• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlaar :)
ağlamak yok ama artıkk. napalım alışmak zorundayız. daha 4ay 2hafta 6gün de böyle devam edicek maalesef..
ben sürekli kendimi bişeylerle oyalıyorum. haftasonu gidip yılbaşı kartı aldım askere. mektuplarım için zarflar aldım.
1 haftada 2 film birden izledim. daha çok çamaşır yıkıyorum ütü çıksın yapayım diye...
dizileri izliyorum çok sevmesem de.
nolur sizler de bulun böyle şeyler. yoksa çok zor geçecek :(

günaydın kızlaar :)
ağlamak yok ama artıkk. Napalım alışmak zorundayız. Daha 4ay 2hafta 6gün de böyle devam edicek maalesef..
Ben sürekli kendimi bişeylerle oyalıyorum. Haftasonu gidip yılbaşı kartı aldım askere. Mektuplarım için zarflar aldım.
1 haftada 2 film birden izledim. Daha çok çamaşır yıkıyorum ütü çıksın yapayım diye...
Dizileri izliyorum çok sevmesem de.
Nolur sizler de bulun böyle şeyler. Yoksa çok zor geçecek :(

mektupları kışlayamı gönderiyorsun canım benimki istemiyor kışlaya okunursa filan diye
gündüzlerim çok iyi geçiyor ama akşam oluyor ya evde yapayalnız kalınca çok zorlanıyorum. Kaynımla eltim yeni evlendiler onlara gidince çok kötü oluyorum kıskanmıyorum ama gıpta ediyorum.
Ders çalışıyım diyorum biraz karalıyorum dersleri sonra yine aynı boşluk. Spor yapmaya başladım

mektupları kışlayamı gönderiyorsun canım benimki istemiyor kışlaya okunursa filan diye
gündüzlerim çok iyi geçiyor ama akşam oluyor ya evde yapayalnız kalınca çok zorlanıyorum. Kaynımla eltim yeni evlendiler onlara gidince çok kötü oluyorum kıskanmıyorum ama gıpta ediyorum.
Ders çalışıyım diyorum biraz karalıyorum dersleri sonra yine aynı boşluk. Spor yapmaya başladım

ben ilk haftasonu yanına gittiğimde cebine koydum. oda dedi çalınır okurlar diye. ama bırakmadı da. kamuflajının içinde taşıyomuş :)
bugün de anneleri yola çıkacak onlarla birlikte yolluycam. oteldeyken okurum sonra anneme veririm hepsini dedi. yeni gideceği yeri bilmiyoruz,rahat olursa gene götürürüm gittikçe.

ağlamak rahatlatıyorsa ağlayın kızlar. ama bunun bi sonu yok.
ben işyerinde 1gün ağladım 2gün ağladım 3. gün artık herkes susmanı bekliyo senden...
ben de platese başlıycam diyorum hep ama her akşam bulduğum işlerden fırsat kalmadı daha:)
bi mektup yazıyorum zaten.. gün içinde ona söylemek istediğim herşeyi yazıyorum. evde olsak ne anlatırdım diye düşünüp onu yazıyorum.
o kadar mutlu olmuş ki sevgilim okuyunca nöbetteydi çıkıp beni aradı hemen :)

ben ilk haftasonu yanına gittiğimde cebine koydum. oda dedi çalınır okurlar diye. ama bırakmadı da. kamuflajının içinde taşıyomuş :)
bugün de anneleri yola çıkacak onlarla birlikte yolluycam. oteldeyken okurum sonra anneme veririm hepsini dedi. yeni gideceği yeri bilmiyoruz,rahat olursa gene götürürüm gittikçe.

bende geçen gittiğimde 4 tane götürdüm ama o benimle geri yolladı 2 kişi aynı dolabı kullanıyorlarmış. bende gittikçe götürcem

ağlamak rahatlatıyorsa ağlayın kızlar. ama bunun bi sonu yok.
ben işyerinde 1gün ağladım 2gün ağladım 3. gün artık herkes susmanı bekliyo senden...
ben de platese başlıycam diyorum hep ama her akşam bulduğum işlerden fırsat kalmadı daha:)
bi mektup yazıyorum zaten.. gün içinde ona söylemek istediğim herşeyi yazıyorum. evde olsak ne anlatırdım diye düşünüp onu yazıyorum.
o kadar mutlu olmuş ki sevgilim okuyunca nöbetteydi çıkıp beni aradı hemen :)

bende herşeyi yazıyorum hatta öyle bir geçer zamanki de olanları bile yazıyorum aslında aşkım onu izlemez bile :)

Günler geçiyor kızlar günler geçiyor çok şükür 139 günümüz kaldı .... Allahım çabucak 16 mayıs 2012 çarşamba günü gelsin ... bende çok özledim ama ben yemın törenine bile gidemiyorum 16 mayısda görücem sevdiceğimi inş.

Günler geçiyor kızlar günler geçiyor çok şükür 139 günümüz kaldı .... Allahım çabucak 16 mayıs 2012 çarşamba günü gelsin ... bende çok özledim ama ben yemın törenine bile gidemiyorum 16 mayısda görücem sevdiceğimi inş.

Allah sana sabır versin
139 gün kaldı rabbim su gibi akıp geçmesini nasip etsin inşallah

ben öyle yapıyorum 50 leri ham yaptık 40 ları ham yaptık şimdi sıra 30 larda onuda hep birlikte ham yapıcaz

ben aksam konustum benimkiyle.. narlidereden bucaya gidicek ustada. 2 gun izin vermisler kendileri. 1 gun de gec git diye kagit imzalatmislar bile sormadan. 2gunluk onlarin verdigi izni bazi yerler askerlik sonuna ekliyormus. 1 gun de kendileri zorunlu vermisler. o gun de eklenince 3 gun gec mi cikacak bu?! of yaaa gunler gecmiyorken 3 gun daha dayanir mi insan..

benim askerimde de aynısı olacak.acemi ve usta birliğide narlıdere. en azından 3 gün görmüş olacağız bu açıdan bakmak lazım

benim askerimde de aynısı olacak.acemi ve usta birliğide narlıdere. en azından 3 gün görmüş olacağız bu açıdan bakmak lazım

ben o kadar göremiycem. görmek iyi de sonra geç çıkması iyice sabır azalmışken.. neyse en azından yalnız değilim beraber şafak atarız :)

Back