maşallah allah uzun ömürler versin
çok teşekür ederim.allah isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah allah uzun ömürler versin
çok özledimmmmmmmmmmmmmmm
etimesgutta bugunde mı yemın töreni vardı, geçen haftada vardı. Benım askerim istanbul da . telefonunuda açmamış daha bekliyorum .. hayırlısı olsun
inşallah canım.babası geldikten 3 hafta sonra doğacak inşallah sabırsızlanıp erken gelmez bekler babasını:)
çok özledimmmmmmmmmmmmmmm
bende istanbul da yaşıyorum neresinde sen nerdesin canım bu taraflara gelme imkanın yok mu
waiting aradı mı tekrar
askeri istanbulda olan kızları evimde misafir edebilirim yalnız yaşıyorum :)
istanbulda olupta asker yolu bekleyenlerlede evde pijama partisi yapabilirim :)
Ben ankaradayım o küçükyalıda yemin edecek , gelmek istiyorum ama şubat mart gibi ziyaret edeceğim düşüncem öyle ama bilmiyorum yinede telefon bekliyorum ama daha aramadı telefonu açmadı da
askeri istanbulda olan kızları evimde misafir edebilirim yalnız yaşıyorum :)
istanbulda olupta asker yolu bekleyenlerlede evde pijama partisi yapabilirim :)
eveet ben de yalnız yaşıyorum.. sormuştum ama görmedin sanırım sen nerde oturuyosun??
:)) ne güzel olurr
küçükyalı bize yakın:)) gelebilirsin inşallah gelirsen yardımcı olmaya çalışırım canım
hayır tabi ki. böyle yapar hep! bize de zor herşey. iş yerinde kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.
günlerce bekle bekle sonra bide üste çıksın. aramıycam.
başakşehirdeyim canım görmedim ben sen nerdesin
küçükyalı bize yakın:)) gelebilirsin inşallah gelirsen yardımcı olmaya çalışırım canım
dank eder kafasına birazdan arıcak bence sen üzme canım kendini ağlama
benimkide kızdırdı beni haftasonu bizim kadar hassas bizim kadar duygusal değiller bu erkekler.