• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hanımlar size komik gelebilecek bir olay anlatyım; face asker grubunda bir bayanla tanıştık o da narlıdere acemi birliği bekleyenlerinden. Bugün erkek arkadaşım aradı ona tanıştığım kızın sevgilisinin takım numarasını verdim kanka çıktılar. :)) Bizim ki gitmiş diğerine anlatmış. Diğeri de, bunlar mafya mı ya şimdi birimiz bir gün aramasak diğerimiz arasa haberleri oluyor oğlum yandık demiş. :)) Acaba daha nasıl tesadüflerle karşılaşacaz? :) Yola çıkmama: son 3, törene: son 4 gün ...

cok iyi yaa :))
narlidere cehennemi nelere yaradi...
ben de daha onceden gorsutugum bi arkadasimla konustum facebook uzerinden... tamamen narliderenin bilgilerini arastirirken :) ama birbirlerini tanimiyorlar galibaa...
bi bakarsin yarin bigun birbirimizin nikah-dugununde alkislayanlar arasinda oluruzz...
olur mu olurr :))))
ben bugun konusamadim yogunlar miymis soguk muymus hava??

cok iyi yaa :))
narlidere cehennemi nelere yaradi...
ben de daha onceden gorsutugum bi arkadasimla konustum facebook uzerinden... tamamen narliderenin bilgilerini arastirirken :) ama birbirlerini tanimiyorlar galibaa...
bi bakarsin yarin bigun birbirimizin nikah-dugununde alkislayanlar arasinda oluruzz...
olur mu olurr :))))
ben bugun konusamadim yogunlar miymis soguk muymus hava??

Gerçekten olur mu olur belli olmaz :)) eee onlar asker arkadaşı olur da biz asker beklyen arkadaşlar yapmaz mıyız :)) Kanka çıktılar bir de yatakları yan yanaymış ne güldüm akşam akşam hatta tekrar telefon aldığımda diğeri de konuşmuyormuş o sırada sevgilisiyle :)
Hava soğukmuş. Dün başlarındaki komutan onları 22:30a kadar yürütmüş bitkin düşmüşler. Bugün 1den beri 5e kadar boş bırakılmışlardı. Sonra içtima derken yine boş bırakılmışlar, dinlenmişler o sayede. Hasta olan yokmuş ancak burun akıntısı falan. Yani narlıdere o konuda biraz şanslı çıktı gibi.
Yarın konuşabilmeniz dileğiyle İyi geceler :)

kızlar günaydın

çok güzel bir haftasonundan sonra çok kötü başladım haftaya dün gece saat 12 de geldim evime tam kapıyı açtım eve adımımı attım evin heryeri suydu. su basmış hemde logardan çok moralim bozuk.

aşkımsız zaten herşey zor bir de böyle bi olayla karşılaşınca çok kötü oldum

kızlar anlatıyım yemin törenimizi belki kafam dağılır aşkımı düşününce...
kayınvalidemle sabah 9 civarı bornovada kışlanın önündeydik çok teferruatlı olmayan bir aramadan geçtik fotoğraf makinesi ve telefon varsa bırakın dediler bırakma noktasına gidince oradaki askerler telefonlarımıza bakınca almadılar çok özellikli telefonlar değildi çünkü.
otobüsümüz geç kaldığı için heryer dolmuştu önce bizim bölükle ilgilenen masayı bulduk imza attık 2 kişi geldik diye not ettirdik.sonra askerlerin yönlendirmesi ile 2. bölüğü en iyi göreceğimiz yere geçtik.
tribünler doluydu kayınvalidemle bir yer bulduk şallarımızı serdik oturduk. sonra tören hemen başladı hiç aksama olmadı istiklal marşı okundu komutanlar konuştu, sonra yemin edilme sırası geldi. benim aşkım ilk yemin eden gruptaydı çok kalabalık oldığu için koca alanda henüz aşkımı görememiştim. tüm ritüeller bitip tören yürüyüşü başlayınca heyecanlandım. bizim bölük en son sırada idi bekledik tam önümüzden geçerken maalesef askerimi göremedim :( çok moralim bozulmuştu tören geçişi bittiğinde (yani tüm askerler komutanın önünden geçince) ailelerin sahaya indiğni gördük bende kayınvalideme dedim ki beni takip et biraz koşuşturduktan sonra askerime yetişmiştim yani onların bölüğün yanına yine akifi göremiyodum akif akif diye bağırmaya başladım bi anda bi baktım en iç sırada yan yana yürüyoruz tabi bana bakamıyor küçücük bi gülümseme attı dünya benim olmuştu kayınvalideyi unuttum tabi askerimi kamera ile çekmeye başladım :) aşkım bi yandan yürüyor bi yandan da anneme sahip çık diyodu bana. onlar hep bir ağızdan herşey vatan için diye bağırıyordu. bende benimde canım sana feda diye bağırmışım aşkım sonra çok dalga geçti. yürüyüş bitince komutan bıraktı askerimizi geldi tam sarılacaktım sonra annesinin elini öpsün diye bıraktım sonra sarıldım.sonra askerim evci izni için kurulan masaya gitti aldı evrağını sonra koğuşa gidp giyindi sivillerini geldi. sonra aldık aşkımı çıktık 3 gün boyunca beraberdik çok güzeldi. tüm bu törenler 9-12 arası oldu bitti yağmura yakalanmadan bitirdiler komutanlar.

