• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah hepinize nasip etsin canım gördüm bugün hayatımı sonunda.

sağolun kızlar hepiniz kavuşursunuz inşallah bir an önce sevdiklerinize. Sabah gittik Bilecik'e 10 gibi tören başladı acayip kalabalıktı böyle kışlanın girişinde değişik marşlar, türküler filan çalışıyorlar havaya sokmak için. :9: Yemin ettiler bölük bölük silahların başına gelip. Ondan sonra geri yerleine geçtiler benim sevgilimde arkadaymış önce görmedik sonra babası buldu bizi çağırsı en son ben gittim yanına ve gözleri resmen böyle oldu :53: beni görünce hiç beklemiyordu annesi teyzesi filan acayip güldük bu gözleri görünce. :9: Yer olarak güzeldi sanki izci kampında gibi hissettik ve biz de baya bir çamur olduk kesinlikle ayakkabıyla gitmeyin kışlada mahvolursunuz benden söylemesi Allah'tan giymemişim ben de o halde bile her yerim çamur oldu. Sevgilim kaldığı koğuşu bile gösterdi bana böyle ranzalar filan ama resmen sanki çocuk için yapılmış uafacık kısa boyda ranzalar aalhtan dedim senin boyun fazla uzun değil sığıyorsundur uzun boyluların ayakları dışarıda kalıyormuş hep. Bu ana kadar her şey güzeldi sevgilim üstünü değiştirdi evci izni aldık onu da alıp İstanbul'a geldik fakat acayip hasta olmuş koğuştaki herkes de çok hasta dedi. 70 kişi aynı yerde yatıyorlarmış gece de soğuk olduğu için cam açılmıyormuş karbondioksit soluyor resmen geceleri diyor. :14: Yolda gelirken de ateşi iyice çıktı onlara gitmeden önce hastaneye gittik doktor bronşit olduğunu söyledi yarın da akşam 5 te birliğine gidicek dediz o zaman serum verelim iğne yapalım daha etkili olur dedi bir sürü de ilaç verdi. Yarın babası götürcek alayına inşallah ya revirde kalır bir kaç gün dinlenir eğitimlere filan gitmez ya da hava değişimi izni verirlerse geri alıp gelebilir evde dinlenir. :14:

gözün aydınn :) darısı başımıza artık :(

gözün aydın almor ne guzel gormusun :) ben bırak görmeyı sesını bıle duyamadım ıkı gundur :43:

almor sahanesiiin :)) ilk sen aydinlattin bizi :)
cok uzuldum askerin icin... en azindan yaninizdayken hastalandi bide oyle dusun. ya sen goremiyoken hasta olsaydi iyice aklin kalirdi. birkac gun dinlenince toparlanir isallah. merak etme revirde ilgilenirler. benimki bugun oksuruyorum diye gitmis bissuru ilac yazmis.. hastaysa da yatar hem daha iyi... simdi nereye gidecek?

Kizlar uzulmeyin revirde ilgileniolar.

Benimkine de once ilac verdiler. Bakti olmuyo yine gitti 2 gun yataginda yatti dinlendi.

5 gunum kaldiii :))

Tabii ben persembe sabah orda olacagim icin direkt saymadim o gunu :)

İyi geceler kizlar. 1 gunumuz daha bitti.

Artik herkesin hayirlisiyla belli olur insallah yemin toren tarihleri.

günaydınnn almor çok çok sevindim askerine kavuşmana aynı zamanda geçmiş olsun yormazlar askerini merak etme revire alırlar inşallah bşr an önce iyileşir:)

Günaydın 343.kısa dönem yarenleri.
Usta birliklerine gitmeye başlamışlardır yavaş yavaş.
Orda daha rahat ederler, tabi yerlerine de bağlı. Siz de askerleriniz de alışmıştır artık.

Allah sabır versin hepinize.

Şafak : 24 Erzincan :nazar:

Tabii ben persembe sabah orda olacagim icin direkt saymadim o gunu :)

İyi geceler kizlar. 1 gunumuz daha bitti.

