343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızla bisey soracağım 341lere sorum.askerleriniz nerde askerlik yapıyor tel sokabildiler mı? Ne sıklıkla tel de görüşüyorsunuz?yüz yüze görüşme imkanınız oldu mü?

benim askerim de 341.lerden
acemiliğini amasya da yaptı şimdi çorlu da...telefon hiç götürmedi...bol bol ankesörlü var orda hergün arıyor genelde ama 1gün arayamazsa ertesi gün mutlaka arıyor sıkıntı olmuyor...
çorlu da olduğu için ben bikaç kez gittim yanına görüştük...
eğer yakında olursa (senin eşindi sanırım askerin) evci iznine çıkarabilirsin...cuma akşamı çıkılıyor pazar akşam geri dönülüyor...ve evci izinleri diğer izin gibi askerliğe eklenmiyor, şafaktan düşüyor...

İnşallah canım hiçbirimiz ayrılmayalım bi daha bu son ayrılıklarımız olsun inşallahhh..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hepimizi inşşşş.

343.dönemde eşi asker olan kimse yok mu ya yanlızmıyım ben

gelirler canım şimdi hepisi şaşkındır ne yapacaklarını bilmiyorlardır. Askerleri gittiğinde boşluğa düşerler ve ozaman hepiniz bir araya gelirsiniz birbirinize destek olmak için, bizde destek oluruz elimizden geldiği kadar..

ewet dediğin gibi şimdi herkesde bi şaşkınlık bi içinden çıkılmaz durum var desteğin için saol cnm benim

ewet dediğin gibi şimdi herkesde bi şaşkınlık bi içinden çıkılmaz durum var desteğin için saol cnm benim

nedemek cnm herzaman yanınızdayız 341'ler olarak. Ama 343'ler gelsin onlarla birbirinize daha çok destek olacaksınız zamanla çünkü aynı duyguları yaşayacaksınız ilk günden başlayarak sonuna kadar.
Bizler artık alıştık iyice, sizler henüz alışma aşamasına bile gelmediniz ama günler geçtikce geriye dönük okursan yazılanları ozaman anlıycaksın...

Sabır ve zaman herşeyin ilacı

dün zaten okudum içim ferahladı biraz olsun
Allah sizide tez zamanda kavuştursun inşallah
bir daha hiç ayrılmayın

Ahh ahh bacım sende bendensin desene..bende senin gibiyim sürekli yutkunarak konuşuyorum onun olmadıgı her yerde ağlıyorum sonumuz ne olacak bilmiyorum..Allah yardımcımız oldun ben İst danm sen? Bakalım nereye düşecek askerlerimiz

Evet acemilikte götürmeyi düşünmüyor ama ustaya sokarım dıyı bakalım ins İst a yakın rahat bı yeterirse gözümüz arkada kalmasında tel eksik kalsın komutan da anlayisluymis keske hepsi öyle olsa askerler aileleriyle rahat rahat konuşsa yetkililer gerekirse dinlesin belli saatlerde izin versinler falan.. Çok mü şey istiyorum (

341. dönemlerim topiğine gelebilirsin canım. deliren asker yarenlerini görebilrisin.

bende istanbuldayım canım ümraniye
ya bu hafta hiç bitmese keşke ne zormuş Allahım dayanamıyorum
gece hiç uyumadım sabaha kadar ağladım offffff

bende istanbuldayım canım ümraniye
ya bu hafta hiç bitmese keşke ne zormuş Allahım dayanamıyorum
gece hiç uyumadım sabaha kadar ağladım offffff

Surekliaklim da fikrim de askerlikte rüyalarıma bile giriyo.bu gün gördüğümde ankaraya düşmüştü gitmişti ben ağlıyordun bağırıyordum. Kirli torbasından gömleğini çıkartıp kolluyordum anlatamam o duyguyu ama yasiyacagiz zaten beterini (

343. Kısa dönem yarenleri Allah sabır versin hepinize.

Sizin askerleriniz teslim oldukları zaman, 341.kısa dönem askerimiz 4 ay olacak teslim olalı.12/08/2011-12/12/2011

Darısı sizlerin başına inş.....

ya bende yanı durumdayım uyuyamıyorum sabaha kadar onu izlemek istiyorum bu kadar zor olmamalı ya Allahım sabır versin herkes sevdiğine kavuşsun inşallah

aaa burcu tuğba tuğçe bizim kızlar burda toplanmış bi ben eksiğim kzım kanbersiz düğün olur mu ya bende geldim uzun dönemim ama kovarmıısnız bilemem

Allah sabır versin

Rüyalarınızı güzele yorun herşey güzel olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…