Piss yaaa kıskandımm:)
:)))napamm aramzda en uzun telefonlaaa konusan sendinn bende azz kıskanmadmm catlamadm burdaa elın kocalarıı hep arıyo uzun uzun konusuyolr dıye az didiklemedm basını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piss yaaa kıskandımm:)
kaç ay oldu yüzünü dahi görmedim... kaç gün oldu doğru düzgün sesini bile duymadım...
:)))napamm aramzda en uzun telefonlaaa konusan sendinn bende azz kıskanmadmm catlamadm burdaa elın kocalarıı hep arıyo uzun uzun konusuyolr dıye az didiklemedm basınıbende bööle bı hava atam dıdım :))oyy tatlmmyaa vallaa hatrladkca agzm kulaklarıma gelıyoo bayramda gene gıtcm ınsallah bısey cıkmazz sımdıden otel arıyorum uygn düzgn guzel bı pansıyon otel bulurm ınsallah:))
Kızlarr yaa yine mi yavaşladı bu günler ne özledimm cokkk yeter bitsin yahuu şafak 56 siirt
yavaşlamadı kızlar öyle düşünmeyin plakalara başladıktan sonra 1 ay geçti nerdeyse, o günleri hatırlayın daha dün gibiydi günler nasıl da çabuk geçmiş
sürekli gelmedi, bitmedi diye düşünmeyiinn gelince şunu yaparız şuraya gideriz bu günlerin acısını çıkarırız diye düşünün benim de 8 ayım kalacak 1 hafta sonra oysa 9. aya geçtiğim gün dünmüş gibi hem alıştım artık ben ama aşkım urfaya alışamadı çok yoğun çok yoruluyorum diyor. Güya 8-5 çalışacaktı ama 9 da 10 da kaldığı yere ancak gidebiliyor, havalar da çok sıcakmış bugün tatil günüydü ama yine de sıcak yoruyor diyor. Allahım hepsine kolaylık versin, bol bol dua edin içinizi ferah tutun hayırlısıyla sağsalim gelecekler inşallah
biraz daha sabır biraz daha sabır gelince kocalarınıza yaparsınız nazı :)
şimdi ramazan da çabucak geçer iftar davetleri falan filan, bayram gelir o da biter veee askerleriniz geldi bile :) sonra hemen tatile uçarsınız
ben de burda hala asker yolu beklerim![]()
o kadar mesaj yazıyoruz daha 175 sayfa olmuşuz.343 lerde ne muhabbet varmış demek çok ilerlemişti. neyse şafak 57 bizde az kalmıştır herhalde teslim olduk artık özleme.ayy bi gelsinnnnn
o kadar mesaj yazıyoruz daha 175 sayfa olmuşuz.343 lerde ne muhabbet varmış demek çok ilerlemişti. neyse şafak 57 bizde az kalmıştır herhalde teslim olduk artık özleme.ayy bi gelsinnnnn
biraz daha sabır biraz daha sabır gelince kocalarınıza yaparsınız nazı :)
şimdi ramazan da çabucak geçer iftar davetleri falan filan, bayram gelir o da biter veee askerleriniz geldi bile :) sonra hemen tatile uçarsınız
ben de burda hala asker yolu beklerim![]()
onlar daha kalabalıktır biz de kaç kişi varki şafak sayan :)
ya bi de ben annemin evindeyim ya iyice daraldım evimi özledim belki de o yüzden bu kadar bunalımdayım beninşallah senin de günlerin su gibi gecerde sen de kavuşursun sevdiğine tatlım benimmmm
![]()
Canım ben gittim bir ay evimde kaldım simdi yine döndüm annemlere iyi geldi tavsiye ederim:)
ya bi de ben annemin evindeyim ya iyice daraldım evimi özledim belki de o yüzden bu kadar bunalımdayım beninşallah senin de günlerin su gibi gecerde sen de kavuşursun sevdiğine tatlım benimmmm
![]()