• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar aranıza yenı katıldım bnm nısanlımda 347. dönem olarak manısa kırkağaca gitti askeri orada olan var mı?

Aramıza hoşgeldin canım benim. Topicimiz bir asker yareni daha kazandı ne mutlu.:29:

Dedem sağlık memuruydu benim kırkağaçta yaşamışlar uzunca bir dönem. Manisa'nın birazcık daha nezih bir semti diye biliyorum ama askerlik hakkında bilgim yok ne yazıkki.

Aramıza hoşgeldin canım benim. Topicimiz bir asker yareni daha kazandı ne mutlu.:29:

Dedem sağlık memuruydu benim kırkağaçta yaşamışlar uzunca bir dönem. Manisa'nın birazcık daha nezih bir semti diye biliyorum ama askerlik hakkında bilgim yok ne yazıkki.

bnm orası hakkında güzel bilgilerim var :):23::23::23::23:

saol balım senide allah kavuştursun sen ? nerde nasıl kısa dönem uzun dönem ? :29:

ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile

ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile

herkezin başlarda aynı 460 nedir ya insanın gözünü korkutuyor :53: bizde mardinde askerlik yapıyoruz istanbuldan bekliyorum onu :51:

iskenderunlu kızlar
ben bugün konuştum sevgilimle
2 saat önce aradı ben kuafördeydim çok fazla konuşamadık :1::1:
eğitim yapmışlar yine bugün yorulmuşlar baya...
bi onu öğrendim. bi de işte uçak biletleri hakkında falan konuşabildik. akşam ararsa daha detaylı konuşuruz.
kuaförde fön makinasının sesi falan iyice gürültü oldu kapat aşkım sen madem rahat rahat işini hallet dedi :27: düşünceli aşk ya :48:

iskenderunlu kızlar
bi onu öğrendim. bi de işte uçak biletleri hakkında falan konuşabildik. akşam ararsa daha detaylı konuşuruz.
kuaförde fön makinasının sesi falan iyice gürültü oldu kapat aşkım sen madem rahat rahat işini hallet dedi :27: düşünceli aşk ya :48:

kız senin mertin vardı dimi :26::27:

iskenderunlu kızlar

ben evden dışarı adımımı atamıyorum arar da duymam diye iyice bakımsız kaldım ya
haftaya kendimi bi bakıma alıyım bari yemin töreni öncesi şu saçlarımı falan kestiriyim de güzel görsün beni :)
ben bugün sesini duyamadım ama sizlerden haber alıyorum ya o da rahatlatıyor beni.
sırf sıra beklememek için aramıyodur benim tembelim :16:

ben evden dışarı adımımı atamıyorum arar da duymam diye iyice bakımsız kaldım ya
haftaya kendimi bi bakıma alıyım bari yemin töreni öncesi şu saçlarımı falan kestiriyim de güzel görsün beni :)
ben bugün sesini duyamadım ama sizlerden haber alıyorum ya o da rahatlatıyor beni.
sırf sıra beklememek için aramıyodur benim tembelim :16:

ben şimdi askeriyeyi aramayı düşünüyorum bakalım numaralarına bakıcam netten

Kızlaaarrr iyi akşamlaar :)
Ben akşamcı tayfayım galiba :)
BEn gelince de çoğunuz gitmiş oluyorsunuz :))
Gizemmmm doğum günün kutlu olsunnnn

Bi de şafak sayma muhabbeti var
Ben kendimle ilgili kararlarda çok iyimser değilimdir yani bi şey olacağı zaman en zorunu yada kötüsünü düşünüyorum ki iyi bi şey olunca mutlu olabileyim diye
Sevgilimin bana en çok kızdığı noktada bu
Ama napim :21:
O yüzden zor geldi ama ben şafağı 158 güne göre ayarladım:21:
Eğer daha erken gelirse sevinirim hem de çoookk:27:
Şimdi nasılsa işin başındayız evet eklemek zor ama alışmak daha kolay
Son günler ben gelemiyorum derse çok üzülürüm:53:
Bi de ben yemin törenine filan da gidemeyeceğim çok koyar:44:

Yıldönümümüz,doğum günüm hep o askerdeyken geçecekkkk ühühühü:43:

Ama yıldönümümüz için gidemeyecek olursam bile güzel planlarım varrrrrr:52::52::52::52::52:

Bizimki çamaşırlarını vermiş çamaşırhaneye off ya çok işim var diyor :ssz::52:
Daha onları alcam,asmak için yerler dolmuştur şimdi diyor
Dün yemek dağıtmış
10 gün sonra bulaşık sırası bizimkine geliyormuş:27:
Çok gülüyorum telefonda iyi iyi alış bunlara şimdiden ileride daha çok yapacaksın ama tabi yardım mahiyetinde diyorum:37:

Back
X