• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

malesef bi formülü yok canım. arad bi geliyorlar öyle
bugün bütün gün dışardaydım da öyle vakit geçirebildim, ama gece olunca gene aynısı

Ben uyku sorunumu nasıl çözeceğimi snrm bugün buldum:) kocamın playstation U bı ise yarayacak galiba...
Şimdi yeteri kdr yorulmadığım icin uyuyamadigimi düşündüğümden kendimi nasıl yorsam diye düşündüm .. Sonra aklıma spor yapmak geldi.. Ama salona 1 yil para ödeyip sadece 7 kez gitmiş biri olarak, üyeliğim de taze bitmiş ve kocam askerken bi kucak dolusu para dökme lüksüm olmadıgından çözümler düşündüm.. Sonra aklıma gorumcemlerdeki wii Sport's geldi.. Dedim acaba bu playstation denen gicik makineye uygun bişeyler var midirr... Kalktım usenmedim,, annemlere gelirken yolumu değiştirdim bı elektronik mağazaya girdim bı spor oyunu aldım... Şimdi evde kardesimin makinede baktım da harikaa... Yazıyorsun tüm bilgilerini, hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsun diyo,kumandaları var uzaktan kumanda gibi elinde onlar eğilip kalkıyorsun ritmini nabzını bile ölçüyor ... Pzt den itibaren Artık deli danalar gibi evde ziplayip yorgunluktan sızana kadar bununlayim:)
(cnmn ne kdr sıkıldığını bu yazımdan çıkarabilirsiniz :p )

Tüm yabancı dizileri izliyorum sırayla sezon sezon :)))))
Bi de çok saçma ama yemin torenine ne giyilir yazdığımda bu topici bulmuş diğer sayfalara bakmamıştım , şimdi onlara bakıyorum :) vaaar ol guugıl :p

bari biri topic açsınn yemin töreninde ne giydiklerini yazsınlar bize de örnek olsunnnn yada giycekleriniiiiiiiii :46::46::46:

ninni söyle babana :27::27:

:)) zara-tez gel yarimm diye bı şarkı buldum gecen nette dolaşırken.. Psikopat oldugum binhuxunlu gecede :))
Dedim az önce babis bunu sever ruh da dinlendici, aciyim gitsin uyku bastırır belki dedim... Dinledi, Güzelmiş dedi,, efkâr yapar sende bu çok dinleme dedi,, du bı sigara yakym bu şarkının üzerine iyi gider dedi... Bende dertler Derya oldu :))))

Son düzenleme:
:)) zara-tez gel yarimm diye bı şarkı buldum gecen nette dolaşırken.. Psikopat oldugum binhuxunlu gecede :))
Dedim az önce babis bunu sever ruh da dinlendici, aciyim gitsin uyku bastırır belki dedim... Dinledi, Güzelmiş dedi,, efkâr yapar sende bu çok dinleme dedi,, du bı sigara yakym bu şarkının üzerine iyi gider dedi... Bende dertler Derya oldu :))))

:52::52::52::52::52::52::52:

Ben uyku sorunumu nasıl çözeceğimi snrm bugün buldum:) kocamın playstation U bı ise yarayacak galiba...
Şimdi yeteri kdr yorulmadığım icin uyuyamadigimi düşündüğümden kendimi nasıl yorsam diye düşündüm .. Sonra aklıma spor yapmak geldi.. Ama salona 1 yil para ödeyip sadece 7 kez gitmiş biri olarak, üyeliğim de taze bitmiş ve kocam askerken bi kucak dolusu para dökme lüksüm olmadıgından çözümler düşündüm.. Sonra aklıma gorumcemlerdeki wii Sport's geldi.. Dedim acaba bu playstation denen gicik makineye uygun bişeyler var midirr... Kalktım usenmedim,, annemlere gelirken yolumu değiştirdim bı elektronik mağazaya girdim bı spor oyunu aldım... Şimdi evde kardesimin makinede baktım da harikaa... Yazıyorsun tüm bilgilerini, hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsun diyo,kumandaları var uzaktan kumanda gibi elinde onlar eğilip kalkıyorsun ritmini nabzını bile ölçüyor ... Pzt den itibaren Artık deli danalar gibi evde ziplayip yorgunluktan sızana kadar bununlayim:)
(cnmn ne kdr sıkıldığını bu yazımdan çıkarabilirsiniz :p )

canım süper fikir bulmuşsun. eşin gelene kadar hem formda kalırsın hem de gece güzel bi uyku çekersin :))

hakikaten kimse sızlanmıyo :1::1: onu geçtim biride çıkıp demioki kızlar evet çok zor şunu şunu giyebilirsiniz diyee piiiiii :20::20:
neyse gömlek falan gicem ben galibaaa net olmamakla birlikteeeee :50::50:

