- 16 Temmuz 2012
- 993
- 2
- 48
malesef bi formülü yok canım. arad bi geliyorlar öyle
bugün bütün gün dışardaydım da öyle vakit geçirebildim, ama gece olunca gene aynısı
Ben uyku sorunumu nasıl çözeceğimi snrm bugün buldum:) kocamın playstation U bı ise yarayacak galiba...
Şimdi yeteri kdr yorulmadığım icin uyuyamadigimi düşündüğümden kendimi nasıl yorsam diye düşündüm .. Sonra aklıma spor yapmak geldi.. Ama salona 1 yil para ödeyip sadece 7 kez gitmiş biri olarak, üyeliğim de taze bitmiş ve kocam askerken bi kucak dolusu para dökme lüksüm olmadıgından çözümler düşündüm.. Sonra aklıma gorumcemlerdeki wii Sport's geldi.. Dedim acaba bu playstation denen gicik makineye uygun bişeyler var midirr... Kalktım usenmedim,, annemlere gelirken yolumu değiştirdim bı elektronik mağazaya girdim bı spor oyunu aldım... Şimdi evde kardesimin makinede baktım da harikaa... Yazıyorsun tüm bilgilerini, hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsun diyo,kumandaları var uzaktan kumanda gibi elinde onlar eğilip kalkıyorsun ritmini nabzını bile ölçüyor ... Pzt den itibaren Artık deli danalar gibi evde ziplayip yorgunluktan sızana kadar bununlayim:)
(cnmn ne kdr sıkıldığını bu yazımdan çıkarabilirsiniz