343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmm anladım sizin askerleriniz kısa dönem mi oluyo? çünkü şöyle birşey var acemiliğini 30 gün yapıp ustaya gidicekse ilk 1 ay çarşıları olmuyomuş ama bu hepsinde aynımı onu bilmiyorum onu komutanıyla konuşup netleştirmesi lazım o zaman burda kim ne dese doğru olmaz çünkü

Yok canım aralık 29,ocak 6 yada 13 üç tarih vardı ve en son dün sordum daha bişey belli değildi. Bide bildiğim kadarıyla her yerde aynı gün değil yemin törenleri kesinleşmiş yerlerden bazıları 6 ocak bazıları 29 aralık mesela.Aralıkta olursa zaten gidemicem ve çok üzülücem ocakda olursa nişanlımın teyzesinde kalıcam kalacak yer sorunu yok o yüzden rahatım.

Bi konuşabilsem canım..bugün çok kısa konuştuk yine bişey soramadım azcık vaktimiz olsa telefonda sorarım zaten Kısa dönem gitti usta birliğide aynı yerde izmir gaziemir.

Son düzenleme:

hm komutanıyla konuşsun da bi belki olur bişiler. komutan isterse kılıfına uydurulur bişiler hayırlısı olsun görürsün inşallah :)

narlidere magdurlari arkadaslarim.
bizimki bu aksam annesini aramis hemen kisacik. 29u da olabilir ama hala net degil demis. bunu rutbesiz birinden duymus. hala 2 gun de olabilir yemin toreni. bilet-rezervasyonlari degistirmeyin bence. off off!!!

tatlim otobusle gelirsen otobusun servisini kullanabilirsin. uckuyular-narlidere varsa ona binebilirsin. yoksa konak da olur.
uckuyulara kadar gidebilirsen meydandan guzelbahce dolmusu, guzelbahce-siteler-urlar otobuslerinin hepsi nizamiyenin onundan gecer.
yaklasik 1bucuk saat surer en fazla.(servisin dolastigini dusunerek)

Ya arkadaslar benimki de bgn aradi ( ankara) 30 uydu bizimki de 29 una alindi dedi. Bu sefer yilbasi olayi nolcak cok merak ediyorum! İnsallah yilbasi gunu teslim olma gibi kotu bsy olmaz yikim olur bana yani.

Zaten hasta, 2 gudur yataginda yatiyo

Sizin durumlar nasil? 29 u olacaklar icin teslim tarihi ne sekilde belirttiler sizlere?

Ben hala bilmeyenlerdenim canım senin ki hangi şehirde?

ya neden perşembe yani neden 29 u cuma olur normalde? yılbaşında izin vermemek için mi yoksa ben çok fesatım da tam tersi daha çok aileleriyle olsunlar diyemi? anlamadım ben bu işi.

askerlik yapanlardan birisi diyor ki; eger persembe olursa kesinlikle cuma tekrar birliginde olmasi gerekir. haftaici disarda kalma izni vermezler. ailesi kalirsa cuma ve cumartesi aksami disarda kalma izni verebilirler.
yada tam tersi. persembe oldugu icin hic izin vermeyebilirler.
su salak durum bi duzelse!!!!!!!!!!!!

offffffffffffffffffffffffff (((((

yılbaşı günü bunu yapmanın amacı nedir ama neden böyle oluyo ya

evet bir servisi de netleştiryim ben o zaman. Teşekkür ederim tekrar :)

angel_elika :)) peki dediğim gibi mi durum yoksa başka bi bölükte mi yakının :)

narlidere magdurlari arkadaslarim.
bizimki bu aksam annesini aramis hemen kisacik. 29u da olabilir ama hala net degil demis. bunu rutbesiz birinden duymus. hala 2 gun de olabilir yemin toreni. bilet-rezervasyonlari degistirmeyin bence. off off!!!

29 u sabahı geliyorum 30da olsa aynı 29da bıktım vallahi bi o bi o :S Nasıl bi saçmalık bu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…