:) valla ya.. Ben de iste sürekli gömlek giydiğim icin su an bana is kıyafeti gibi geliyo bütün gomleklerim... Kayınvalidem de dedi beyaz gömlek giysine spor bisy sana yakışıyor .. (herkesi yiyorum yani ne giyceeeeem diye) gömlek kot Guzel uyumlu... Ama iste bana çok bankacı kimliğimi hatırlatıyor :) beyaz bı tişörtüm var poloyaka derler ya.. Kurtarıcı gibi bisy .. Onu mu giysem dedim spor olsun... Ama sonra da oğlan cocuğu gibi görür beni diye korktum :))) gören de kocama değil ilk buluşmaya gidiyorum sanır öyle deli bı heyecan var icimdeee

ben geldim kızlaar şöyle çıktım biraz alışveriş yaptım kendime geleyim diye yok gram mutlu olmadım:)) durum oldukça vahim yanii şimdi eve geldim aramasını bekliyorum daha bugün aramadı sizinkilerden varmı haberler neler yapmışlar bugün?

canım alışveriş benimde en sevdiğim şey olmasına rağmen inan banada gram zevk vermiyor : ) onunla paylaşamadığın her anın, her sözün büyüttüğü koca bir boşluğu içinde taşımak, ararsa da duyamazsam diye telefonu elinden bırakmamak, her konuşma sonrası gözyaşlarına hakim olamamak.şuan yaşadıklarım sır bunlar :59:

yok canım bende de aynı sorun var. kot ve bluz giyer giderim rahat olur yolda falan yorulucaz demiştim ama nişanlım elbise giy şıkır şıkır ol dedi kafam karıştı:61:

Ya benim esim de çok sever iste şıkırlığı :) yani sana söyle anlatym kısaca,,,
1.dolgu topuk dışındaki tüm topuklu ayakkabılarıma asiktir. Bana sürekli ayakkabı hediye alır. Hatta bı modeli sevdiysem rengine karar veremiyosam 2 sinı de alır, ince sivri topuklu ayakkabılar favorisi.. Sürekli h sonları bile topukluyla dolaşmamı ister
2. Saclarım masalıyken iltifat üstüne iltifat alırım.
3. Kırmızı ruj ya da sadece parlatici sürdüğümde olur :)
4. Kırmızı oje Guzel ama french yaptırsana Askim der
5. Eğer o gün kuaförden geldiysem yemeği o hazırlar bulaşıkları o yıkar:)))))
Yani bakımlı olayım canını yiym.o derece. Evde sürekli bihter ziyagil modunda dolasym istiyor... O yüzden bu kdr takigim yemin töreni kıyafeti olayına :( zor bir kocam var

Son düzenleme:
Ya benim esim de çok sever iste şıkırlığı :) yani sana söyle anlatym kısaca,,,
1.dolgu topuk dışındaki tüm topuklu ayakkabılarıma asiktir. Bana sürekli ayakkabı hediye alır. Hatta bı modeli sevdiysem rengine karar veremiyosam 2 sinı de alır, ince sivri topuklu ayakkabılar favorisi.. Sürekli h sonları bile topukluyla dolaşmamı ister
2. Saclarım masalıyken iltifat üstüne iltifat alırım.
3. Kırmızı ruj ya da sadece parlatici sürdüğümde olur :)
4. Kırmızı oje Guzel ama french yaptırsana Askim der
5. Eğer o gün kuaförden geldiysem yemeği o hazırlar bulaşıkları o yıkar:)))))
Yani bakımlı olayım canını yiym.o derece. Evde sürekli bihter ziyagil modunda dolasym istiyor... O yüzden bu kdr takigim yemin töreni kıyafeti olayına :( zor bir kocam var

ooo baya zormuş canım:))
benmkide ilk defa bana böyle dedi benmde o yüzden kafam karştı, yoksa ne güzel kot bluz ayarlamştım bide saça fön tamamdı. şimdi öyle dolanıyorum bişeyde beğenemedim:))

benmkide ilk defa bana böyle dedi benmde o yüzden kafam karştı, yoksa ne güzel kot bluz ayarlamştım bide saça fön tamamdı. şimdi öyle dolanıyorum bişeyde beğenemedim:))

