kızlar yemin törenine 4 gün kaldı çabucak geçse zaman..sanki onu görücek bir daha ayrılmıcaz gibi gelicek ama off tekrar ayrılmayı düşünmek çok koyuyor insana...bizde ailesiyle cuma gece binip sabah orda olucaz kahvaltı biraz zaman geçirip saat 9 da yemin töreni olucakmış oraya geçicez..sonra birlikte Ankaraya dönüp o gece 2 de tekrar otobüse binip merzifona geçicek..çok heyecanlıyımmmm..öyle çok özledimki(
Canım benim hesabıma göre bu gün 134 ama..
slm kızlar ben geldım askım geldı ve gıttı... cok guzel bir gundu onu coook özlemişim...ayrılmak coook zor oldu ılk gıderken bukadar kötü olmamıstım.. ama bu cooook kötü oldu...dedim birdaha sakın ne gel nede biz gelelim bi solukta bitsın dedim oda oyle dıyor ....
Benim içinde yemin töreninden sonra bırakmak gelmek cok zzor oldu ama esim haftaya gel beni evci cıkar 2 gün kalalım birlikte sonra usta birliğine gecince hiç görüsemiycez diyo ben daha atlatamamısken cok zor olucağı için olmaz dedim içim yana yana bi daha aynı seyleri yasamak istemiyorum cünkü
sev fa cıgım eger yakınsa askerın sana ardada bır gıt kız...
12 nisanda teslim olmadımı senınkı
şanlıurfada bağlı olduğu alayda adam yokmuş resmen :) ortalık in cin top oynuyor diyor ve zaman nasıl geçicek bilmiyorum diyor. ortalık kendini kesen adam doluymuş uzun dönemlere bulaşmayın demişler, çarşıları da 2 haftada 1miş sadece. en güzeli telefonla çaldırdığında geri arayabiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?