Aaa aynı bölütelermiş canım kesin tanışıyolardır o zmn :)
Benimki yeni gittiği için tam belli değil ama ya komutanın habercisi yada garajda görevli olucakmış.
hayırlısı olsun, çok rahat değil orası ama şimdiden öyle diyip sıkıntıya sokmiyim seni, bizim 49 gün kaldı gelmesine.
Kızlarr biticek sanırım bu askerlik 48:)
1 buçuk ayınız kalmışş ne güzel kızlar yaa :)
benimki de doğum günümde izne gelecek sanırım süpriz yapmayı planlıyor gibi :) gelebilirse 2 buçuk ayımız varözledim yaa çok özledimm
Evet canımm az kaldı darısı basına insallahh
Kızlarrr 45 Manisa bu gün 347ler sınava girdi onlarda gidiceek bizimkiler dönücek insallah. Gecerken cok zor gecti hala da bazen önümüzdeki günler büyüyor gözümde ama bizim ilk basladıgımız noktada 343. dönemler vardı nasıl imrenirdim onlara "Yaa 45 günleri kalmıs ne kadar harika keske aralıkta gitseymiş simdi dönücekti" dedim hep nasıl gecer o günler dedim şimdi bakıyoruz geçmiş zaman. 45 Günümüz kaldı bir sonraki dönem asker oluyor imrenerek baktığım durumdayım şimdi allahıma şükürler olsun allah hepsine sağ salim dönmelerini nasip etsin cokk özledikk hepimize kavuşmayı birlikte yaşlanmayı nasip etsinn...
aynen canim bende cok imreniodum 343 lere:)) bugun agustosun 2 si:)) bir ayimiz kaldi neredeyse.eylulun 2 haftasi bir sekilde gecer nasilsa:))ozlemek ne kelime ya hafif kalir valla:))askindan olcem iyice askimin:)) (acayip bi cumle oldu idare edin:))
selammm kızlarr sahura kadar oturuyorumm davuluu amcada gecıyo dısardaan:))))nasıll gecdıı zamann agladkk zıkladkk guldukk sasırdkk ılkgıttıgıı gunlerr hepımzz aynı andaa kopdkk aglamakdan helak oldukk coksukur bınlerce sukur azkaldıı eyluluu hıcc saymıyorumm agustosdadaa dogum gunmm varr:))bayramm varr bayramdaa ınsallahh evcıı cıkarcamm genee ee sonraa ne kalıyoo azkalıyoo cokksukurr geldı ogunlerr içimm kıprrkıprrr gulmeyıı özlemısımm benn yaa :)
kızlar dua edin suriyeyle savaş çıkmasın, yoksa göndercekler aşkımı yaa çok korkuyorum
selammm kızlarr sahura kadar oturuyorumm davuluu amcada gecıyo dısardaan:))))nasıll gecdıı zamann agladkk zıkladkk guldukk sasırdkk ılkgıttıgıı gunlerr hepımzz aynı andaa kopdkk aglamakdan helak oldukk coksukur bınlerce sukur azkaldıı eyluluu hıcc saymıyorumm agustosdadaa dogum gunmm varr:))bayramm varr bayramdaa ınsallahh evcıı cıkarcamm genee ee sonraa ne kalıyoo azkalıyoo cokksukurr geldı ogunlerr içimm kıprrkıprrr gulmeyıı özlemısımm benn yaa :)
ben kendimden çok sana üzülüyodum bedia yaa :) en çok da sizin kavuşmanıza sevincem
kızlar dua edin suriyeyle savaş çıkmasın, yoksa göndercekler aşkımı yaa çok korkuyorum
aynen canim bende cok imreniodum 343 lere:)) bugun agustosun 2 si:)) bir ayimiz kaldi neredeyse.eylulun 2 haftasi bir sekilde gecer nasilsa:))ozlemek ne kelime ya hafif kalir valla:))askindan olcem iyice askimin:)) (acayip bi cumle oldu idare edin:))
:)canımm benımmyaa neydıı o hallerm salya sumukk ortalkda dolasıyodum hersorana aglıyodum..ınsallahh tatlımm sizin kavustunuzudaa duyarzz ogunudee kutlarız hepberaberr cıkmazz ınsallah savas falanda korkmaa cnm rahaat ollben kendimden çok sana üzülüyodum bedia yaa :) en çok da sizin kavuşmanıza sevincem
ya bedia cım ya sana imrenıyorum bak masallahh. ne guzel evcı cıkarıyon.. falan ..ahhh.. benımkıde gelsede bı evcı cıksak burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?