- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 698
- 38
kac gün kaldı gelmesine?
16 gün var daha .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac gün kaldı gelmesine?
Ayy bişi daha var yatmadan bakiim dedim 347lere kalmıs 58 gün. Bizim basladığımız yere gelicekler 58 gün sonra. İlk günler nasıl özenirdim 343lere bakıp simdi onların yerinde biz olucaz insallahhhh
bizde kavga ettik,ailesiyle msn yapcaktı bugün ama benimle yapacağını söylemedi içerledim.ailesiylede msn yap diyen benim kıskanmadım yani mesela o değil çağırmadı diye msne girmedim beyfendi bunu görünce çok kızdı allah aşkına haklı olan ben değil miyim herşeyini alttan aldım dün iki kere telde konuştuk laf arasında hazır ol senlede konuşcaz diyebilirdi değil mi bende yarın dışarı çıkıcam diyor desene hazır ol diyesuç bende gene
, mahvetti günümüzü ayrılma noktasına geldik kaldıramıyorum artık
![]()
sen msn ye girmedin diyemi kızdı canım. valla ben artık çözemiyorum erkekleri. Biz de tartıştık 4 gündür konuşmuyoruz aramıyor beni. Kendisi ben gelene kadar konuşmayalım dedi, sonra da dün mesaj attı kandilimi kutlama zahmetinde bile bulunmadın diyor. Hem konuşmayalım dedi beni sinir etti hem de sitem ediyor. Aramıycam ama görsün gününü. 2 gündür de çarşı izni vardı dışardaydı ona rağmen aramadıZaten aradığı zamanlarda da bikaç kez bak ben seni hergün arıyorum habersiz bırakmıyorum diyordu. Benim için arıyomuş yani benim sesimi duymak istediği için değil. çok bozuldum aramıycam asla gelene kadar da aramazsa ayrılmayı düşünüyorum
![]()
kızlar siz ne yapıyorsunuz,
yapmayın böle ben bir 341 dönem asker beklemiş biri olaraktan size bir kaç şey söylemek istiyorum
lütfen ama lütfen alttan alın ve onun ne halde yanlız olduğunu düşünün şimdi naz yapamanın yada onu cezalandırmanın hiç zamanı değil sizden kat ve kat stres altındalar ne istedikleri dışarı çıkabiliyorlar ne ne dertlerini rahat rahat paylaşacak birileri oluyor nede her ne kadar aramak istesede sizi fırsatı oluyor yapmayın böle lütfen alttan almak zorundasıznı çünkü sizin ve onların şartları bir değil kii belki günü kötü geçti hem sizin aileniz arkadaşlarını yanınızda istediğiniz zaan dışarı çıkıp kafanızı dağıtabiliyorsunuz peki ya o
... hem bak plakalara geliyorsunuz az kaldı son bahara yanınızda olacak
... kalp kolay kırılır, uzaktayken zor tamir edilir yapmayın sevginizi basit şeyler için yıpratmayınher telefonu açtığında tatlı bir sesle konuşun...
canım herşeyini alttan alıyorum ama laflarıyla benim canımı çok yakıyorbizi bitirmeye çalışıyor sanki iki gün yok arayamaz inşallah kendimize geliriz
![]()