347. Dönem Yareni TRİPLİİİ'nin Çeyiz Topiğine Buyrun...

Yeni antartika setim.

$image.webp

aayy bu renk daha bi tatlı göründü gözüme... iyi günlerde kullan canım... :34::34:

Evet canım bu yeni rengi. Sera sette yeni bu renk. Benim ikisi öyle oldu. Karmakarışık gökkuşağı gibi sevmiyorum zaten buzdolabını. O yüzden saklama kaplarımın hepsini mavi, şişelerimi mavi, bir tek bunları yeşil aldım.

Ne zamandır anneannemin 2007 ya da 2008 yılında çeyizime almış olduğu çamaşır makinasını paylaşacağım resmini bulamamıştım, bu akşam buldum çok net belli değil ama benim tontiş anneannem o zaman mağazanın en pahalı çamaşır makinasını almıştı bana yanında da tv hediye etmişlerdi. Tv'yi şuan evimizin salonunda kullanıyoruz. Çamaşır makinam da onun hatırası yeni yuvamıza gitmeyi bekliyor.

Arçelik SJ 8124 modeli. 8 kg.
$Arçelik SJ 8124.webp

canım anneannen ne güzel düşünmüş evinizin büyük bir eksiğini almış hemde ta o zaman kg yüksek makine almış 5 kiloluk falan almamış ne güzel güle güle kullan inş.

canım anneannen ne güzel düşünmüş evinizin büyük bir eksiğini almış hemde ta o zaman kg yüksek makine almış 5 kiloluk falan almamış ne güzel güle güle kullan inş.

Canım benim sağolasın. Anneannem çok yaşlandı artık. Allah korusun ölürüm kalırım düşüncesiyle erkenden almıştı. Bulaşık makinamıda bu sene aldı. Çok şükür hala bizimle. Aldı mı herşeyin en iyisini alır. Çalışan anne babanın çocuğu olunca malum küçükken anneannem büyüttü beni, sonra anaokulları, kreşler, etütler derken bugünlere geldik. Emeği çok üzerimde. Onu bir başka seviyorum o yüzden. Allah başımızdan eksik etmesin.

canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun makinanı, senin için manevi değeri olan da br parça zaten :16:

Ne zamandır aklımda olupta bir türlü alamadığım days in colours marka nevresim takımını bugün almış bulunmaktayım.

napoli-turkuaz.jpg

canım nevresim takımının rengi çok güzelmiş güle güle kullan

Evet tatlım rengi çok iç açıcı değil mi? Ben aslında yatak odasında maviyi çok seviyorum. Huzur ve dinginlik veriyor insana. Fon perdemi aynı bu renklerde mavi yaptırmayı düşünüyordum ama nevresim takımlarım pembe ağırlıklı o yüzden vazgeçmek zorunda kaldım. Bu takımı da ne zamandır internette bulamıyordum inat ettim bir internet sitesinde buldum, içimde kalmasın dedim aldım.

Back
X