Canım böyle hissetmen normal. ama eşin ordan arar seni yalnız bırakmaz. sende ararsın.
çok özleyince atlar gidersin. evli olduğun için evcide çıkarabilirsin. Haftasonunu beraber geçirirsin.senle kalır.
Allah sağ salim yapıp gelmelerini nasip etsin canım.
maşallah siz bitirmişsiniz nerdeyse senin askerin nerde askerlik yapıyo.
evci çıkmak nasıl oluyor hemen izin veriyorlar mı?cuma akşamı çıkıp pazar akşamımı tekrar teslim oluyolar
benim askerim urfada canım.
cuma akşamüstü çıkıp pazar akşamüstü teslim oluyorlar.
tecrübeli asker yarenleri size bişey danışmak istiyorum bu askerlik olayı 1 saniye aklıdan çıkmıyor sürekli içimde bi sıkıntı varmış gibi oluyorum daralıyorum bunlar normal mi ben mi çk buyutuyorum çalışasım faln hiç gelmiyor hiç bişey tat vermiyor bianda boğazım düğümleniyor sanki RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeler nasip etsin cidden ne kadar zormuş insanın sevdiğini askere uğurlaması Rabbim sabır versin heimize bu sınavıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
tecrübeli asker yarenleri size bişey danışmak istiyorum bu askerlik olayı 1 saniye aklıdan çıkmıyor sürekli içimde bi sıkıntı varmış gibi oluyorum daralıyorum bunlar normal mi ben mi çk buyutuyorum çalışasım faln hiç gelmiyor hiç bişey tat vermiyor bianda boğazım düğümleniyor sanki RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeler nasip etsin cidden ne kadar zormuş insanın sevdiğini askere uğurlaması Rabbim sabır versin heimize bu sınavıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Canım normal tabiki bu yaşadıkların. Ben askerimi yolladığım gün nefes alamamıştım resmenŞimdi bazen hala öyle oluyo ama az kaldı diyip kendimizi avutmaya çalışıyoruz. Eğer kafana çok takarsan gerçekten kötü olursun o yüzden çok aşırı bi şekilde takmamaya çalış başka şeylerle oyala kendini. Kpss'ye mi çalışıyosun? Eğer öyleyse bol bol derse ver kendini, ben de evde bütün gün oturuyorum sürekli kitap okuyorum ki düşenmemeye çalışayım. Yoksa cidden geçmez. Kendini bu kadar hırpalama daha şimdiden bi de. Gittiği ilk günler gerçekten zor ama alışıyosun zamanla sonra da bi bakmışsın bizim gibi 50li günlere gelmişsin. Zaman geçiyo bi şekilde. Sen sadece askerin için ve zamanın hayırlısıyla geçmesi için dua et. Her zaman gel buraya kafanı dağıtırsın destek oluruz sana. Biz sürekli birbirimize destek olarak atlatmıştık o günleri
Canım normal tabiki bu yaşadıkların. Ben askerimi yolladığım gün nefes alamamıştım resmenŞimdi bazen hala öyle oluyo ama az kaldı diyip kendimizi avutmaya çalışıyoruz. Eğer kafana çok takarsan gerçekten kötü olursun o yüzden çok aşırı bi şekilde takmamaya çalış başka şeylerle oyala kendini. Kpss'ye mi çalışıyosun? Eğer öyleyse bol bol derse ver kendini, ben de evde bütün gün oturuyorum sürekli kitap okuyorum ki düşenmemeye çalışayım. Yoksa cidden geçmez. Kendini bu kadar hırpalama daha şimdiden bi de. Gittiği ilk günler gerçekten zor ama alışıyosun zamanla sonra da bi bakmışsın bizim gibi 50li günlere gelmişsin. Zaman geçiyo bi şekilde. Sen sadece askerin için ve zamanın hayırlısıyla geçmesi için dua et. Her zaman gel buraya kafanı dağıtırsın destek oluruz sana. Biz sürekli birbirimize destek olarak atlatmıştık o günleri
canım desteğin için çk sağol.ben sgk da memurum gunlerim oldukça yoğun geçiyor iş yerinde ama aklıma geldiği anda boğuluyor gibi oluyorum.bide şu bedelli askerlik okadar kötü bir zaman denk geldi ki eşimin butun şartları tutuyor ama biz askerlik kararını önceden aldırdığımız için faydalanamıyoruz.aman neyse hayırlısı olsun neyapalım ama işte insanın aklına geliyor rahatsız ediyor bu bedelli konusu.umarım sizin geldiğiniz günlere şafaklara ulaşırız bizde.
bide gideceği yer son 2 gün kala belli oluyrya o o kadar stresli ki şimdiden söyleseler insan kendini alıştıtır azda olsa.ama böyle bekle bekle bi anda çıkıp gitsin.
Gitmesin..........
5 yıllık erkek arkadaşım cuma sınava girecek...
ne yazık ki bir süre bu topikteyim
senercim yenimi üye oldum?
istersen 341. dönem asker bekleyenler topiğimizede gelebilirsin.
benimde nişanlım cuma sınava girecek , işletme mezunu. İşletme mezunlarına kısa dönem çıkıyor. düğün tarihini de aldık ya uzun çıkarsa oldu ya. off offff . moralim bozuk . umarım asteğmen olmaz. yoksa bir sene yokkkkkkkkkkkkk
benimde nişanlım cuma sınava girecek , işletme mezunu. İşletme mezunlarına kısa dönem çıkıyor. düğün tarihini de aldık ya uzun çıkarsa oldu ya. off offff . moralim bozuk . umarım asteğmen olmaz. yoksa bir sene yokkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?