yokkk ulasamıyorum yokkımse acmıyo netten buldugum numaradan benı aradı numaradan aradm onuda acan yok:Srabbım korusun nolurr ara askm nolur arabıkez sesını duyaym yalvarırrm ara:S
Bende bakındım biraz ama bulamadım numara sen bekle o aradığı numaradan geri dönerler mutlaka canını sıkma boş yere. Evet netten araştırdığım kadarıyla orası biraz öyle insanların fazla olduğu bi yermiş ama gelen düzgün askerleri ayırıyorlarmıs onlardan öyle yazıyordu okudugum yorumlarda. Rahat ol yani sen.
yokkk ulasamıyorum yokkımse acmıyo netten buldugum numaradan benı aradı numaradan aradm onuda acan yok:Srabbım korusun nolurr ara askm nolur arabıkez sesını duyaym yalvarırrm ara:S
canım endişelerini anlıyorum bende asker kızıyım aynı zamanda yani ailemde asker çok,böyle şeylerin olması çok normal uzun dönemler arasında bazen böyle şeyler oluyor ama eğitimli askerleri her zaman ayrı tutarlar emin ol içini rahat tutmaya çalış saat 9 dan önce koğuştan cevap alamayabilirsin normal ama kendini üzme lütfen.iyi düşünmeye çalış zaten şu anda sadece komutanlarla muhattap oluyordur eminim orada güvende olduğunu düşün ve biraz sabret eminimki arayacaktır. bizler güçlü durmazsak destek alacak kimseleri kalmaz sen kendini üzüp hasta olursan o da orada strese girecektir eminim canın çok yanıyordur ama sağlam durmaya çalış lütfen.. hemen arasın hep birlikte dua edelimm
hepimiz için çok anlamlı bir şarkı sözü mustafa ceceliden ;
BİR NASİHAT GİBİ BU SANCILI HASRET
MİYADINI DOLDURUP BİTER BİR GÜN
KARANLIK AYDINLIĞA KAVUŞUR ELBET
SİZ O GÜN BAYRAMI KUTLAMAYI GÖRÜN...
YAA :)
bediacım aynı durum gökmenlerin orada da mevcut. devrecilik varmış maalesef ve uzun dönemlerden biraz çekiyorlarmış, ufak tefek sıkıntılar oluyor diyor ki anlatmıyor bana ben fark ediyorum. sudan çok esrar var diyor o derece düşün..
kimin ehliyeti var diye sormuş gökmen ve el kaldıran birkaç başka kişiye 20 tane kamyon 6 tane otobüs 6 tane mercedes yıkatmışlar. tekerlekleri arap sabunuyla yıkadım viyy deterjana dokunamayan ben falan dedi..onun dışında 80 kişinin bulaşıklarını yıkayıp her gece 2 saat nöbet tutuyor..gece soğuk oluyormuş uzun kollu kıyafetlerinin üzerine palto ve kurşun geçirmez yelek giydiriolarmış. benim de aklım kaldı çok ya, allah vere de başına bişe gelmese bari oralarda..
bu arada görev olarak ikmal sınıfına düşmüş, nizamiyeye geçecekmiş sanıyorum. bando mızıkaya almak istemişler bi gerilmiş falan
şafak atar gibi 129.
ulaştmmm:) sımdı konustum benn ıyıymm ılkgun bı oldu gecdı bısey yok yerımı degıstırdılerr dedımya sana rahatım dıye hepdıyorumya dedı annemı arıycam dur nıye sana dıyolar beda duymasn dedım okadr dıye kızdı sinirlendı dedım deme bosver bısey ben arada kalırım dıye ama sen dur konuscm senın duymanı ıstesem ben derdım dıye baya kızdı cokk sukurr ıyıyymss ya o yettı rabbıme bınlerce sukurlerolsun
Canım hadi gözün aydın. Bir de benimkide yerine yerlessede rahatlasak cok sıkıntı yapıyor içim gidiyo ona. Psikolojisi cok kötü suan orda baya korkutuyolar sanırım onları. Telefonda bana bişey olursa beni unutucaksın hayatına devam ediceksin dedi susturmaya calıstım ama benden söz vermemi istiyo bide. Ki beni üzücek diye hayatta söyliyebiliceği şeyler diil içimm sıkıldı resmennn offff bir gitse görse durumu rahatlasa askerlik bitseee dönseee offf...
Canım hadi gözün aydın. Bir de benimkide yerine yerlessede rahatlasak cok sıkıntı yapıyor içim gidiyo ona. Psikolojisi cok kötü suan orda baya korkutuyolar sanırım onları. Telefonda bana bişey olursa beni unutucaksın hayatına devam ediceksin dedi susturmaya calıstım ama benden söz vermemi istiyo bide. Ki beni üzücek diye hayatta söyliyebiliceği şeyler diil içimm sıkıldı resmennn offff bir gitse görse durumu rahatlasa askerlik bitseee dönseee offf...
nişanlımı 345.dönem askere gönderenlerdenim bugün usta birliğine adanaya geçecek ilk günler gerçekten çoook zorlandım ama üzüntüme başka üzüntülerde eklendi ve ben gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayımm.bizim 5 yıllık bi birlikteliğimiz vardı ve 6 ay öncede nişanlandık ama ben ocak ayından beri başkasıyla görüştüğünü öğrendim kafayı yemek üzereyimmm..!! ama hala askerde olduğu için üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum ama düşündükçe deli oluyorum ve döner dönmezde bitirmeyi düşünüyorum varmı bana akıl verecek birisii??? ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?