• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bişey söylemedi izin için . zaten usta birliği de aynı yer . o yüzden izin verirler diye tahmin ediyorum .

aynı yerde olanlar için bilmiyorum ama farklı yerde olanlara hem 1 gün izin veriyorlar hemde aileleri gelse bilke yılbaşını dışarda geçirmelerine izin vermiyorlar o kadar direttim ama maalesef yılbaşı kocaqmsız geçecek ve bizim yemin töreni 30 aralık

aynı yerde olanlar için bilmiyorum ama farklı yerde olanlara hem 1 gün izin veriyorlar hemde aileleri gelse bilke yılbaşını dışarda geçirmelerine izin vermiyorlar o kadar direttim ama maalesef yılbaşı kocaqmsız geçecek ve bizim yemin töreni 30 aralık

napalım kısmet :) , ama değişiyordur belki hiç belli olmaz bu askeriyenin işleri :)

Kızlar benim 3,5 yıllık erkek arkdaşım da Bilecik'te asker yemin törenleri bu cuma 23 aralıkta sabah 10'da İstanbul Bilecik arası 3,5 saat sürüyormuş 9:30 da orda olmam için 6 da otobüse binmem lazım. 6'daki otobüse binmek için sabahın 5-5 buçuğunda evden çıkmam lazım o saatte de annemler yalnız gitmemi istemez . Sevgiimin ailesi de beni tanıyor ama onlar anadolu yakasında oturuyor babası isterse biz onu alırız demiş ama 5:30 gibi bizim buraya gelmeleri lazım beni Avupa yakasından alıp tekrar dönücez annem de söyleme babana kızar izin vermez diyor . babam erkek akadaşımı tanıyor ama bizimkiler biraz pimprikli tiplerdir yok yolda bir şey olur o kadar yol gidilir mi zaten kısa dönem 5 ay sonra görüşürsünüz filan dicek babam ama ben de gitmek istiyorum çok. Napıcam bilmiyorum öffff. Akşam da erkek arkadaşımla görüştük telefonda kapatırken görüşrüz hayatım dedim inşallah dedi böyle ümitsizce içim acıda ya. :14:

Son düzenleme:
Valla yemin törenleri onlardan çok bize sıkıntı oldu yaaa :37: bi geöse de şu törenler rahatlasak hepimiz :)

Valla canım ya. İşin aksi tarafı nedense bu iki- üç gündür babama da gelenler gelmiş acayip sinirli söylemeye de çekiniyorum öff ya tam zamanını buldu ağlıcam valla sinirden ben de şimdi. Koskoca üniversiteyi bitirmiş kızım çocuğum sanki ya il dışına çıkmak için hala ailemden izin alıyorum alt tarafı Bilecik sanki Amerika'ya gidicem. Nefret ediyorum bu durumdan. :14:

Son düzenleme:
canım şimdi evci farklı bişey,haftasonu dışarı çıkması ayrı bişey.
evci çıkması demek: kendi anne baba yada evli abla-abisinin aynı şehirde olup onun kira kontratı yada faturasıyla cuma akşamı çıkıp pazar akşam birliğine dönmesi evci.
sen annesi ve babası gittiğinizde onu çıkartıp şu otelde-şu evde kalacağız dediğin normal haftasonu izni.

hayırr yanlıs bılgı verıyosun aılesının evci cıkarması orda sehır sınırları ıcınden ayrılmamak kosuluyla herhangı bı otelde olabılır orda kalmasıı demek yanı kıra kontratı falan fılan gerekmıyor o sure zarfında bazı komutanlar bırlgıne gelıp ımza atıcaksın dıyor bazıları hıcbısey ıstemıyor haftasonu ıznı dıe bısey yok yanı

Bnce yarin yineisler degisecek kizlar .

Yarin ola hayrola.

İnsallah askerlerimiz ve bizim icin en hayirli tarihler olur su yemin torenleri.