soracak sorunuz varsa beklerim kuzular.

kızlar foto makinesini sıkı saklayın tören alanına gelince çıkarırsınız çekersiniz. biz çok izledik sonra eve gelince
aşkım dediki keşke daha çok çekseydin .

kızlar günaydın

çok güzel bir haftasonundan sonra çok kötü başladım haftaya dün gece saat 12 de geldim evime tam kapıyı açtım eve adımımı attım evin heryeri suydu. su basmış hemde logardan çok moralim bozuk.

aşkımsız zaten herşey zor bir de böyle bi olayla karşılaşınca çok kötü oldum

zizag geçmiş olsunn... yardım edebilceğim bişey varsa söyle lütfen :( çok üzüldüm..

Gerçekten olur mu olur belli olmaz :)) eee onlar asker arkadaşı olur da biz asker beklyen arkadaşlar yapmaz mıyız :)) Kanka çıktılar bir de yatakları yan yanaymış ne güldüm akşam akşam hatta tekrar telefon aldığımda diğeri de konuşmuyormuş o sırada sevgilisiyle :)
Hava soğukmuş. Dün başlarındaki komutan onları 22:30a kadar yürütmüş bitkin düşmüşler. Bugün 1den beri 5e kadar boş bırakılmışlardı. Sonra içtima derken yine boş bırakılmışlar, dinlenmişler o sayede. Hasta olan yokmuş ancak burun akıntısı falan. Yani narlıdere o konuda biraz şanslı çıktı gibi.
Yarın konuşabilmeniz dileğiyle İyi geceler :)

o kadar boş kalsa benimki kesin arardı :((
off bugün arar işallah sesini duymayınca insan bi garip hissediyo:(

kayınvalidemle sabah 9 civarı bornovada kışlanın önündeydik çok teferruatlı olmayan bir aramadan geçtik fotoğraf makinesi ve telefon varsa bırakın dediler bırakma noktasına gidince oradaki askerler telefonlarımıza bakınca almadılar çok özellikli telefonlar değildi çünkü.
otobüsümüz geç kaldığı için heryer dolmuştu önce bizim bölükle ilgilenen masayı bulduk imza attık 2 kişi geldik diye not ettirdik.sonra askerlerin yönlendirmesi ile 2. bölüğü en iyi göreceğimiz yere geçtik.
tribünler doluydu kayınvalidemle bir yer bulduk şallarımızı serdik oturduk. sonra tören hemen başladı hiç aksama olmadı istiklal marşı okundu komutanlar konuştu, sonra yemin edilme sırası geldi. benim aşkım ilk yemin eden gruptaydı çok kalabalık oldığu için koca alanda henüz aşkımı görememiştim. tüm ritüeller bitip tören yürüyüşü başlayınca heyecanlandım. bizim bölük en son sırada idi bekledik tam önümüzden geçerken maalesef askerimi göremedim :( çok moralim bozulmuştu tören geçişi bittiğinde (yani tüm askerler komutanın önünden geçince) ailelerin sahaya indiğni gördük bende kayınvalideme dedim ki beni takip et biraz koşuşturduktan sonra askerime yetişmiştim yani onların bölüğün yanına yine akifi göremiyodum akif akif diye bağırmaya başladım bi anda bi baktım en iç sırada yan yana yürüyoruz tabi bana bakamıyor küçücük bi gülümseme attı dünya benim olmuştu kayınvalideyi unuttum tabi askerimi kamera ile çekmeye başladım :) aşkım bi yandan yürüyor bi yandan da anneme sahip çık diyodu bana. onlar hep bir ağızdan herşey vatan için diye bağırıyordu. bende benimde canım sana feda diye bağırmışım aşkım sonra çok dalga geçti. yürüyüş bitince komutan bıraktı askerimizi geldi tam sarılacaktım sonra annesinin elini öpsün diye bıraktım sonra sarıldım.sonra askerim evci izni için kurulan masaya gitti aldı evrağını sonra koğuşa gidp giyindi sivillerini geldi. sonra aldık aşkımı çıktık 3 gün boyunca beraberdik çok güzeldi. tüm bu törenler 9-12 arası oldu bitti yağmura yakalanmadan bitirdiler komutanlar.

