aaa burcu tuğba tuğçe bizim kızlar burda toplanmış bi ben eksiğim kzım kanbersiz düğün olur mu ya bende geldim uzun dönemim ama kovarmıısnız bilemem
Surekliaklim da fikrim de askerlikte rüyalarıma bile giriyo.bu gün gördüğümde ankaraya düşmüştü gitmişti ben ağlıyordun bağırıyordum. Kirli torbasından gömleğini çıkartıp kolluyordum anlatamam o duyguyu ama yasiyacagiz zaten beterini(
Senin şafak nerdeyde doğan güneş süperrr
aaa burcu tuğba tuğçe bizim kızlar burda toplanmış bi ben eksiğim kzım kanbersiz düğün olur mu ya bende geldim uzun dönemim ama kovarmıısnız bilemem
hoşgeldin kuzummm niye kovalım seninki kısanında kısası artık çok az kalmış kavuşmanıza hiç ayrılmayın bundan sonra inşallah
Allah sizlerede nasip eder inş.. o günleri hep beraber burda halay çekeriz
inş. canım allahın izniyle gelsinde bi inş. bir an evet olsun şu söz nişanda ya :26:
oyyy kuş olup başına konar talih kuşun olurum ayıp ediyosunnşimdi gördüm kuzum seni
kovar mıyız tatlım yaaa başımızın üstünde yerin var
amin cnm inşallah
moral bozmak yok ne yıllar devirdik onlarsız 5 ay mı bitmiycek ya allah başka zeval vermesin
ama böyle bırakmayın kendinizi hatunlar
hiiiç yakışmıyor size...şimdiden bırakırsanız kendinizi zaman hiç geçmez...
tamam çoook zor biliyorum, aynı şeyleri bizlerde yaşadık...
tbai evli oluşunuz daha çok etkiliyor sizleri bununda farkındayım ama yıpratmayın kendinizi bu kadar
oyalanacak bişeyler bulun, kafanızı dağıtın
güçlü olmak lazım
bi sarılayım size ben şöyle kalpli kalpli biraz enerji olsun
bu belirsizlik beni öldürüyo ya niye3-4 gün önceden açıklanmıyoki sanki ya ne saçma bişey
bu belirsizlik beni öldürüyo ya niye3-4 gün önceden açıklanmıyoki sanki ya ne saçma bişey
sabrediyorum tatlım ama içim çok daralıyo sanki nefes alamıyorum şu günler hayırlısı ile bitip gitse bahar gelse kavuşsam BAHARIMA başka bişi istemiyorum
Seni, bende dahil 341.dönem yarenleri çok iyi anlıyoruz canım... Gitmeden önce ben hep diyordum askerime; ben seni yanımdayken bile özlüyorum nasıl dayanıcam sen gidince... Ama bir şekilde dayanıyoruz canım... Allah sabrını veriyor... Bir bakacaksınki askerin gitmiş ve gelmiş
343.dönemde eşi asker olan kimse yok mu ya yanlızmıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?