kızlar anlatıyım yemin törenimizi belki kafam dağılır aşkımı düşününce...
kayınvalidemle sabah 9 civarı bornovada kışlanın önündeydik çok teferruatlı olmayan bir aramadan geçtik fotoğraf makinesi ve telefon varsa bırakın dediler bırakma noktasına gidince oradaki askerler telefonlarımıza bakınca almadılar çok özellikli telefonlar değildi çünkü.
otobüsümüz geç kaldığı için heryer dolmuştu önce bizim bölükle ilgilenen masayı bulduk imza attık 2 kişi geldik diye not ettirdik.sonra askerlerin yönlendirmesi ile 2. bölüğü en iyi göreceğimiz yere geçtik.
tribünler doluydu kayınvalidemle bir yer bulduk şallarımızı serdik oturduk. sonra tören hemen başladı hiç aksama olmadı istiklal marşı okundu komutanlar konuştu, sonra yemin edilme sırası geldi. benim aşkım ilk yemin eden gruptaydı çok kalabalık oldığu için koca alanda henüz aşkımı görememiştim. tüm ritüeller bitip tören yürüyüşü başlayınca heyecanlandım. bizim bölük en son sırada idi bekledik tam önümüzden geçerken maalesef askerimi göremedim

çok moralim bozulmuştu tören geçişi bittiğinde (yani tüm askerler komutanın önünden geçince) ailelerin sahaya indiğni gördük bende kayınvalideme dedim ki beni takip et biraz koşuşturduktan sonra askerime yetişmiştim yani onların bölüğün yanına yine akifi göremiyodum akif akif diye bağırmaya başladım bi anda bi baktım en iç sırada yan yana yürüyoruz tabi bana bakamıyor küçücük bi gülümseme attı dünya benim olmuştu kayınvalideyi unuttum tabi askerimi kamera ile çekmeye başladım :) aşkım bi yandan yürüyor bi yandan da anneme sahip çık diyodu bana. onlar hep bir ağızdan herşey vatan için diye bağırıyordu. bende benimde canım sana feda diye bağırmışım aşkım sonra çok dalga geçti. yürüyüş bitince komutan bıraktı askerimizi geldi tam sarılacaktım sonra annesinin elini öpsün diye bıraktım sonra sarıldım.sonra askerim evci izni için kurulan masaya gitti aldı evrağını sonra koğuşa gidp giyindi sivillerini geldi. sonra aldık aşkımı çıktık 3 gün boyunca beraberdik çok güzeldi. tüm bu törenler 9-12 arası oldu bitti yağmura yakalanmadan bitirdiler komutanlar.
soracak sorunuz varsa beklerim kuzular.
kızlar foto makinesini sıkı saklayın tören alanına gelince çıkarırsınız çekersiniz. biz çok izledik sonra eve gelince
aşkım dediki keşke daha çok çekseydin .