Artik herkesin hayirlisiyla belli olur insallah yemin toren tarihleri.

gitmeden bikac gun suslenme durumlari oldugundan bu hafta cabucak gecer size :))
isallahh kavusun sevdiklerinizeee:))

Günaydın 343.kısa dönem yarenleri.
Usta birliklerine gitmeye başlamışlardır yavaş yavaş.
Orda daha rahat ederler, tabi yerlerine de bağlı. Siz de askerleriniz de alışmıştır artık.

Allah sabır versin hepinize.

Şafak : 24 Erzincan :nazar:

evet alismaya basladik sanirim.. yemin torenleri yeni basladi onun morali oldu bizim sayfada :)
giden var gidemeyen de var benim gibi... olsun ben hep gidebiliyorum yaninaa :))
1 aydan dustunuz artik. eminim zaman daha hizli gececektir...

gunaydinn kizlaar :)))
1 gun daha bitti... haftasonu olmasaydi da calissaydik daha hizli gecerdi vakit :(
bu hafta-haftaya cogumuz sevdiklerimizi gorucez. bu bizim simdilik tesellimiz :))

hava iyice sogudu.. askerlerimiz kendini korusunlar cok dikkat etsinleer hasta olmasinlar isallaah!

evet alismaya basladik sanirim.. yemin torenleri yeni basladi onun morali oldu bizim sayfada :)
giden var gidemeyen de var benim gibi... olsun ben hep gidebiliyorum yaninaa :))
1 aydan dustunuz artik. eminim zaman daha hizli gececektir...

ewt cnm daha hızlı geçmeye başladı. Çok garip duygular içindeyiz. Şaşkın, heycanlı.
Darısı sizin başınıza

gözün aydınn :) darısı başımıza artık :(

Sağol tatlım siz de kavuşursunuz inşallah bir an önce askerinize. Gitmek içimi rahatlattı aslında yaşadığı yerleri görmüş oldum en azından.

gözün aydın almor ne guzel gormusun :) ben bırak görmeyı sesını bıle duyamadım ıkı gundur :43:

İnşallah sen de görürsün tatlım en kısa zamanda da konuşursunuz. ama her zaman müsait olamıyorlar ben baktım mesela telefonlar da dışardaydı böyle Bilecik akşamları soğuk oluyor dedi hayatım uzun uzun telefonda kimse konuşamıyor diyor biz de 3 maksimum 5 dakka konuşuyoruz bazen 30 sn. yemeğe gidiyoruz diyo bazen 1,5 saat yemek kuyruğu bekliyoruz yarım saatte de yiyip içtima iin bekliyoruz ondan sonra akşam 8 de gene yürütüyorlar filan diyo sonra traş olup yatmak istiyor bir an önce sabah erkek kalkıyorlar malum. Günleri yorucu geçebiliyor aramayı bırak yemeğe bile vakitleri olmadığı oluyormuş tost filan alıyoruz diyor onun içinde 1 saat kuyruk bekliyorlarmış, Çay kahve otomatları vardı gelin siz çay ısmarlıyım dedi ama çay çaya benzemiyor bildiğin şekerli su. Hiçbir şeyin tadı yok diyor ama alıştım dedi. Herkes cam bardakla demli bir çay içmeye hasret diyor. Alla^h'tan komutanları iyiymiş açık açık demişler biz sizleri fazla yormak istemiyoruz siz zaten bu yaşa gelmişsiniz anayışlı adamlarsınızdır demişler.

almor sahanesiiin :)) ilk sen aydinlattin bizi :)
cok uzuldum askerin icin... en azindan yaninizdayken hastalandi bide oyle dusun. ya sen goremiyoken hasta olsaydi iyice aklin kalirdi. birkac gun dinlenince toparlanir isallah. merak etme revirde ilgilenirler. benimki bugun oksuruyorum diye gitmis bissuru ilac yazmis.. hastaysa da yatar hem daha iyi... simdi nereye gidecek?

