haklısın hasretlik cok zor valla.ne yediğimden zevk alıyorum ne de gezdiğimden.tamam alıştım ama onsuz hiç bişeyin tadı tuzu yok yani.
aynen cnm alısdmm enazından ılkgunku gıbı degılım amaa yemnedermm sıze herrsn ıcımden ısmını sayıklıyorumm bı markette dısarda evde odada sureklı ısmı dılımde sankı bıyerden gelcek bısey ıtıraf edeyımmı ciğ köfteyıı cok severm herraksam abartısız heraksam yemege gıderdık gittigideli kımseye cnm cıgköfte ıstedı yemeğe gıdelm dıyemedm o yok dıye bende yıyemedm hıc bısey yapmak ıstemıyo cnm sankı hayat durdu
bu kadar mı tesadüf olur ya :))) aynen ciğköfteye bayılıorum eşimle de hafta bir kez yerdik yani.o gitti benim canım hiç mi hiç istemedi.geçen hafta erkek kardeşim yiyelim gel abla dedi yok ablam canım istemio diye reddettim.kendimi şöyle teselli ediyorum;
neyse ki uzun dönem diil.hele ki 15 ay hiç diil.
ve neyse ki benim ki komando da diil kilosu nedeniyle elverişsiz :)
bunları düşününce çok üzülmüyorum.tez zamanda sağlıklı sıhhatli dönerler inşallah bütün mehmetciklerimiz.
mıdem agrıyo kıslaryaa napacm ben buagrıya andoskopı derdıye doktorada gıtmedm kacgundr ama bulanıyo agrıyo garpp oldm:SBir cok tesellimiz var yani:)
kesinlikle çok şükür halimize diye düşünüyorum ben :)Bir cok tesellimiz var yani:)
mıdem agrıyo kıslaryaa napacm ben buagrıya andoskopı derdıye doktorada gıtmedm kacgundr ama bulanıyo agrıyo garpp oldm:S
kesinlikle çok şükür halimize diye düşünüyorum ben :)
niye korkuyosun canım özel hastanede uyutup yapıolar o işlemi farkında bile olmuyosun sonra.bu kadar rahatsızlık veriosa git görün hemen canım.
ayy nebılemm ünv.hastanesınde yapdrmsdm 3sene önce unser baslangıcı yara var demsdı sıkıntı üzüntuden uzakdurcn demsdı klask mıde agrıyınca denılen seyler sımdıde baya korkuyorum tekrar alırlar dıye ama uyutuyolarsa iyiymss bıarasdıraym ben onu
komşumuzun kızı geçenlerde midesi rahatsızlanınca özel hastaneye gitmiş orda uyutarak yapmışlar.hiç bişi anlamadım dedi.
dogrudr cnm yarn bı soraym mıdem felaket bulantı agrı hepsı var:S sankı o degl ben yapıyorum burda askerliği
bediacım hem bu kadar takma.kendine dert cıkarcan allah göstermesin.bizimkiler doğuya sınıra gitcek biz napalım ölelim mi :) bence bizi düşünüp daha relax olman gerekir lütfen üzme kendini bu kadar.
Herkesin kendine göre korkuları var tabi olcaksa bişi heryerde olur ama doguda olmayıncada en azından bariz tehlikenin içinde diil die düsünüyor insan. Bedia da bağımlı eşine benim gibi hatta o benden daha bagımlı oyuzden biraz daha hassas ama paranoma... nında söylediği doğru bediacım biraz kendini rahatlatmaya calıs en azından "eşim batıda cok daralırsam giderim rahatca görürüm de" haftasonu gitsen mutlaka görüsme fırsatı da bulursun telkin et kendini böyle seylerle yoksa stresten bu hastalıklar cıkıyo sonra gecmiyo kalıcı hale geliyo. İnsan herkese teselli veriyoda kendine gelince yapamıyo ama yapmamız lazım bizimde biticek bitmek zorunda dünyanın durma gibi bi ihtimali yok ozamn zaman gecicek demek lazım. Bakalım diyebilcekmiyizzzz
benimkınınde kılosu komandoluk degl ben olurm o olamaz yanı ööle
aynenn kardesm dedı gecenlerde cnm ıstemıyokı dedım evden cıkmak ıstemıyomkı ne cıgköftesı :S aynen cnm iiki 15ay falan degl kızz napardkk görmeden 123gun kalms ona laf edıyoss vallaa annem üsüntu üzüntu getırır aglama üzülme daha fazla dıyo korkumdan aglayamıyomda bısı olck dıye:)
bu kadar mı tesadüf olur ya :))) aynen ciğköfteye bayılıorum eşimle de hafta bir kez yerdik yani.o gitti benim canım hiç mi hiç istemedi.geçen hafta erkek kardeşim yiyelim gel abla dedi yok ablam canım istemio diye reddettim.kendimi şöyle teselli ediyorum;
neyse ki uzun dönem diil.hele ki 15 ay hiç diil.
ve neyse ki benim ki komando da diil kilosu nedeniyle elverişsiz :)
bunları düşününce çok üzülmüyorum.tez zamanda sağlıklı sıhhatli dönerler inşallah bütün mehmetciklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?