canımm senin yaptıklarında hiç bir kötülük yok kime ne yaa senin karaciğerinden annene yardım etmeyeceksinde napacaksın ne kadar çok afedersin özür dileyerek söylüyorum geri kafalılar bir kere annene yaptığın o çok güzel şeyden(fedakarlık demiyorum çünkü o senin annen ve bu senin yapman gereken bişey takdir edilmesi gerekir) sonra bize bakmaz diyebiliyolar senin ne kadar merhametli bir evlat olduğunu göremiyolar çok afedersin ama çok körler üniversite okumak merhametsiz olmak demek değildir ama onlar bunu saptırıyolar canım kendini hiiç üzme dua et sabret eğer bu çocuğu seviyosan askını onun ailesinden ayrı görüyosan bekle ama kaptırma geldiğinde yine değişebilir güven olmaz derim ben üzme kendini lütfen(
canımm ya çok seviyorum ben şuan bu kadar acıma karşılık akşamüstü olsada arasa sesini duysam diye bekliyorum.. Arkadaşlarımda dahil herkesin söylediği tek bişey var seni aileye karşı savunamadı savunduğu zamanlarda aile üstüne gitti sen yalan söylüyosun savunmak için demişler.. Babası geçen sene kalp krizi geçirdi acile gitmişler aradı haber verdi hastaneye gittim hemen sabaha kadar onun yanında bekledim aile buna bile göz boyama mı çalışıyo bu dedi.. İşe girsin diye bikaç iş görüşmesi ayarladım (askerlik daha olmadığı için kabul etmediler) çocuğu çalıştırıp parasını yicek ondan iş ayarlıyo dediler.. Sevgilim de benim ailem böyle fesat işte aşkım ben herşeyi halledicem evlenicez nolur sen üzülme diyodu ama askere gitmeden 2 ay önce ayrıldı işte