Kızla bisey soracağım 341lere sorum.askerleriniz nerde askerlik yapıyor tel sokabildiler mı? Ne sıklıkla tel de görüşüyorsunuz?yüz yüze görüşme imkanınız oldu mü?
kocaman bi AMİNNNNNNNN diyorum güzel dilklerin için iyiki burayı buldum benimde aynı derdi yaşayan insanlarla dertleşmek bana daha iyi gelecek
sizin az kalmış çok şükür Allah kavuştursun bir daha hiç ayrılmayın inşallah
kocaman bi AMİNNNNNNNN diyorum güzel dilklerin için iyiki burayı buldum benimde aynı derdi yaşayan insanlarla dertleşmek bana daha iyi gelecek
sizin az kalmış çok şükür Allah kavuştursun bir daha hiç ayrılmayın inşallah
343.dönemde eşi asker olan kimse yok mu ya yanlızmıyım ben
gelirler canım şimdi hepisi şaşkındır ne yapacaklarını bilmiyorlardır. Askerleri gittiğinde boşluğa düşerler ve ozaman hepiniz bir araya gelirsiniz birbirinize destek olmak için, bizde destek oluruz elimizden geldiği kadar..
ewet dediğin gibi şimdi herkesde bi şaşkınlık bi içinden çıkılmaz durum var desteğin için saol cnm benim
nedemek cnm herzaman yanınızdayız 341'ler olarak. Ama 343'ler gelsin onlarla birbirinize daha çok destek olacaksınız zamanla çünkü aynı duyguları yaşayacaksınız ilk günden başlayarak sonuna kadar.
Bizler artık alıştık iyice, sizler henüz alışma aşamasına bile gelmediniz ama günler geçtikce geriye dönük okursan yazılanları ozaman anlıycaksın...
Sabır ve zaman herşeyin ilacı
dün zaten okudum içim ferahladı biraz olsun
Allah sizide tez zamanda kavuştursun inşallah
bir daha hiç ayrılmayın
merhaba arkadaşlar
benim eşimde 343.dönem asker dün sınava girdi
belirsizlik içinde bekmelek çok zor
ben çok kötü günler geçiriyorum içim daralıyo sabaha kadar uyamıyorum sürekli ağlıyorum onun olmadığı yerlerde
gece hep onu iziliyorum daha şimdiden çok zor nasıl anlatacağım bu durumu
ne olur burda birbirimize yardımcı olalım bu zor günleri birbirimize destek olarak atlatalım
rabbim bütün askerlerimize sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin
bunlar son ayrılıklarımız olsun inşalllah
acemilkte çok rahat olmayabilir ama gideceği yere de bağlı tabi:) bu arada sabit hatta fazla dakika veren bir hatta geçmenizi öneririm:) biz bi ara baya rahattık o ay baya bi telefon parası ödedik.ilk iskenderuna gittiğinde 13 dk konuştuk diye sevinçten uçuyordum.nerde aklıma gelsin telefon faturası zaten çok az konuşuyorduk..bence içeri telefon sokacaksa biraz beklesin.önce bi ortamı tanısın.bizimki ilk gittiğinde birinin yatağına simkart bırakmışlar aramada bulunmuş,allahtan komutan iyiymiş simkartı kırmış atmış.benim değildi komutanım falan demiş çocuk ama komutan inanır mı hiç?seni affediyorum bi daha görmeyim demiş.o yüzde biraz beklesin yani sonra isterse alır zaten
İnşallah canım hiçbirimiz ayrılmayalım bi daha bu son ayrılıklarımız olsun inşallahhh..
Ahh ahh bacım sende bendensin desene..bende senin gibiyim sürekli yutkunarak konuşuyorum onun olmadıgı her yerde ağlıyorum sonumuz ne olacak bilmiyorum..Allah yardımcımız oldun ben İst danm sen? Bakalım nereye düşecek askerlerimiz
bende istanbuldayım canım ümraniye
ya bu hafta hiç bitmese keşke ne zormuş Allahım dayanamıyorum
gece hiç uyumadım sabaha kadar ağladım offffff
Surekliaklim da fikrim de askerlikte rüyalarıma bile giriyo.bu gün gördüğümde ankaraya düşmüştü gitmişti ben ağlıyordun bağırıyordum. Kirli torbasından gömleğini çıkartıp kolluyordum anlatamam o duyguyu ama yasiyacagiz zaten beterini(
343. Kısa dönem yarenleri Allah sabır versin hepinize.
Sizin askerleriniz teslim oldukları zaman, 341.kısa dönem askerimiz 4 ay olacak teslim olalı.12/08/2011-12/12/2011
Darısı sizlerin başına inş.....
Surekliaklim da fikrim de askerlikte rüyalarıma bile giriyo.bu gün gördüğümde ankaraya düşmüştü gitmişti ben ağlıyordun bağırıyordum. Kirli torbasından gömleğini çıkartıp kolluyordum anlatamam o duyguyu ama yasiyacagiz zaten beterini(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?