• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)))
iş güç...
yarınki töreni düşünüyorum. kaç gibi telefonunu eline alıp beni arar merak ediyorum :))
3 gün de olsa mesajlaşmak konuşmak iyi gelir herhalde.

sen neden gidemiyordun canımcım

varya en büyük lüksümüz neymiş biliyormusunuz? istediğimiz zaman sevgililerimizi arayabilmek ben çok arardım zırt pırt şimdi telefon elimde annemleri filan arıyorum

bizde evli olmamıza rağmen günde belki 10 defa konuşurduk canım sıkılınca hemen eşimi arardım şimdi elim sürekli telefona gidiyor kimseyi aramak istemiyorum çok zormuş gerçekten konuşamamak

bizde evli olmamıza rağmen günde belki 10 defa konuşurduk canım sıkılınca hemen eşimi arardım şimdi elim sürekli telefona gidiyor kimseyi aramak istemiyorum çok zormuş gerçekten konuşamamak

dün gece öyle kötü oldum ki zemzem birini arasam içim çok acıyo desem dedim ama beni anlıcak kimseyi bulamamaktan korktum internetim olsa dedim kızlarla facebooktan konuşsam

sen neden gidemiyordun canımcım

varya en büyük lüksümüz neymiş biliyormusunuz? istediğimiz zaman sevgililerimizi arayabilmek ben çok arardım zırt pırt şimdi telefon elimde annemleri filan arıyorum

yemin töreni perşembe olunca işten izin almam zorlaştı.
birkaç ay önce babam kalp krizi geçirdi. apar topar 2 gün izin aldım.
o yüzden sürekli izin almak da pek tarzım değil. cuma olsaydı belki 1 gün alabilirdim ama...
bir de ailesi gidecek 3 gün. ben de cuma akşamı izmirde olucam ama benim de ailem orda. yanına gitsem de çok rahat olamıycaz. o yüzden ben de arada kaçıp görmeyi planlıyorum. hatta onu da kaçırabilirim :D

inşallah cümlemizinkine kolaylık versin . Dağıtımdan sonra rahatlarlar herhalde yoksa çekilmez böyle.

ben bugün kabataslak koydum bişeyler ama asıl telaş yarın :D nasıl bi yer acaba çok merak ediyorum , yağmur fln olmaz umarım.yemin törenine giden bi arkadaş çok çamurlu demişti başka bi yer için acaba burası da öyle mi olur , ellibin soru var kafamda :S

Az kaldı az iyice heyecan sardı beni 3 saat sonra evden çıkıcam 23:30da yolda olucam ...

Kizlarrrr bu gece 23:30 da yolcuyummmm

Hazirlaniyorum suanda :)

Hala inananiyorum saka gibi geliyo :)

Bana da öyle. Kaç gündür uyuyamadım zaten heyecandan.

Az kaldı az iyice heyecan sardı beni 3 saat sonra evden çıkıcam 23:30da yolda olucam ...

Bana da öyle. Kaç gündür uyuyamadım zaten heyecandan.

size de iyi yolculuklar şimdiden.
benim asker takımını sırasını söyledi. umarım siz de öğrenebilmişsinizdir.
şimdiden mutlu kavuşmalarınız olsun :))

size de iyi yolculuklar şimdiden.
benim asker takımını sırasını söyledi. umarım siz de öğrenebilmişsinizdir.
şimdiden mutlu kavuşmalarınız olsun :))

çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Özleyeceğim sizleri destekçilerim :)
Narlıdere yolcusu kalmasın o halde :)

slmm.sevdiklerine kavuşacaklara gözünüz aydın diyorum.Ama benim moralim okadar bozuk ki çok çok kötüyüm nişanlım sakarya jandarma komutanlığında bugün dağıtım yerleri belli olmuş ve ferizili cezaevine gidicek.Cezaevinde askerlik yapmak hakkında bi fikrim yok ama içimde bi huzursuzluk ve can sıkıntısı var acaba nasıl olucak zorlanıcak mı şartları kötü mü olcak çok kötüyüm.:((

gerçekten insanın sevdiğinin canının uzaklarsa olması, her istediğinde görememek onun sağlığını iyiliğini mutluluğunu kendininkinden daha çok düşünmek çok zormuş. gittiği yerde iyi olucak mı diye düşünmek okadar çok üzüyor ki beni dayanamıyorum.Ağlamak üzülmek bi çare değil biliyorum ama içimdeki huzursuzluk beni çok yoruyor.Okadar çok özledim ki özlem en kötüsüymüş.Çabuk geçsin şu aylar kavuşalım sevdiklerimize bidahada hiç ayrılmayalım inşallah

slmm.sevdiklerine kavuşacaklara gözünüz aydın diyorum.Ama benim moralim okadar bozuk ki çok çok kötüyüm nişanlım sakarya jandarma komutanlığında bugün dağıtım yerleri belli olmuş ve ferizili cezaevine gidicek.Cezaevinde askerlik yapmak hakkında bi fikrim yok ama içimde bi huzursuzluk ve can sıkıntısı var acaba nasıl olucak zorlanıcak mı şartları kötü mü olcak çok kötüyüm.:((

benim eşim sivilde cezaevinde çalışıyordu hangi tip cezaevine düştü bildiğim kadarıyla çok yorulmazlar ve rahat olur eşimişn çalıştığı yerdeki askerlerden biliyorum sıkmayın canınızı

benim eşim sivilde cezaevinde çalışıyordu hangi tip cezaevine düştü bildiğim kadarıyla çok yorulmazlar ve rahat olur eşimişn çalıştığı yerdeki askerlerden biliyorum sıkmayın canınızı

sakarya ferizli cezaevine gitcek jandarma olarak.sanırım l tipiymiş. Ama gerçekten rahat olucak mı diye içim içimi kemiriyor.

Back