• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende kuzenlerimle olacağım ailemin yazlığında olacağız. kuzenlerim olunca askerimde ses çıkarmadı bi organizasyon yapmama

aslında dışarı çıkmam konusunda beni sıkmıyor. ama ben olsam kesin aklımda kalırdı dediğim şeyleri yapmamaya çalışıyorum. sonra ikimize de zor geçmesin. zaten ustalığa geçsin,çarşı izni oldukça yanına kaçıcam :D :D

Canım benimm yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.. Çok mutlu oldum senin adına ne güzel evlenmişsiniz mutlusunuz allah bozmasın bir yastıkta mutlulukla sağlıkla huzurla kocatsın inşallah.. Senin yerinde olmayı çok istedim şuanda.. Allahım nolur banada sevdiğim insanla evlenmeyi nasip et.. Arkadaşlarım kuzenlerim annem yazık gözyaşına yeter değer mi deseler bile ben her zorluğa onunla göğüs gerebilirim..

amin cnm.Allah razı olsun
bende sevipte evlenen yakınlarımıza gıpta ile bakardım keşke onları gibi olabilsem derdim ama çok şükür bende sevdiğime kavuştum
inşallah sende kavuşursun canım benim inşallah
dua edicem sana bol bol dua edicem

amin cnm.Allah razı olsun
bende sevipte evlenen yakınlarımıza gıpta ile bakardım keşke onları gibi olabilsem derdim ama çok şükür bende sevdiğime kavuştum
inşallah sende kavuşursun canım benim inşallah
dua edicem sana bol bol dua edicem

Aynen bende şimdi sana gıpta ile bakıyorum.. Aşık olduğu insanla evlenenler dünyanın en zengin en şanslı en mutlu insanları benim için.. Nolur dualarında beni de an.. allah bana kuvvet sabır sevgilime herkese karşı dayanma gücü versin.. Ailesini uzun zaman önce allaha havale ettim zaten..

Aynen bende şimdi sana gıpta ile bakıyorum.. Aşık olduğu insanla evlenenler dünyanın en zengin en şanslı en mutlu insanları benim için.. Nolur dualarında beni de an.. allah bana kuvvet sabır sevgilime herkese karşı dayanma gücü versin.. Ailesini uzun zaman önce allaha havale ettim zaten..

amin canım Allah o ailesine akıl fikir merhamet versin
sizede dayanma gücü versin tahmin edebiliyorum az çok şuanki ruh halini gerçekten çok kötü hissediyo insan kendini
ama inşallah gelince herşey çok daha güzel olur inşallah

Askz , yasadiklarini okudum ve gercekten cok uzuldum.

Aslinda cok sey yazmak isterdim ama kisacasi soyle soyleyeyim. Artik kendinin ne kadr degerli bir insan oldugunu sevgiline ve dolayisiyla ailesine hissettir.

Su ck onemli bir nokta: annesinin yorumlari cok onmli. Ve sevgilinin askerden dondukten sonraki seni korumaci tavri cokk onemli. Ona su sekilde demelisin bence, eger seni her sartta her kosulda koruyup kollayacagina soz veriyorsa decam edelim de. Sen de ana baba evladisin yazik degil mi sana. Ailenin yorumlarindan ne kadar ileri goruslu, anlayisli bir aile oldugu anlasiliyor. Sen mulu olki onlar da mutlu olsun. Onlar bizi el bebek gul bebek yetistiriyorlar, uzerimize titriyorlar. Sonra elin kotu niyetli insanlari iftira atmaya calissin diye degil.

Kisa yazacam dedim ama haksizliga hic gelemem yazmam lazimdi.

Ben insallah kavusurun evlenirsin yada tersini soylemeyecegim. Allah hakkinda en hayirlisi neyse onu versin insallah canim.

Askz , yasadiklarini okudum ve gercekten cok uzuldum.

Aslinda cok sey yazmak isterdim ama kisacasi soyle soyleyeyim. Artik kendinin ne kadr degerli bir insan oldugunu sevgiline ve dolayisiyla ailesine hissettir.

Su ck onemli bir nokta: annesinin yorumlari cok onmli. Ve sevgilinin askerden dondukten sonraki seni korumaci tavri cokk onemli. Ona su sekilde demelisin bence, eger seni her sartta her kosulda koruyup kollayacagina soz veriyorsa decam edelim de. Sen de ana baba evladisin yazik degil mi sana. Ailenin yorumlarindan ne kadar ileri goruslu, anlayisli bir aile oldugu anlasiliyor. Sen mulu olki onlar da mutlu olsun. Onlar bizi el bebek gul bebek yetistiriyorlar, uzerimize titriyorlar. Sonra elin kotu niyetli insanlari iftira atmaya calissin diye degil.

Kisa yazacam dedim ama haksizliga hic gelemem yazmam lazimdi.

Ben insallah kavusurun evlenirsin yada tersini soylemeyecegim. Allah hakkinda en hayirlisi neyse onu versin insallah canim.

Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.. Az önce aradı nasılsın dedi iyiyim sen nasılsın dedim atış eğitimi vardı bugün şimdi yemeğe gidicez gitmeden arıyim dedi iyi yaptın dedim senin moralin mi bozuk sesin kötü geliyo dedi hayır işler yoğun biraz yoruldum dedim.. aslında " Moralim nasıl iyi olabilir ki, gelmene 141 gün var ve ben kocaman bir aşk ve anlatamayacağım bir özlemle seni bekliyorum. En kötüsü geldiğinde benim mi olucaksın yoksa aileni mi seçiceksin bunu bile bilmiyorum. Forumda beni tanımayan insanlar bile senden daha çok arkamdalar destek olmaya acımı hafifletmeye çalışıyolar ama sen sadece inşallah evleniriz diyosun bu kadar.Şimdi söylesene sen bu kadar uzak ailen bu kadar acımasız ben bu kadar çaresizken nasıl keyfimin yerinde olmasını bekliyosun nasıl? " demek isterdim. Askerde ya kıyamadım yine.. Yutkundum hadi yemeğe git afiyet olsun kendine çok dikkat et dedim teşekkür ederim bitanem bu akşam rüyanda beni gör dedi yarın konuşuruz canım dedim ve kapattık..