Herkese iyi geceler

Valla canım ya. İşin aksi tarafı nedense bu iki- üç gündür babama da gelenler gelmiş acayip sinirli söylemeye de çekiniyorum öff ya tam zamanını buldu ağlıcam valla sinirden ben de şimdi. Koskoca üniversiteyi bitirmiş kızım çocuğum sanki ya il dışına çıkmak için hala ailemden izin alıyorum alt tarafı Bilecik sanki Amerika'ya gidicem. Nefret ediyorum bu durumdan. :14:

Ay canım valla bence de çok saçma ama bizim ülkemizde bu işler hala böyle yürüyo bizde kadınlar hiç zaman birey olamıyo ya çocuk oluyolar ailelerinde yada eş oluyolar kocalarına :34:

hayırr yanlıs bılgı verıyosun aılesının evci cıkarması orda sehır sınırları ıcınden ayrılmamak kosuluyla herhangı bı otelde olabılır orda kalmasıı demek yanı kıra kontratı falan fılan gerekmıyor o sure zarfında bazı komutanlar bırlgıne gelıp ımza atıcaksın dıyor bazıları hıcbısey ıstemıyor haftasonu ıznı dıe bısey yok yanı

Yani canım şimdi senin anlattığına göre ben yemin törenine gidemediğim takdir de herhangi bir hafta sonu kayınvalidemle gitsem onu teyzesinin evine pazar akşam beşe kadar evci çıkarabiliriz dimi?

Ay canım valla bence de çok saçma ama bizim ülkemizde bu işler hala böyle yürüyo bizde kadınlar hiç zaman birey olamıyo ya çocuk oluyolar ailelerinde yada eş oluyolar kocalarına :34:

Yani canım şimdi senin anlattığına göre ben yemin törenine gidemediğim takdir de herhangi bir hafta sonu kayınvalidemle gitsem onu teyzesinin evine pazar akşam beşe kadar evci çıkarabiliriz dimi?

evet canım onceden ızın kagıdı alıcak komutanına baglıdır ıstedıgı zaman hafta sonu olmak sartyla cıkabılır ama bununda suresı var tabı yanılmıyosam 10 gun falandı bıde bu ızınde askerlıkten sayılcakk safagıda dusucek

evet canım onceden ızın kagıdı alıcak komutanına baglıdır ıstedıgı zaman hafta sonu olmak sartyla cıkabılır ama bununda suresı var tabı yanılmıyosam 10 gun falandı bıde bu ızınde askerlıkten sayılcakk safagıda dusucek

Ay canım içimi rahatlattın umarım dediğin gibidir de evci çıkarırım valla kaç gündür kafama takılıyodu aralıkta olursa yemin öteni gidemiyorum çünkü sonrasında evci çıkarmı çıkmazmı diye bunladım iyice. Seninki askerliği bitirdi herhalde bilgilisin bu konularda :34:

Ay canım içimi rahatlattın umarım dediğin gibidir de evci çıkarırım valla kaç gündür kafama takılıyodu aralıkta olursa yemin öteni gidemiyorum çünkü sonrasında evci çıkarmı çıkmazmı diye bunladım iyice. Seninki askerliği bitirdi herhalde bilgilisin bu konularda :34:

yok canımm yaa nerde benımdee senınn gıbı daha yenıı gıttı ama abımden bılıyorum bızz bı kac kez evcı cıkarttıkk hatta otelde kalmıstıkk bulundugun sehrın sınırları ıcınde olması yeterlıı oluyorr yanıı annesı babası esı abı ablası cıkartabılıyor ıste sorcakk ızın kagıdı alcakk komutanınaa baglıı bırazda

yok canımm yaa nerde benımdee senınn gıbı daha yenıı gıttı ama abımden bılıyorum bızz bı kac kez evcı cıkarttıkk hatta otelde kalmıstıkk bulundugun sehrın sınırları ıcınde olması yeterlıı oluyorr yanıı annesı babası esı abı ablası cıkartabılıyor ıste sorcakk ızın kagıdı alcakk komutanınaa baglıı bırazda

Anladım tatlım sağol yardımın için :34: seninki nerde askerlik yapıyo?

aRKADAŞLAR Tüm sayfaları okuyamadım..benim eşim de burdur da kısa dönem askerlik yapıyo..varmı burdurda askeri olan arkadaş..9 aylık kızımla asker yolu bekliyoruz..Eşimi çok özledim...ÇOOOKKKKKK..oFFF oFFF.......

Back