• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

of çok uzakmışız şimdi haritadan baktım :) hala istanbulu çok bilmiyorum da.
ben kadıköy acıbademde oturuyorum.
her gün küçükyalıdan geçiyorum iş yerim kartalda çünkü :)

evet baya uzak bende fatihte çalışıyorum

özel sektördemisin yoksa kamu mu

evet elimde olsa boğarım bile. otele vardılar yada başka birşeyler yapıyor bilmiyorum. insan bi arar haber verir dimi... yok!
ailesi onla nasılsa, ben burda merak ediyim,üzülüyim umru değil bence. 2 3 saat sonra arayıp bide hiç bağırmamış gibi konuşur. aklına gelirsem tabi!

tipik erkek huyları ben sana naptım ki derler sonrada

ben pendik te oturuyorum kartal acıbadem küçükyalı yakın yerler zizag canım sen vatan caddesinde misin
waiting üzülme erkekler böyle işte

vatan caddesine falan çok gittim beyazıt ta okudum aksaray ı falan gezdim ama tam şurası burası diyemiyorum karışık geliyo oralar bana:))
bilmekle alakalı heralde bende sizin oraları pek bilmem pendiği filan

kadıköyü filan az çok biliyorumda

ben istanbulda 3 senedir yaşıyorum 4 ev değiştirdim 4 ayrı ilçede yaşadım :) baya öğrendim sevmediğim bu kenti

artık son kez taşınıp aşkımın yanına yerleşmek istiyorum :) :)

bilmekle alakalı heralde bende sizin oraları pek bilmem pendiği filan

kadıköyü filan az çok biliyorumda

ben istanbulda 3 senedir yaşıyorum 4 ev değiştirdim 4 ayrı ilçede yaşadım :) baya öğrendim sevmediğim bu kenti

artık son kez taşınıp aşkımın yanına yerleşmek istiyorum :) :)

bende sevmiyorum bu şehri nereye taşınacaksın buraya iş dolayısıyla mı geldin

bende sevmiyorum bu şehri nereye taşınacaksın buraya iş dolayısıyla mı geldin

evet iş için geldim 3 sene önce sonrada aynı iş yerinde nişanlımla tanıştım
başakşehirdeyim şimdi nişanlımın komşusuyum 2 apartman öteye taşıncam
sen hep mi burda yaşıyodun yoksa iş için mi burdasın

çok kalabalık bi yer istanbul trafik filan çok beter ben kocaelinde yaşıyodum normalde ailemle
hergün bir saat yol gidiyorum işe gelmek için

evet tipik erkekkk
aradı kaç saat sonra.otele yerleşmiş yemek yemiş. haber vermek yok tabi ki! ne haddime ben kimim dimi ama?
bide bişey yok gibi davranıyo. off sahiden gırtlaklasam içim yanmıcak.

evet iş için geldim 3 sene önce sonrada aynı iş yerinde nişanlımla tanıştım
başakşehirdeyim şimdi nişanlımın komşusuyum 2 apartman öteye taşıncam
sen hep mi burda yaşıyodun yoksa iş için mi burdasın

çok kalabalık bi yer istanbul trafik filan çok beter ben kocaelinde yaşıyodum normalde ailemle
hergün bir saat yol gidiyorum işe gelmek için

biz 9 sene önce izmir den babamın işi dolayısıyla geldik sevgilimle arkadaş ortamında tanıştık ama ben hala alışamadım buraya sevmiyorum bu şehri gezmek eğlenmek için iyi çok iyi bir yer ama yaşanacak yer değil ne yazık ki benm evlenince nerde yaşayacağım tam belli değil askerimin işine bağlı:)

evet yakın sayılırız. yarın havaalanına giderken geçicem sizin semtten :)

:)) sabiha gökçen bende pazar günü askerimi uğurlayacağım ordan:((
sakin ol canım üzülme ailesini görünce ve tabi askeriyesinin disiplininden çıkınca şaşırmıştır... hepsi aynı sıkma canını

evet yakın sayılırız. yarın havaalanına giderken geçicem sizin semtten :)

ya tatlım waiting bişi sorucam ben sana hazır seni yakalamışken ben izmire uçakla gitsem sonra bornovaya nasıl giderim çok uzak mı otobüsle kolay oluyor ama uçakla nasıl bilemedim. otobüslede 10 saat çekmek istemiyorum

ya tatlım waiting bişi sorucam ben sana hazır seni yakalamışken ben izmire uçakla gitsem sonra bornovaya nasıl giderim çok uzak mı otobüsle kolay oluyor ama uçakla nasıl bilemedim. otobüslede 10 saat çekmek istemiyorum

yok indiğinde belediye otobüsü var. önce izmir garajına uğruyor,ordan bornova metroda bırakıyor. bu otobüs saatte 1 kalkıyor. eğer bunu kaçırısan da çift metroyla gene bornovaya kadar gidebiliyosun. en rahat gidilebilen yerlerden birisi bornova:))
benim öğrenciliğim orda olduğu için bende yeri de ayrıdır:)
bornovada öğretmen evi de var. gerçi seni kuzenın vardı galiba.

Back