• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askeri istanbulda olan kızları evimde misafir edebilirim yalnız yaşıyorum :)
istanbulda olupta asker yolu bekleyenlerlede evde pijama partisi yapabilirim :)

bende istanbul da yaşıyorum neresinde sen nerdesin canım bu taraflara gelme imkanın yok mu

Ben ankaradayım o küçükyalıda yemin edecek , gelmek istiyorum ama şubat mart gibi ziyaret edeceğim düşüncem öyle ama bilmiyorum yinede telefon bekliyorum ama daha aramadı telefonu açmadı da

Ben ankaradayım o küçükyalıda yemin edecek , gelmek istiyorum ama şubat mart gibi ziyaret edeceğim düşüncem öyle ama bilmiyorum yinede telefon bekliyorum ama daha aramadı telefonu açmadı da

küçükyalı bize yakın:)) gelebilirsin inşallah gelirsen yardımcı olmaya çalışırım canım

hayır tabi ki. böyle yapar hep! bize de zor herşey. iş yerinde kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.
günlerce bekle bekle sonra bide üste çıksın. aramıycam.

dank eder kafasına birazdan arıcak bence sen üzme canım kendini ağlama

benimkide kızdırdı beni haftasonu bizim kadar hassas bizim kadar duygusal değiller bu erkekler.

dank eder kafasına birazdan arıcak bence sen üzme canım kendini ağlama

benimkide kızdırdı beni haftasonu bizim kadar hassas bizim kadar duygusal değiller bu erkekler.

evet elimde olsa boğarım bile. otele vardılar yada başka birşeyler yapıyor bilmiyorum. insan bi arar haber verir dimi... yok!
ailesi onla nasılsa, ben burda merak ediyim,üzülüyim umru değil bence. 2 3 saat sonra arayıp bide hiç bağırmamış gibi konuşur. aklına gelirsem tabi!

Back