Allah'tan eskisi gibi değil artık usta birliği yerleri . bide onun stresi çekilicekti . Hele böyle karışık zamanlarda , sabır versin herkese ...
ahh sorma! burda 4 olduk toplamda narlidere gazisi...
ben izin alabilirsem gidicem persembe aksamindan. izmiri bilmiyorsan burdan yardimci olmaya calisirim.
bu arada narlidere istikham benim okulumun yoluydu. simdi de evimin yolu uzerinde. ben yemin torenlerini hep cuma gunu hatirliyorum. persembe hic gormedim.
bence 30u olacaktir. tabi asker aileleri kalacak yer konusunda yuklendilerse onu bilemem. bugun otelleri cok arastirdik erkek arkimin ailesi icin. zor oldu
ahh çok teşekkür ederim :) birazcık araştırdım nası giderim naparım die . ilk önce konak'a ordan da narlıdere'ye gitmem gerekiyormuş sanırım. Bide sen tarif edersen çok sevinirim :)
İnşallah dediğin gibi olur da değişmez şu tarih artık . Hani düzen hani disiplin diye açıp sövesim geliyor arada :)
evet ogrenmissin :)
tekrar anlatirim ben. buradan bir arkadas da antalyadan gelecek sanirim.
evet kısa dönem :) şansa usta birliği de narlıdere :)Aynen öyle canım seninki de kısa dönem gitti dimi?
evet kısa dönem :) şansa usta birliği de narlıdere :)
Bizimkininde kısa dönem İzmir gaziemir usta birliğide aynı yer
gidicek misin sende yemin törenine ?
yarın ola hayrola demekten başka çare yok şu durum da sana :)İnşallah aralıkta olmazsa kesinlikle gidicem aralıkta olursa gidemiyorum çünkü yurtdışında olucam ama ocakta olursa kayınvalidem ve kayınpederimle gidip evci çıkarıcaz.Her telefonda soruyorum belli oldumu diye ama bugün hala belli değildi.
Kizlarrr benim sevgilimin de haftaya cumaaa! :)) yilbasini birlikte gecirecegiz ankaradan disari cikamayacak .ailesi ile cok mutluyumm :)
kaç gibi başlar işte tek sıkıntım o ? 8de havaalanında olucam çünkü :S tahminen ne kadar sürer mesafe neyle ulaşımı sağlamam gerek :) antalya'dan gelen kim acaba belki tanıyorumdur ya da erkek arkadaşımın bi arkadaşı varmış grafikermiş antalya'da onun yakını biri mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?