343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

maşallah siz bitirmişsiniz nerdeyse senin askerin nerde askerlik yapıyo.
evci çıkmak nasıl oluyor hemen izin veriyorlar mı?cuma akşamı çıkıp pazar akşamımı tekrar teslim oluyolar

maşallah siz bitirmişsiniz nerdeyse senin askerin nerde askerlik yapıyo.
evci çıkmak nasıl oluyor hemen izin veriyorlar mı?cuma akşamı çıkıp pazar akşamımı tekrar teslim oluyolar

benim askerim urfada canım.
cuma akşamüstü çıkıp pazar akşamüstü teslim oluyorlar.

benim askerim urfada canım.
cuma akşamüstü çıkıp pazar akşamüstü teslim oluyorlar.

Süper yaa.. Bu benim aklıma hiç gelmedi...
Hatta süper ötesi......
İnşaallah yakın yere düşer de gitip gelirim kaçırırım onu..

tecrübeli asker yarenleri size bişey danışmak istiyorum bu askerlik olayı 1 saniye aklıdan çıkmıyor sürekli içimde bi sıkıntı varmış gibi oluyorum daralıyorum bunlar normal mi ben mi çk buyutuyorum çalışasım faln hiç gelmiyor hiç bişey tat vermiyor bianda boğazım düğümleniyor sanki RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeler nasip etsin cidden ne kadar zormuş insanın sevdiğini askere uğurlaması Rabbim sabır versin heimize bu sınavıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.

Canım normal tabiki bu yaşadıkların. Ben askerimi yolladığım gün nefes alamamıştım resmen Şimdi bazen hala öyle oluyo ama az kaldı diyip kendimizi avutmaya çalışıyoruz. Eğer kafana çok takarsan gerçekten kötü olursun o yüzden çok aşırı bi şekilde takmamaya çalış başka şeylerle oyala kendini. Kpss'ye mi çalışıyosun? Eğer öyleyse bol bol derse ver kendini, ben de evde bütün gün oturuyorum sürekli kitap okuyorum ki düşenmemeye çalışayım. Yoksa cidden geçmez. Kendini bu kadar hırpalama daha şimdiden bi de. Gittiği ilk günler gerçekten zor ama alışıyosun zamanla sonra da bi bakmışsın bizim gibi 50li günlere gelmişsin. Zaman geçiyo bi şekilde. Sen sadece askerin için ve zamanın hayırlısıyla geçmesi için dua et. Her zaman gel buraya kafanı dağıtırsın destek oluruz sana. Biz sürekli birbirimize destek olarak atlatmıştık o günleri

ne günlerdi ya
o üzüntüyü acıyı hiç atlatamam sanmıştım...
bir el kalbimi ruhumu tutmuş sıkıyor da sıkıyor gibiydi bedenim dar geliyordu, nefes almak zaten mümkün değildi...
ama geçti çok şükür...
ben çalışıyorum iş yerinde sürekli iş buluyorum kendime oyalanıyorum eve gidince de ya kitap okurdum ya tv izlerdim ya da erkenden yatar uyurdum fazla düşünmemek için ta ki burayı bulana kadar
ben burayı geç buldum ama iyi ki bulmuşum :)
şimdi hergün ilk işim buraya gelmek oluyor..burdan başka takip ettiğim 2topic daha var
onlarda da asker yarenleri var hep beraber eritiyoruz şafakları :)))
sizleri de her zmn bekleriz

Son düzenleme:

canım desteğin için çk sağol.ben sgk da memurum gunlerim oldukça yoğun geçiyor iş yerinde ama aklıma geldiği anda boğuluyor gibi oluyorum.bide şu bedelli askerlik okadar kötü bir zaman denk geldi ki eşimin butun şartları tutuyor ama biz askerlik kararını önceden aldırdığımız için faydalanamıyoruz.aman neyse hayırlısı olsun neyapalım ama işte insanın aklına geliyor rahatsız ediyor bu bedelli konusu.umarım sizin geldiğiniz günlere şafaklara ulaşırız bizde.
bide gideceği yer son 2 gün kala belli oluyrya o o kadar stresli ki şimdiden söyleseler insan kendini alıştıtır azda olsa.ama böyle bekle bekle bi anda çıkıp gitsin.

canim hayirlisi buymus takma kafana. Zaman bi bakiyosun ki gecivermis sadece ilk gunler biraz zorluyo sonra alisiyosun inan bana. En azindan ilk gunku aci olmuyo icinde. Biz de bizden oncekilere diyoduk biz de o gunleri gorur muyuz diye ama bak goruluyomus demek sen de o yuzden moralini olabildigince yuksek tutmaya calis. Insallah guzel bi yere gider hem h.sonlari sen de gidersin evci cikarirsin ne guzel. Dua et hayirlisi olsun uzme kendini. Her zaman destek oluruz canin skldkca gelp konusablrsin bizimle.hepimiz ayni seyleri yasadik cunku..

Gitmesin..........

12 aralıktamı teslim olucak canımm?
üzülüyorsun şuanda haklı olarak. bende böyle üzülmüştüm. biz 341. dönemleriz biliyorsun. ama bak 1,5 ayımız kaldı. öylede böylede geçiyor bir şekilde. ama kolay olduğunu söyliyemem sadece alışmaktan başka çaremiz yok. sen güçlü durursan askerinde orda yıkılmaz canım.

Oncelikle herkese merhabalar
Allah bir an once herkesi sevdigine kavustursun
Benim sevgilim 341.donem ankara polatlida
Ayriligi beklemek , ayrilmak , ayriliga alismaya
Calismak oldukca zor -ozellikle de ilk ay-
Benim sevgilim , gittigi gunun gecesinde
Aramisti ; inanilmaz mutlu olmustum
Ve biz hergun en az 1 kere konustuk ,
O gitmeden once benim de en buyuk korkum
Hergun konusamamak , sesini duyamamakti
Cok sukur boyle bir problemimiz olmadi
Ama bu gidecegi yerle cok alakali
Biz canta hazirlamistik ama yanlarina izin
Vermemisler ; disardaki dolaplarina birakmislar
Bol camasir , kalin corap , tabanlik , iclik ,
Telefon karti koymanizi oneririm bayanlar...

senercim yenimi üye oldum?
istersen 341. dönem asker bekleyenler topiğimizede gelebilirsin.

5 yıllık erkek arkadaşım cuma sınava girecek...

ne yazık ki bir süre bu topikteyim

Son düzenleme:
benimde nişanlım cuma sınava girecek , işletme mezunu. İşletme mezunlarına kısa dönem çıkıyor. düğün tarihini de aldık ya uzun çıkarsa oldu ya. off offff . moralim bozuk . umarım asteğmen olmaz. yoksa bir sene yokkkkkkkkkkkkk

:26:
İnşallah kısa dönem çıkar, gerçekten zor durumda kalırsınız yoksa, benim askerim öğretmen ve kısa dönem çıktı, çok yakın bi arkadaşı da asteğmen olarak asker öğretmen oldu, şans sanırım birazda

Umarım kısa dönem çıkar canım. Büyük ihtimalle kısa dönem çıkıyo ama tabi uzun dönem çıkan da var. Hakkınızda hayırlısı olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…