğini getirip kılıyor tabi sen bilirsin yine de
plays statıon dan mı oynanıo tlfndan mı ozaman hıc bulastırmayım ben bnmkıne aman bı soylesem o da bırakmaz erkek mılletı ıstezatenısten gucten benı gormuo ısı bıttıkten snrada oyuna sarar evde kıyametı koparırım
football a meraklı tabı oyle cıkıp oynamaz da ızlemeyı cok sever pür dikkat izler onda sıkıntı yok ızlemeyı bnde severm oturup ızlerz de oyun baska ıstemem tuum ılgısını ona versn sızde enıstelereı kurtarn o oyundannnnnnnn cok cabuk
iş yernde yok cnm mescıt o yuzden kılarsam evde kılıcam bnmde burda kapalı arkdslarm var namaznda ama onalrda gunduz kılmıolar ki...
plays statıon dan mı oynanıo tlfndan mı ozaman hıc bulastırmayım ben bnmkıne aman bı soylesem o da bırakmaz erkek mılletı ıstezatenısten gucten benı gormuo ısı bıttıkten snrada oyuna sarar evde kıyametı koparırım
Takımın managerliğini yapıyorsun adı üstünde oyuncu alıyorsun satıyorsun falan teknik direkötürüsün teee ilk liglerden başlıyorsun yukarı çıkmaya çalışıyorsun bi maç daha bi maç daha oluyo gece yarısı
evet bi bakıma güzel tabiki benim ki hiç karışmaz onu neden oraya koydun bilmem ne ama mesela babam titizdir evdeki şeylere karışır laf eder
Bizimki oyunu satın alıp bilgisayara yükledi canım, bilgisayardan oynuyor yani ama playstationdan da oynayanlar var sanırım. Onu tam bilmiyorum.
he bosver tırttt oyun kesın benm pabucum dama atılır bız aksamları sahılde dondurmalı yuruyus yapıoz hıc aklına grmeym zaten kv gıttgmzde oynuo hep yan odada bende kos kos oturuom evde
bnmkıde karısmıo hümmmmmm karışmıoooooocıldrttın nenayı adamın takıntılı oldgu bı kac bsy var onları dıle getrıo
1. ev dagınıksa toplar dagınık eve takıntısı var topla demez toplar yanı
2. nevresm oldu yenı cıktı yanı onceden yoktu beyaz daha guzel duruo hep beyaz serelm dedı olur dedm bnde
u under stand me....
bnm babam hıc karısmaz mesela hatta yatak ortusz olsa nıe ortusuz demz alır battanıyesnı uzerne ceker ben oyle sevmem kı umursamaz yanı babam
Gunaydinnn
Cok kotuyum.metroda ve sinifta klimalar fildir fildir buz tuttum midem cok fena zor duruyorum son 2 saatim oglrden sonraya kalabilecek mecalim yok. Bugunde annisim gelicek sinava kadar bizde. Yardimci olmak icin geliyor
Futbol manager mi o oyunu kim cikardiysa..... esim isten geliyor pc yi kucagina bi aliyor yatana kadar devam bi yandan da telefondan o oyuna benzer ikisi bir arada ben cinnet gecirir durumda
Gunaydinnn
Cok kotuyum.metroda ve sinifta klimalar fildir fildir buz tuttum midem cok fena zor duruyorum son 2 saatim oglrden sonraya kalabilecek mecalim yok. Bugunde annisim gelicek sinava kadar bizde. Yardimci olmak icin geliyor
Futbol manager mi o oyunu kim cikardiysa..... esim isten geliyor pc yi kucagina bi aliyor yatana kadar devam bi yandan da telefondan o oyuna benzer ikisi bir arada ben cinnet gecirir durumda
benimki de öyle olsa keşke
Gunaydinnn
Canım geçmiş olsun ya dikkat et yanına ince bir ceket al dicem ama bu havada komik olucak tabi en azından bir şal çantanda bulundur böyle ortamlar için. Üşüyünce omuzlarına alıverirsin.
Senin eşinde mi oynuyor canım inanmıyorum hepimizin ki aynıymış.Bir tek ben varım sanıyordum bu oyundan muzdarip.
Canım geçmiş olsun ya dikkat et yanına ince bir ceket al dicem ama bu havada komik olucak tabi en azından bir şal çantanda bulundur böyle ortamlar için. Üşüyünce omuzlarına alıverirsin.
Senin eşinde mi oynuyor canım inanmıyorum hepimizin ki aynıymış.Bir tek ben varım sanıyordum bu oyundan muzdarip.
geçmiş olsun cnım sıcaklar çok zor
bnmkı numune canım
dıkkat et ıncıcıcegm klımalar fena valla lovelylınn dedgı gıbı bı ceket al yanına yada mınık bır hırka dikkat et ayaklarnı usutme valla
senınkıde mı oynuyorr ay kızlar bıran once cozum bulun fena aldatılıosnz football managerla
lovelylı valla cozum bulun mesela gectılermı pc basına gt yat yataga bak nasıl tıpıs tıpıs gelıoalr yanınıza yanı benkusunce yataga gdıorm max 10 dkkaya gelıo sıvısıo yanımabi kaç defa tekrarlayın sonra amannn baslıcam oyununa dıcekler oynamıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?