kızlar foto makinesini sıkı saklayın tören alanına gelince çıkarırsınız çekersiniz. biz çok izledik sonra eve gelince

kuzum o kadar güzel anlatmışsın ki.. ben 10da başlar diye düşünüyodum açıkçası. iyi ki söyledin saatlerini.ben gidemiycem ama onun ailesi gidicek yemin törenine. akşam9da istanbuldan çıkmayı planlıyorlardı. ne kadar erken gitseler o kadar iyi olur herhalde.
kıyamamm o kadar görmeyince benim de canım sana feda derdim ben de herhalde.. dalga geçmesin eniştee:))))
evci izni için kimlik fotokopisi verdiniz mi annesinin? o lazım diyorlardı da..
bir de gidip giyinip gelmesi ne kadar sürdü yaklaşık olarak? 12de tören bitip sizi görüp gitti,kaçta yanınıza geri döndü?
şimdi nereye gidecek? evci iznini neye göre verdiler?
biliyorum çok soru sordum ama bizim izinler hala kesin değil. çok merak ediyorum...

ne kadar güzel anlatmışsın canım bu çok güzel bir anı darısı başımıza inşallah:))

kılzar merhaba ,

geçen cuma bizimde ankara il jandarma komutanlığında yemin törenimiz vardı. çok güzeldi çok ilginç mehter takımı geldi. ya allah bismillah askeriye de çok aşaşırdık ama çok ta hoşumuza gitti..kameraları içeri sokabilrisiniz biz salaklık ettik kurallara uyduk çoğu kişi profesyonel makine bile getirmiş. Bir gece kaldık kayınvalidemler falan birlikte gittik. günübirlik sahibinden.com dan ev kiraladık. ama böyle bir şeyi düşünüyorsanız temiz mi diye sorun:):)
kısacası gidilmemesini tavsiye ederim.insan çok kötü oluyor hele ki askerimiz için :(:( neyse benden bu kadar umarım hepimizn hakkında hayırlısı olur.

günaydınnnnnnnnnnnn
ben geldim 3 gündür aşkımla beraberdim okadar mutluykum ki
şimdi rüyadan uyandım yine yanlızım yine gözlerim şiş uyandım yine onsuzluğa uyandım
o kadar özlemişim ki kızlar anlatamam hiç ayrılmak istemedik aşkımda beni çok özlemiş sürekli sarıldı uyurken bi kere olsun bırakmadı sımsıkı sarıldı çok güzel geçti yemin törenimiz mutlaka gidin kızlar o atmosferi yaşayın o kadar grurlanıyorki insan
yemin töreni hakkında sormak istedikleriniz varsa cevaplayayım

günaydınnnnnnnnnnnn
şimdi rüyadan uyandım yine yanlızım yine gözlerim şiş uyandım yine onsuzluğa uyandım
o kadar özlemişim ki kızlar anlatamam hiç ayrılmak istemedik aşkımda beni çok özlemiş sürekli sarıldı uyurken bi kere olsun bırakmadı sımsıkı sarıldı çok güzel geçti yemin törenimiz mutlaka gidin kızlar o atmosferi yaşayın o kadar grurlanıyorki insan

allah içine sindirsin...
hemen üzülme ama. koca 3 günü hatırlayıp daha keyfini çıkar.
siz fotoğraf makinası sokabildiniz mi? çekebildiniz mi?

allah içine sindirsin...
Hemen üzülme ama. Koca 3 günü hatırlayıp daha keyfini çıkar.
Siz fotoğraf makinası sokabildiniz mi? çekebildiniz mi?

ewet canım fotoğraf makinası cep telefonu sokabildik biz çok rahattı
eşimin olduğu jer 90 kişilik bi jandarma karakolu komutanlar falan çok iyiydi
çok ilgilendiler sağolsunlar

kızlar az önce eşimle konuştum. askerliğini yedeksubay olarak yapacaktı. orada bir kaç sınava girmişlerdi. eşim sınavlarda dereceye girmiş ve askerliğini seçtiği yerde yapacakmış. akşama doğru yerler belli olacak. içlerinden bizim için en uygun yeri seçecek. inşallah bize yakın bi yerler açılır. dua edin bize...

günaydınnnnnnnnnnnn

canım ne mutlu sana, okurken duygulandım. bizde bu cuma kavuşuyoruz aşkımla, o da beni özlemiştir eminim.

kızlar az önce eşimle konuştum. askerliğini yedeksubay olarak yapacaktı. orada bir kaç sınava girmişlerdi. eşim sınavlarda dereceye girmiş ve askerliğini seçtiği yerde yapacakmış. akşama doğru yerler belli olacak. içlerinden bizim için en uygun yeri seçecek. inşallah bize yakın bi yerler açılır. dua edin bize...

çoook sevindiim :)) dua ediyorum!
dereceye girdiyse istediği yer çıkıyor. merak etmeyin..
en yakınınızda olsun,hep görüşün ne güzel :)

tercihler arasında bize yakın bi yer vardır inşallah... bekliyorum arasın bi haber gelsin diye.

Back