347. Dönem Yareni TRİPLİİİ'nin Çeyiz Topiğine Buyrun...

canım yeni nevresimlerini daha çok beğendim ama mor pembe tonlarına bayılıyorum:16:

Bende severim o yüzden çoğunlukla pembe tonları aldım. Bir de yatak odam lake olduğu için çok güzel duracağını düşünüyorum pastel tonların ama daha fazla nevresim almayacağım artık.

Bu ara tost makinası bakıyorum ama güzel bir şey bulamıyorum daha doğrusu Philips'in beğendim ama fiyatı çok yüksek almak ile almamak arasında gidip geliyorum.

bacımmmmm eeeee ne duruyorsun?:52:

düğün yapsanaaaa-bebiş yapsana :64::64::64::64::64::64:
enfes bravo ve tebrikler çeyizi gezdimmmm eskiden çeyiz gezmeler vardı bir takım hediyeler götürülürdü şimdi ne versemki sana bacım;)
allah mutlu etsin bir ömür huzur ve sağlık versin
güzel yarınlarda sevdiceğinle el ele olmanı nasip etsin;) güzel yarınlar versin .... (AMİN)

bacımmmmm eeeee ne duruyorsun?:52:

düğün yapsanaaaa-bebiş yapsana :64::64::64::64::64::64:
enfes bravo ve tebrikler çeyizi gezdimmmm eskiden çeyiz gezmeler vardı bir takım hediyeler götürülürdü şimdi ne versemki sana bacım;)
allah mutlu etsin bir ömür huzur ve sağlık versin
güzel yarınlarda sevdiceğinle el ele olmanı nasip etsin;) güzel yarınlar versin .... (AMİN)

Canım kocaman bir amin çektim yorumunu okuyunca. Çok çok çok mutlu oldum inan beğenmene. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Allah evlerimizden huzuru, bereketi, mutluluğu eksik etmesin hiç birimizin. (Amin):nazar::nazar::nazar:

Düğünüm 14 Eylül'de, bebeğe de daha var diyelim.:54:

Canım kocaman bir amin çektim yorumunu okuyunca. Çok çok çok mutlu oldum inan beğenmene. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Allah evlerimizden huzuru, bereketi, mutluluğu eksik etmesin hiç birimizin. (Amin):nazar::nazar::nazar:

Düğünüm 14 Eylül'de, bebeğe de daha var diyelim.:54:
hadi bakalım allahım tamamına erdirsin sıkıntısızca geçirsin bu sürecini;) sonrasında belki başka yerlerde tekrar karşılaşırız;;):16:çok çok mutluluklar bacım

Back
X