Allah hepinize nasip etsin canım gördüm bugün hayatımı sonunda.
sağolun kızlar hepiniz kavuşursunuz inşallah bir an önce sevdiklerinize. Sabah gittik Bilecik'e 10 gibi tören başladı acayip kalabalıktı böyle kışlanın girişinde değişik marşlar, türküler filan çalışıyorlar havaya sokmak için.Yemin ettiler bölük bölük silahların başına gelip. Ondan sonra geri yerleine geçtiler benim sevgilimde arkadaymış önce görmedik sonra babası buldu bizi çağırsı en son ben gittim yanına ve gözleri resmen böyle oldu
beni görünce hiç beklemiyordu annesi teyzesi filan acayip güldük bu gözleri görünce.
Yer olarak güzeldi sanki izci kampında gibi hissettik ve biz de baya bir çamur olduk kesinlikle ayakkabıyla gitmeyin kışlada mahvolursunuz benden söylemesi Allah'tan giymemişim ben de o halde bile her yerim çamur oldu. Sevgilim kaldığı koğuşu bile gösterdi bana böyle ranzalar filan ama resmen sanki çocuk için yapılmış uafacık kısa boyda ranzalar aalhtan dedim senin boyun fazla uzun değil sığıyorsundur uzun boyluların ayakları dışarıda kalıyormuş hep. Bu ana kadar her şey güzeldi sevgilim üstünü değiştirdi evci izni aldık onu da alıp İstanbul'a geldik fakat acayip hasta olmuş koğuştaki herkes de çok hasta dedi. 70 kişi aynı yerde yatıyorlarmış gece de soğuk olduğu için cam açılmıyormuş karbondioksit soluyor resmen geceleri diyor.
Yolda gelirken de ateşi iyice çıktı onlara gitmeden önce hastaneye gittik doktor bronşit olduğunu söyledi yarın da akşam 5 te birliğine gidicek dediz o zaman serum verelim iğne yapalım daha etkili olur dedi bir sürü de ilaç verdi. Yarın babası götürcek alayına inşallah ya revirde kalır bir kaç gün dinlenir eğitimlere filan gitmez ya da hava değişimi izni verirlerse geri alıp gelebilir evde dinlenir.
![]()
gözün aydınn :) darısı başımıza artık