Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar gidenlere iyi yolculuklar diliyorum ne güzel bi heyecan insan heyecandan yemek bile yiyemiyor :):)
günaydınn bizde arkada kalanlar olarak buradayız( ama napalım askerimle akşam konusur rahatlarım bugün evine gidecek o bile bişey benm için:))
geçen hafta ben arkada bırakmıştım kızlarışimdi ilk hedefim ocak sonu
seninki bugün mü yemin edecek tatlım
Günaydın kızlar, Muhtemelen 1 saat sonra yemin edecek ama ben yokum , her sabah arardı ama bu sabah aramadı , galiba hazırlık yapıyorlar, akşam ara tlf açar diye ümid ediyorum ... çok istemiştim yemin törenine gitmeyi ama nasip olmadı içim biraz buruk birazda kızgın .....
evet canım bugün yemin edecek ben yokum ama çok üzülüyorum bu güzel günde yanında olamadığım için ama napalım kısmet
günaydın kızlaar :))) ben de gidemeyenlerdenim.. vücudum iş yerinde,aklım izmirde..
sabah 7de annesi aradı. sadece benim telefonumu alıyoruz içeri dedi. buluşamazlarsa beni arayacaklar :)
kapılar o saatte açıkmış heme içeri giriyoruz dedi.
sevgilim arıyamadı şimdi çok heyecanlıdır kesin.sırada dikiyorlardır onları. keşke süpriz yapabilseydim ne kadar mutlu olurdu kim bilir
en azından şöyle düşünelim, 3-4 saat sonra rahatça seslerini duyabilicezz :))
aklımız 138 gün boyunca izmirde olacak![]()
aşkım askerlik için başvurduğundan beri izmire gidecekmiş gibi hazırlamıştım kendimi. sanki biliyomuş gibi kesin diyodum. bana uzak 10 saat ama askerim çok rahatmış ona çok seviniyorum
waiting keşke ikimiz şuan izmire uçabilsek :)
ben de öyle.. memleketim diye herhalde izmir o kadar çok içimdeydi ki anlatamam :)
ben yarın uçuyorumm akşamm beraber gidelim)
Günaydınnn kızlar :)
Sevdiğinin yanına gidenlere iyi yolculuklar diliyorum, bol bol hasret gidersinler mutlu mutlu dönsünler yanlarından :) Gidemeyenlere de olsun diyorum kalpleriniz onlarla ilk fırsatta gidersiniz allah gönüllerinizi ayırmasın inşallah :)
ah ah aşkıma diyorum ki ben buraya taşıncam 5 ay izmir büyükşehir beni nakil alsa diyorum :)
günaydın tatlım nasılsın moraller nasıl
ahaha benim yerime bizim evde küçük kızları da olabilirsin)
ablam da uzakta yaşıyor. mutlu da olurlar :)))