Zor ki ne zooorr ah ah sorma dertliyim.. O yüzden böyleym iste:( ama şimdi çok da kokos kalmak istemiyorum , herkes gayet normal ben abartı olmym diyorum... Bı de kızar mizar,sagı solu belli olmaz :) ne bu kdr düğüne mı geldin der yerin dibine girerim;)
Kot tişört olayı kesin olacak snrm :))) aman ya bu kıyafet olayı iyi oldu ama onu düşünüyorum kafam dağılıyor .. Konuşamadık bugün aramadı :( aramadigini unutyrm bari böyle....

ahaha kafamda 327329 tane kombin var ama bende öle süslü püslü gitmek istemiyrum, beyaz gömler altına spor bi kot altına da platformlarımı geçirdim mi tamam fön falan yeter, kaç saat yol gidicem güzellik falan beklemesinnnnn benden yamulmuş olurum 7 saaatin sonundaa, bence boşuna sıkıntı yapıyorum ben :52::52:

Zor ki ne zooorr ah ah sorma dertliyim.. O yüzden böyleym iste:( ama şimdi çok da kokos kalmak istemiyorum , herkes gayet normal ben abartı olmym diyorum... Bı de kızar mizar,sagı solu belli olmaz :) ne bu kdr düğüne mı geldin der yerin dibine girerim;)
Kot tişört olayı kesin olacak snrm :))) aman ya bu kıyafet olayı iyi oldu ama onu düşünüyorum kafam dağılıyor .. Konuşamadık bugün aramadı :( aramadigini unutyrm bari böyle....

aynen canım kafa dağıtıyor ii oluyo:)
yol uzaksa kot tişört en iyisi havalarda çok sıcak zaten :)
ben bugn knştum 2 kez ama sınava girmişti akşam belli olur büyük ihtimalle haber verrm dedi aramadı çok meraklandım. bi numarada yok bende aramak için. ankesrlülerde aranmıyo orda ki. bu gece uyku zor tutucak :((

ahaha kafamda 327329 tane kombin var ama bende öle süslü püslü gitmek istemiyrum, beyaz gömler altına spor bi kot altına da platformlarımı geçirdim mi tamam fön falan yeter, kaç saat yol gidicem güzellik falan beklemesinnnnn benden yamulmuş olurum 7 saaatin sonundaa, bence boşuna sıkıntı yapıyorum ben :52::52:

Yamulmazsin yamulmazsin onu görünce gözün açılır :))
Platform mü giyiceksinnnnn.. Ben de giyeyim mı diye çok düşündüm çok mu zor olur diye,, bak senden cesaretlendim şimdi :)))

aynen bende öyle düşünüyorum:)

aynen canım kafa dağıtıyor ii oluyo:)
yol uzaksa kot tişört en iyisi havalarda çok sıcak zaten :)
ben bugn knştum 2 kez ama sınava girmişti akşam belli olur büyük ihtimalle haber verrm dedi aramadı çok meraklandım. bi numarada yok bende aramak için. ankesrlülerde aranmıyo orda ki. bu gece uyku zor tutucak :((

Belli olsa arardi bence,,di mi? Belki daha belli olmamıştır
Hadi inşallah istediğiniz gibi süper süper sonuclar alır ennnn Guzel yere düşer imsallahhhh

Yamulmazsin yamulmazsin onu görünce gözün açılır :))
Platform mü giyiceksinnnnn.. Ben de giyeyim mı diye çok düşündüm çok mu zor olur diye,, bak senden cesaretlendim şimdi :)))

aynen bende öyle düşünüyorum:)
evet benim çok sevdiğim platformum var kurtarıcım resmen tommyden almıştımm çokta rahat hiç topuklu gibi değill, hem şık olursunn hemdeerahatt, giyebilrsinn rahat bi ayakkabın varsaaaaa bencee :3::3:

Kızların kıyafet telaşıını görünce ben bile heycanlandım ama ben gidemiyorum artık sizler dönünce bize bol bol anlatırsınııız dimii???:)))

Back
X