Evet canım bende ana baba evladıyım ama bunu bir tek onlar görmüyor sanırım.. 15 ocakta yüzyüze konuşmaktan başka çarem yok sanırım :(

gitme işini çözdümmm içim nasıl rahat artık :) yetiştim yetişemedim derdi yok :)
tranfer şirketi varmış aradım anlaştım adamlarla , rezervasyonumu yaptırdım .
Sabah 7.55'te kapıda olucak araba direk narlıdereye götürücek beni . izmirin heryerine var hizmetleri eğer merak ederseniz numarayı, web adresini paylaşabilriim kızlar :)

Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.. Az önce aradı nasılsın dedi iyiyim sen nasılsın dedim atış eğitimi vardı bugün şimdi yemeğe gidicez gitmeden arıyim dedi iyi yaptın dedim senin moralin mi bozuk sesin kötü geliyo dedi hayır işler yoğun biraz yoruldum dedim.. aslında " Moralim nasıl iyi olabilir ki, gelmene 141 gün var ve ben kocaman bir aşk ve anlatamayacağım bir özlemle seni bekliyorum. En kötüsü geldiğinde benim mi olucaksın yoksa aileni mi seçiceksin bunu bile bilmiyorum. Forumda beni tanımayan insanlar bile senden daha çok arkamdalar destek olmaya acımı hafifletmeye çalışıyolar ama sen sadece inşallah evleniriz diyosun bu kadar.Şimdi söylesene sen bu kadar uzak ailen bu kadar acımasız ben bu kadar çaresizken nasıl keyfimin yerinde olmasını bekliyosun nasıl? " demek isterdim. Askerde ya kıyamadım yine.. Yutkundum hadi yemeğe git afiyet olsun kendine çok dikkat et dedim teşekkür ederim bitanem bu akşam rüyanda beni gör dedi yarın konuşuruz canım dedim ve kapattık..

Evet canım bende ana baba evladıyım ama bunu bir tek onlar görmüyor sanırım.. 15 ocakta yüzyüze konuşmaktan başka çarem yok sanırım :(

okudum bütün yazdıklarınızı , allah büyüktür gönülden isterseniz olur bence . ölüme çare yok bu hayatta sadece , onun dışında olanlarda çözülmicek şeyler değil :)
içini ferah tut canım , gün doğmadan neler doğar :)

gitme işini çözdümmm içim nasıl rahat artık :) yetiştim yetişemedim derdi yok :)
tranfer şirketi varmış aradım anlaştım adamlarla , rezervasyonumu yaptırdım .
Sabah 7.55'te kapıda olucak araba direk narlıdereye götürücek beni . izmirin heryerine var hizmetleri eğer merak ederseniz numarayı, web adresini paylaşabilriim kızlar :)

super! hadi bakalim simdiden iyi kavusmalarr :)))
usta birligi neresiydi sizin

off zaman çabucak geçsin bende hazırlanmaya başlamak istiyorum artık. perşembe gecesi çıkacağım:21:

Allah kolaylık versin ya 3 haftayı zindan etti bu Narlıdere ya umarım herkes dağılınca rahatlarlar.

ve son hazırlıklarımızı yapalım o zaman Narlıdere yüzünden 2 saattir çantamı toplayamadım daha :D

inşallah cümlemizinkine kolaylık versin . Dağıtımdan sonra rahatlarlar herhalde yoksa çekilmez böyle.

ben bugün kabataslak koydum bişeyler ama asıl telaş yarın :D nasıl bi yer acaba çok merak ediyorum , yağmur fln olmaz umarım.yemin törenine giden bi arkadaş çok çamurlu demişti başka bi yer için acaba burası da öyle mi olur , ellibin soru var kafamda :S

inşallah cümlemizinkine kolaylık versin . Dağıtımdan sonra rahatlarlar herhalde yoksa çekilmez böyle.

ben bugün kabataslak koydum bişeyler ama asıl telaş yarın :D nasıl bi yer acaba çok merak ediyorum , yağmur fln olmaz umarım.yemin törenine giden bi arkadaş çok çamurlu demişti başka bi yer için acaba burası da öyle mi olur , ellibin soru var kafamda :S

toren alani yoldan gecerken de gozukuyor. beton yuzeyi. gecis yapacaginiz yerler de oyle. asiri bi yagmur olmazsa cok camur olacagini sanmiyorum. ama gene cizmemsi seyler giymekte fayda var. yazin bile okul etekleri kafamiza gecerdi bizim ruzgari fenadir. tam deniz kenari. geri kalanini da gidince gorursunuz :) gunesli gosteriyor hava durumu. oyle olursa oglen sicak gelebilir kazaklarla :)

ben aksam konustum benimkiyle.. narlidereden bucaya gidicek ustada. 2 gun izin vermisler kendileri. 1 gun de gec git diye kagit imzalatmislar bile sormadan. 2gunluk onlarin verdigi izni bazi yerler askerlik sonuna ekliyormus. 1 gun de kendileri zorunlu vermisler. o gun de eklenince 3 gun gec mi cikacak bu?! of yaaa gunler gecmiyorken 3 gun daha dayanir mi insan..

Back