Allah hepinize nasip etsin canım gördüm bugün hayatımı sonunda.
sağolun kızlar hepiniz kavuşursunuz inşallah bir an önce sevdiklerinize. Sabah gittik Bilecik'e 10 gibi tören başladı acayip kalabalıktı böyle kışlanın girişinde değişik marşlar, türküler filan çalışıyorlar havaya sokmak için.Yemin ettiler bölük bölük silahların başına gelip. Ondan sonra geri yerleine geçtiler benim sevgilimde arkadaymış önce görmedik sonra babası buldu bizi çağırsı en son ben gittim yanına ve gözleri resmen böyle oldu beni görünce hiç beklemiyordu annesi teyzesi filan acayip güldük bu gözleri görünce. Yer olarak güzeldi sanki izci kampında gibi hissettik ve biz de baya bir çamur olduk kesinlikle ayakkabıyla gitmeyin kışlada mahvolursunuz benden söylemesi Allah'tan giymemişim ben de o halde bile her yerim çamur oldu. Sevgilim kaldığı koğuşu bile gösterdi bana böyle ranzalar filan ama resmen sanki çocuk için yapılmış uafacık kısa boyda ranzalar aalhtan dedim senin boyun fazla uzun değil sığıyorsundur uzun boyluların ayakları dışarıda kalıyormuş hep. Bu ana kadar her şey güzeldi sevgilim üstünü değiştirdi evci izni aldık onu da alıp İstanbul'a geldik fakat acayip hasta olmuş koğuştaki herkes de çok hasta dedi. 70 kişi aynı yerde yatıyorlarmış gece de soğuk olduğu için cam açılmıyormuş karbondioksit soluyor resmen geceleri diyor. Yolda gelirken de ateşi iyice çıktı onlara gitmeden önce hastaneye gittik doktor bronşit olduğunu söyledi yarın da akşam 5 te birliğine gidicek dediz o zaman serum verelim iğne yapalım daha etkili olur dedi bir sürü de ilaç verdi. Yarın babası götürcek alayına inşallah ya revirde kalır bir kaç gün dinlenir eğitimlere filan gitmez ya da hava değişimi izni verirlerse geri alıp gelebilir evde dinlenir.
Tabii ben persembe sabah orda olacagim icin direkt saymadim o gunu :)
İyi geceler kizlar. 1 gunumuz daha bitti.
Artik herkesin hayirlisiyla belli olur insallah yemin toren tarihleri.
Günaydın 343.kısa dönem yarenleri.
Usta birliklerine gitmeye başlamışlardır yavaş yavaş.
Orda daha rahat ederler, tabi yerlerine de bağlı. Siz de askerleriniz de alışmıştır artık.
Allah sabır versin hepinize.
Şafak : 24 Erzincan
evet alismaya basladik sanirim.. yemin torenleri yeni basladi onun morali oldu bizim sayfada :)
giden var gidemeyen de var benim gibi... olsun ben hep gidebiliyorum yaninaa :))
1 aydan dustunuz artik. eminim zaman daha hizli gececektir...
ewt cnm daha hızlı geçmeye başladı. Çok garip duygular içindeyiz. Şaşkın, heycanlı.
Darısı sizin başınıza
aradı sonunda ama nasıl hasta2 gündür konuşmadık biztelefonuma yapışık yaşıyorum resmen offf arasa artık
gözün aydınn :) darısı başımıza artık
gözün aydın almor ne guzel gormusun :) ben bırak görmeyı sesını bıle duyamadım ıkı gundur
almor sahanesiiin :)) ilk sen aydinlattin bizi :)
cok uzuldum askerin icin... en azindan yaninizdayken hastalandi bide oyle dusun. ya sen goremiyoken hasta olsaydi iyice aklin kalirdi. birkac gun dinlenince toparlanir isallah. merak etme revirde ilgilenirler. benimki bugun oksuruyorum diye gitmis bissuru ilac yazmis.. hastaysa da yatar hem daha iyi... simdi nereye gidecek?
Kizlar uzulmeyin revirde ilgileniolar.
Benimkine de once ilac verdiler. Bakti olmuyo yine gitti 2 gun yataginda yatti dinlendi.
5 gunum kaldiii :))
günaydınnn almor çok çok sevindim askerine kavuşmana aynı zamanda geçmiş olsun yormazlar askerini merak etme revire alırlar inşallah bşr an önce iyileşir:)
aradı sonunda ama nasıl hastaıslanıp ıslanıp kuruyoruz öyle bide felaket esiyo dedi içim gitti resmen . ne zor böyle , elden hiç bişey gelmiyo
aradı sonunda ama nasıl hastaıslanıp ıslanıp kuruyoruz öyle bide felaket esiyo dedi içim gitti resmen . ne zor böyle , elden hiç bişey gelmiyo
Herkesinki hasta anaşılan hayatım da dedi koğuşta herkes hasta. Sağlam gönderdik hasta edip yolladılar ya. Bize bu zamana kadar pek belli etmemiş ama gidince anlattı yemekler de kötü ama yiyoruz dedi bazen tabldot bulamıyoruz dedi yemek dökemiyorlar o yüzden biz de tost almaya kantine gidiyoruz kantici de yok yemekteyim yok banyodayım yazısı asıp gitmiş oluyor dedi. Zaten kış koşulları çoğu yerde bir de düzgün beslenememiş bronşit olup geldi bizimkisi.
Herkesinki hasta anaşılan hayatım da dedi koğuşta herkes hasta. Sağlam gönderdik hasta edip yolladılar ya. Bize bu zamana kadar pek belli etmemiş ama gidince anlattı yemekler de kötü ama yiyoruz dedi bazen tabldot bulamıyoruz dedi yemek dökemiyorlar o yüzden biz de tost almaya kantine gidiyoruz kantici de yok yemekteyim yok banyodayım yazısı asıp gitmiş oluyor dedi. Zaten kış koşulları çoğu yerde bir de düzgün beslenememiş bronşit olup geldi bizimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?