- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 698
- 38
kızlar siz ne yapıyorsunuz,
yapmayın böle ben bir 341 dönem asker beklemiş biri olaraktan size bir kaç şey söylemek istiyorum
lütfen ama lütfen alttan alın ve onun ne halde yanlız olduğunu düşünün şimdi naz yapamanın yada onu cezalandırmanın hiç zamanı değil sizden kat ve kat stres altındalar ne istedikleri dışarı çıkabiliyorlar ne ne dertlerini rahat rahat paylaşacak birileri oluyor nede her ne kadar aramak istesede sizi fırsatı oluyor yapmayın böle lütfen alttan almak zorundasıznı çünkü sizin ve onların şartları bir değil kii belki günü kötü geçti hem sizin aileniz arkadaşlarını yanınızda istediğiniz zaan dışarı çıkıp kafanızı dağıtabiliyorsunuz peki ya o
... hem bak plakalara geliyorsunuz az kaldı son bahara yanınızda olacak
... kalp kolay kırılır, uzaktayken zor tamir edilir yapmayın sevginizi basit şeyler için yıpratmayınher telefonu açtığında tatlı bir sesle konuşun...
bana gelene kadar(2 hafta sonra gelecek) konuşmayalım dedi, ve 5 gündür de aramıyo beni. Bu lafın üstüne ben ne yapabilirim ki artık, neyini alttan alayım. Benim de bir gururum yok mu 2 hafta hiç aramasın geldikten sonra ben ona nasıl eskisi gibi davranayım.