İnşallah canım. Revirde kalması daha iyi olur koğuşlarını gördüm 70 kişi bir arada ve küçük hava soğuk olduğu için cam da açamıyorlarmış koğuşa giren havasızlıktan ve oksijensizlikten daha çok öksürüyormuş tattıkları ortam çok havasız anlayacağın.

Kizlar uzulmeyin revirde ilgileniolar.

Benimkine de once ilac verdiler. Bakti olmuyo yine gitti 2 gun yataginda yatti dinlendi.

5 gunum kaldiii :))

İnşallah canım ilgilenirler dinlenir orda biraz. Sen de hayırlısı ile kavuşursun inşallah askerine

günaydınnn almor çok çok sevindim askerine kavuşmana aynı zamanda geçmiş olsun yormazlar askerini merak etme revire alırlar inşallah bşr an önce iyileşir:)

Teşekkür ederim canım. Bir an önce iyileşir inşallah hayatım doktor da dedi zaten dinlenmesi lazım yoksa zatürreye çevirir. Burdaki reçetesini tahlillerini ve filmini götürdü yaınında şu sıralar varmıştır Bileck'e diye tahmin ediyorum annesi babası onu bırakmaya götürdüler.

aradı sonunda ama nasıl hasta :( ıslanıp ıslanıp kuruyoruz öyle bide felaket esiyo dedi :( içim gitti resmen . ne zor böyle , elden hiç bişey gelmiyo :(

Herkesinki hasta anaşılan hayatım da dedi koğuşta herkes hasta. Sağlam gönderdik hasta edip yolladılar ya. Bize bu zamana kadar pek belli etmemiş ama gidince anlattı yemekler de kötü ama yiyoruz dedi bazen tabldot bulamıyoruz dedi yemek dökemiyorlar o yüzden biz de tost almaya kantine gidiyoruz kantici de yok yemekteyim yok banyodayım yazısı asıp gitmiş oluyor dedi. Zaten kış koşulları çoğu yerde bir de düzgün beslenememiş bronşit olup geldi bizimkisi.:14:

aradı sonunda ama nasıl hasta :( ıslanıp ıslanıp kuruyoruz öyle bide felaket esiyo dedi :( içim gitti resmen . ne zor böyle , elden hiç bişey gelmiyo :(

çok kötü şartlardalar ve ben telefon alamadım henüz hepiniz hasta olmalarından bahsediyorsunuz iyice endişelenmeye başladım :(

Herkesinki hasta anaşılan hayatım da dedi koğuşta herkes hasta. Sağlam gönderdik hasta edip yolladılar ya. Bize bu zamana kadar pek belli etmemiş ama gidince anlattı yemekler de kötü ama yiyoruz dedi bazen tabldot bulamıyoruz dedi yemek dökemiyorlar o yüzden biz de tost almaya kantine gidiyoruz kantici de yok yemekteyim yok banyodayım yazısı asıp gitmiş oluyor dedi. Zaten kış koşulları çoğu yerde bir de düzgün beslenememiş bronşit olup geldi bizimkisi.:14:

Çok geçmiş olsun. Alllah askerlerimize şifa, sağlık, sabır versin. Ne zor şartlarda eğitim görüyorlar :(

canım nasıl yandı yaa off çok kötü bir durum bu bir an önce bitirselerde gelseler tam kış aylarına denk geldi askerlikleri şimdi senin yazdıklarını okuyunca acaba benm askerimde mi üzülmeyeyim diye şartları saklıyo dedim allahım hepsini korusun:((

Kış olduğu için hasta oluyorlar 1 kişinin hasta olması bütn koğuşu etkiliyo sanırım :43: Almor haklısın sıra beklemeler havanın soguk olması sanırım anlayışlı olmamız gerekiyor ama merak edıyoruz işte :43: sabah aradı hasta olmus cok kotu oksuruyodu allah butun askerlerımıze salık sıhat versın :43: 1 kişi revire gıtmıs bronşit olmusun demıs doktor ıstıraat vermıs ama iştimaya çıkmak zorundalarmıs :43: keşke yazın gitselerdi böyle hastalıkla uğraşmazlardı :( Allah hepimize sabır versın

Back