Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gökmen hala aramadı, galiba bugün aramasını beklememem gerek artık :/
seninki nerde canim?? bu ara bos oluolar gece 12 ye kadar arayabilir.bol bol dua et.
narlıderede, benimki kuyruğu uzun görünce girmemiştir şimdi ben malımı biliyorum ehahe, bekliyordum aramasını kötü oldu hakikaten, yarım saat sonra yatacak gibi de sanki..
acaba yemin töreni ne zaman oluyo ki ya ??ayın kaçı gibi olur tahminen?![]()
kizlar esimin bugun boy ve kilosu olculmus 1 kilo fazlasi cikmis.pazartesi gunu icin hastaneye sevk etmisler tekrar olcum olcakmis. boyle bi durumda ne oluo basina gelen var mi yav bole bisey??
pek birşey olacağını sanmıyorum 1 kilodan, doğru düzgün ölçülsün diye göndermişlerdir sanıyorum kayıtlar için..
off bu arada annemin evine gitmek istiyorum ya..esim ario zaten kisa konusuo kaynanam dikilio basimda pur dikkat beni dinlio rahat konusamiorum ya...
bugun 16,16da aradı 1dkkadan az konusabıldım :S cokk yorgun gelıyodu sesı ayakta dıkılıyoruz ondandır benı merak etme ıyıyımm ben dıyebıldı narlıdere baya kalabalıkmıs ama ya
Annen uzak mı canım neden hala orda kalıyorsun? Benim annem kayınvalidem ve kendi evimiz hep anı şehirde ama annemlerde kalıcam dedim onlarıda haftada bir gider görürüm.
benimde annemler kaynanamlar benm evım aynı sehırde hatta annemle kaynanam aynı sıtedeama annemde kalıyorum 2gundur arada 1saat 2saat gıdıyorum naptınız nasılsınz aradımı falan gerı donuyorum saolsn gıderken nerde ıstıyosa orda kalsın beda demıs:)anne yanı gıbı varmıı evımede yarın gıdecem tsortunu yıkamadmm gelınceye kadr koklıycmm cokk ösledmm ya.:S lilithepsycho cnmm benım arar yarın bizde bısey konusamadk ama cok kalabalıkmıs arayamıyolrmıs yarını bekleyelım güzelim:S