• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selammmmmmm
giden arkadaşlar ne kadar mutludurlar şimdi kavuşmuşlardır o kadar güzel bir duyguki herkes yaşamalı bence
gidemeyen canlarım ne olur üzülmeyin inşallah sizde en kısa zamanda seslerini duyarsınız

çıkar çıkmaz konuşmak istediğim için ailesinin yanında bağırıyo ya.
seni arıycam annemleler buluştum dedi,suratıma kapattı teli,arıyorum 10 dakika telefonu meşgul. ben sesini duymak için günlerce bekliyorum, sonra aramadın deyince azar yiyorum. yok arkadaş ben konuşmayım bugün daha iyi!

seni arıycam annemleler buluştum dedi,suratıma kapattı teli,arıyorum 10 dakika telefonu meşgul. ben sesini duymak için günlerce bekliyorum, sonra aramadın deyince azar yiyorum. yok arkadaş ben konuşmayım bugün daha iyi!

tatlım onlar çok gergin oluyolar idare edicez birazcık telaşı vardır belki orada çıkış işlemleri eşyalarını toparlaması filan sen bakma ona arar birazdan

canım üzülme belki çok karışıktır orası bir anda bağırmıştır telaştan kapatmıştır telefonu arar merak etme

üzülme canım bak bende gidemedim olmayınca olmuyo işte hayılısı napalım:((

Askerin nerdeydi ... Ben o kadar çok istemiştim ki gitmeyi , istersen bizimkilere söyleyim gel dedi yok dedim adı konmadan o şekilde gelmem dedim ... neyse içi sızlamıştır şimdi onunda . geçen gün ziyaretçin var demişler ben sanmış, kapıya bir umut gitmiş kimse yok geri dönmüş.... kısmet olursa yanına gideceğim bir iki ay sonra

Ne zaman biter yemin töreni acaba beni ne zaman arar kiii

Askerin nerdeydi ... Ben o kadar çok istemiştim ki gitmeyi , istersen bizimkilere söyleyim gel dedi yok dedim adı konmadan o şekilde gelmem dedim ... neyse içi sızlamıştır şimdi onunda . geçen gün ziyaretçin var demişler ben sanmış, kapıya bir umut gitmiş kimse yok geri dönmüş.... kısmet olursa yanına gideceğim bir iki ay sonra

birazdan biter hatta belki bitmiştir çok uzun sürmüyor

haklısın insanın içinden geldiği gibi davranamaması çok kötü bişey iyi bilirim ama napalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır bence:)))allah razı olsun bu arada allahım hepimize gönlümüzdekini versin

Aminn canım hepimizin çok mutlu olucağına inanıyorum ben :) Buarada az önce aradı şöförlüğü iyi olanlara araba kullandırıp test etmişler geçenleri kırklarelide komutan yada devriye şöförü yapıcaklarmış.. 15 ocağı bekliyorum bir gel yanıma daha detaylı konuşucam seninle ben geldiğimde herkesin karşısına birlikte çıkıcaz hatta biraz uzaklaşmak için herkesten tatil planı bile yapıyorum seninle dedi.. İnşallah söyledikleri gerçek olur döndüğünde değişmez de sizinle daha çok mutlu haberler paylaşırım burdan :)

benm askerim ankara etimesgut ta ordan malatya ya geçecek yemin töreni bitmiş cnm
bende aynen senin durumundayım bizimde adı konmadı daha gidemedim o yüzden senin askerin nerde canım

oyy yılın ilk günü görüşceksiniz tüm yıl bol bol görüşürsünüz inş. heyecan byük o zaman

inşallah geçen yılda yılın ilk günü görüşmüştük ayrı şehirlerde olunca insan görüştüğü her günü hatırlıyo böyle şimdi sen yılın ilk günü görüşeceksiniz deyince aklıma geldi:)) inşallah bu yıl bizi birleştirir artık:))

Aminn canım hepimizin çok mutlu olucağına inanıyorum ben :) Buarada az önce aradı şöförlüğü iyi olanlara araba kullandırıp test etmişler geçenleri kırklarelide komutan yada devriye şöförü yapıcaklarmış.. 15 ocağı bekliyorum bir gel yanıma daha detaylı konuşucam seninle ben geldiğimde herkesin karşısına birlikte çıkıcaz hatta biraz uzaklaşmak için herkesten tatil planı bile yapıyorum seninle dedi.. İnşallah söyledikleri gerçek olur döndüğünde değişmez de sizinle daha çok mutlu haberler paylaşırım burdan :)

inşallah canım inşallah:))

inşallah geçen yılda yılın ilk günü görüşmüştük ayrı şehirlerde olunca insan görüştüğü her günü hatırlıyo böyle şimdi sen yılın ilk günü görüşeceksiniz deyince aklıma geldi:)) inşallah bu yıl bizi birleştirir artık:))

inşallah biz geçen yılbaşına beraber girememiştik çok trip yapmıştım gelmedi kutlamaya diye ertesi gün kahvaltıya gelmişti daha dün gibi hatırlıyorum beraber kahvaltı hazırlamıştık. bu sene benden çok uzakta olacak :(

benm askerim ankara etimesgut ta ordan malatya ya geçecek yemin töreni bitmiş cnm
bende aynen senin durumundayım bizimde adı konmadı daha gidemedim o yüzden senin askerin nerde canım

etimesgutta bugunde mı yemın töreni vardı, geçen haftada vardı. Benım askerim istanbul da . telefonunuda açmamış daha bekliyorum .. hayırlısı olsun

ben de gidemedim. işteyim :)
hayırlı olsun bebeğiniz:)
tören bitmiş annesiyle konuştum ben. birbirlerini bulamazlarsa ben onları yönlendiricektim. 1 telefon sokabilmişler yanlarında.
ama daha buluşamadılar sanırım haber gelmedi. bir an önce sesini duymak isityorum!

tören bitmiş birazdan yola çıkacak gelicek akşama görcez onu inşallah:)

Back