Sizinle konuştuktan sonra daha iyiyim artık.. Sizin önerilerinize uyarak çok üstüne gitmiyorum değerli olduğumu hissettiriyorum kalbim öyle söylemesede ona karşo olursa ne ala olmazsa pekala havasındayım. İşe yarıyor ama biliyomusun :) Günde 2 kere arayan insan (normal biliyorum) dün 4 kere aradı. İnşallah bakalım diyen aşkım, ben bi geliyim konuşucaz ailemle birlikte ikna edicez kazanan biz olucaz sana kıyamam ben ailemin o kadar yaptığı şeye benim sana sırtımı dönmeme rağmen askerde bile rahat mutlu olmam için elinden geleni yapıyosun senden başkasıyla mutlu olamam diyo hep. Ama sizin dediğiniz gibi çok zor olsa da kaptırmamaya çalışıyorum askerlik psikolojisidir diye ama belki yalan da olsa mutlu oluyorum işte. Umut dünyası :) Biletimi de aldım 15 ocakta yanına gidicem yüzyüze daha iyi olur diye düşünüyorum. Şansıma çok yakın yere düştü askerliği. İstanbulda oturuyoruz biz. Kırklareliye gitti.Nonstop Otobüsle tam 2 saat sürüyomuş. Sen nasılsın? Hepsini tam okuyamadım görebilecekmisin sevdiğini?
iyi olmana çok sevindim kendinin kıymetini bil tatlım
ben iyiyim işyerindeyim şimdi iş güç devam. biz geçen hafta görüştük yemin töreninde şimdi ocak ayının sonunda gidicem inş.