az kaldi asklarimiz gelicek:))) ve doya doya opcez opulcez :)))) allahimmmm cok mutluyum az kaldi:)
ay evet ya..böyle düşünüce ıyıce heyecan basıyor benı...içime bakarsan tam liseli asıklar gıbı..caktırma dısıma vuramıyorummm
ya sizden saklı değil bazen ilk anda şöylemi sarılsam böylmi sarılsam dıye kafamdan kuruyorum yaaa..gülüyorum sonra kendime sarıl gıtsın işte içinden nasıl geliyorsa..
onlari bende dusunmuo diilim vallahi:))))nese ben yatiorum canim.kocaman optumm seni:))
yaaaa niye ben gelince kımse olmuyor burda...bak yarın bıkac gun gırmeyım mıllet gelır..
asker yarnlerııııı nerdesınızzz...
yaaaa niye ben gelince kımse olmuyor burda...bak yarın bıkac gun gırmeyım mıllet gelır..
asker yarnlerııııı nerdesınızzz...
bugun butun gun kayinvalidem ile ilgilenmek zorunda kaldim dolayisiyla ugrayamadim:) digerleri nerde hic bi fikrim yok tabi:))))
Kızlar ben düğündeydim ne zamandır beklediğim düğündü bu. Hem cok yakın arkdasım evlendi hemde Hep diyordum bi düğün tarihi gelse askımın gelişine 20 gün kalıcak die ahanda o düğün geldi ve ben bol bol oynadım kocam geliyo yakında diye:)
selam kızlar uğrayamadım yine, çok hasta oldum üşüttüm sanırım boğazım da ağrıyor. Şafaklarınız bitti sayılır artık biz de yarılamış olduk ay ne güzel yaa mutlu oldum
hazırlıklara başlarsınız artık hatunlar
güünaaydııın, şafak 19 çorum! 2ler de bitti artık bir daha gelmemek üzere!
ohhhh iyi yApmissin tatlim.butun kotu enerjilerini yollamissindir vucudundan :))))) ah ben de oynamayi bilsem ya:) 3 gun once kuzenimin dugunu vardi konu mankeni gibi oturdum
bugun butun gun kayinvalidem ile ilgilenmek zorunda kaldim dolayisiyla ugrayamadim:) digerleri nerde hic bi fikrim yok tabi:))))
Kızlar ben düğündeydim ne zamandır beklediğim düğündü bu. Hem cok yakın arkdasım evlendi hemde Hep diyordum bi düğün tarihi gelse askımın gelişine 20 gün kalıcak die ahanda o düğün geldi ve ben bol bol oynadım kocam geliyo yakında diye:)
dolunaycım teşekkür ederim
sen de şanslısın kalabalıkla zaman daha hızlı geçer
benim aşkım da kurban bayramına gelir inşallah izne özledim, hastalığımda daha da çok yanımda olmasını istedim ama telefonda bile rahat görüşemedik çok yoğun bu aralar, haftasonu tatili bile yok mesai nöbetler filan hergünü dolu. O da bıkmış durumda bu yoğunluktan. bugün komutanı sen istirahat et demiş göndermiş ben de uyu bol bol dedim uyuyor hala, şimdi de uyuduğu için konuşamıyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?