Abi abla değil de teyzesi var orda. Bende yemin töreninde gidemeyebilirim o yüzden ondan sonraki hafta sonlarından birinde gitsem kayınvalidemle teyzesinin evine evci çıkarabilirmiyiz diye düşünüyorum ama bayramlarda sadece mümkün oluyo anladığım kadarıyla
yemin töreni diğer yerlerde 29 die kesin söylenmişse sizde de öylediryemin törenleri aynı gün olur. otelde falan kalıcaksanız rezervasyonlarını önceden yaptırın açıkda kalabilirsiniz. birde öğretmen evleri daha uygun fiyata oluyo
hmm anladım sizin askerleriniz kısa dönem mi oluyo? çünkü şöyle birşey var acemiliğini 30 gün yapıp ustaya gidicekse ilk 1 ay çarşıları olmuyomuş ama bu hepsinde aynımı onu bilmiyorumonu komutanıyla konuşup netleştirmesi lazım o zaman burda kim ne dese doğru olmaz çünkü
Yok canım aralık 29,ocak 6 yada 13 üç tarih vardı ve en son dün sordum daha bişey belli değildi. Bide bildiğim kadarıyla her yerde aynı gün değil yemin törenleri kesinleşmiş yerlerden bazıları 6 ocak bazıları 29 aralık mesela.Aralıkta olursa zaten gidemicem ve çok üzülücem ocakda olursa nişanlımın teyzesinde kalıcam kalacak yer sorunu yok o yüzden rahatım.
Bi konuşabilsem canım..bugün çok kısa konuştuk yine bişey soramadım azcık vaktimiz olsa telefonda sorarım zatenKısa dönem gitti usta birliğide aynı yerde izmir gaziemir.
hm komutanıyla konuşsun da bi belki olur bişiler. komutan isterse kılıfına uydurulur bişilerhayırlısı olsun görürsün inşallah :)
arkadaşlar facebook grubuna nasıl girebilirim bilgisi olan varmı
antalyadan gelen benim :)
bugün konuştum ben tamamen kesinleşmiş 29 aralık dedi ama yine de bilet almaya korkuyorum :/ almasam da sonra bulamiycam diye korkuyorum.
bu arada ben otogardan nasıl ulaşıcam narlıdereye? ne kadar sürer?
Ya arkadaslar benimki de bgn aradi ( ankara) 30 uydu bizimki de 29 una alindi dedi. Bu sefer yilbasi olayi nolcak cok merak ediyorum! İnsallah yilbasi gunu teslim olma gibi kotu bsy olmaz yikim olur bana yani.
Zaten hasta, 2 gudur yataginda yatiyo
Sizin durumlar nasil? 29 u olacaklar icin teslim tarihi ne sekilde belirttiler sizlere?
Ben hala bilmeyenlerdenim canım senin ki hangi şehirde?
askerlik yapanlardan birisi diyor ki; eger persembe olursa kesinlikle cuma tekrar birliginde olmasi gerekir. haftaici disarda kalma izni vermezler. ailesi kalirsa cuma ve cumartesi aksami disarda kalma izni verebilirler.
yada tam tersi. persembe oldugu icin hic izin vermeyebilirler.
su salak durum bi duzelse!!!!!!!!!!!!
tatlim otobusle gelirsen otobusun servisini kullanabilirsin. uckuyular-narlidere varsa ona binebilirsin. yoksa konak da olur.
uckuyulara kadar gidebilirsen meydandan guzelbahce dolmusu, guzelbahce-siteler-urlar otobuslerinin hepsi nizamiyenin onundan gecer.
yaklasik 1bucuk saat surer en fazla.(servisin dolastigini dusunerek)
ben en son dün öğleden önce konuştum.30u dedi. ama nerde okusam 29u yazıyor. bilmiyorum!
antalyadan gelen benim :)
bugün konuştum ben tamamen kesinleşmiş 29 aralık dedi ama yine de bilet almaya korkuyorum :/ almasam da sonra bulamiycam diye korkuyorum.
bu arada ben otogardan nasıl ulaşıcam narlıdereye? ne kadar sürer?
ben 12 gibi konuştum ve 29 u dedi .
narlidere magdurlari arkadaslarim.
bizimki bu aksam annesini aramis hemen kisacik. 29u da olabilir ama hala net degil demis. bunu rutbesiz birinden duymus. hala 2 gun de olabilir yemin toreni. bilet-rezervasyonlari degistirmeyin bence. off off!!!
bişey söylemedi izin için . zaten usta birliği de aynı yer . o yüzden izin verirler diye tahmin ediyorum .peki izinle ilgili ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?