343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Slm kızlar ahh ahh o kadar Doluyum ki anlatamam.bnm de esım gidiyo aralikta.esime her baktığım da gözlerim doluyo kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum ağlamamak icin dişlerimi sıkıyorum ama olmuyo vakit yaklaştıkça kötülesiyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 yasında oğlum var ona baktikca üzülüyorum çok zor günler geçiriyorum Allah yardımcımız olsun inşallah çabucak gider gelirler saglikla..bundan sonra burda agladiriz hep beraber kafayı yemezsem:)

341.donem asker yarenleri nasıl dayandınız?evinizde mı kaldınız? Ben evimde kalicsm ona ait bisey gördüğünüzde nasıl dayandınız onun koltuğu onun dolabı onun eşyası onun yastığı onun kokusu ne yapacagım bilmiyorum.hiçbir yere gitmek istemiyorum kendi evimde en çok rahat ederim diye düşünüyorum KPSS ye hazırlanıyorum evde daha rahat ederim sizce?

ben evli değilim canım. sözlüyüm. ama evli olsam tabi evimde kalırdım. çok sıkılırsam ailemin yanında bikaç gün kalırdım. ama insanın evi gibi olmaz. biraz evinde biraz ailende kalır idare edersin.
seni anlıyorum canım. ben de o gitmeden ruh gibiydim. gittikten sonrada ilk 2 hafta öyleydim. sonra alışmaya başladık. Allah sabrını veriyor bir şekilde.

merak etme canım kafayı yemezsin acın bizimkinden bi kat fazla olur belki ama özleminde farklı olur emin ol:) bak biz dayandık iyi kötü bitirdik inş artık hakkaten sayılı günler kaldı sizde öyle geçiyo geçmiyo derken bugunlerde gelecekmiydi diceksiniz inş. sana tavsiyem tabi imkanın varsa ilk bir ay evine uğrama bile onunla birlikte cık annende kal çünkü kendimi düşünüyorumda evli olsam onsuz bi ev düşüneezdim galiba kii hem daha cabuk alışırsın en zor kısma.

canım benım de nısanlım ısletme mezunu bugun gırdı sınava bıızım dugunumuz de ağustosta kısa yapar gelır ıkı ay ıcınde de hazırlanır dugunumuzu yaparız dıye dusunduk hep hakkımızda hayırlısı 12 aralıkta teslım olucakmıs benım askım ole zor gelıyor kı uzun donemı ıse bır yandan ıstıyorum bır yandan ıstemıyorum fakat uzunda yapsa dugun salonumuz tutuldu bı sekılde ıznını ona gore ayarlayıp o zaman gelıcek dugunumuzu yapıcaz evımızı tutmayız evlenınce bende gıder onun oldugu sehırde kalırımdondugumuzde evımızı tutarız hersey kısmet bu zamanda sanırım bır kez daha sabırla ımtıhan edılıyoruz allah kolaylık versın hepımıze

2012 ağustostamı canım düğününüz kısa cıkarsa sorun olmaz

Sagol CNm . Allah Sabri'ni veriyo.inşallah gün gelir siz askerlerinize kavuşmuş bizde 345.kd asker yarenlerine teselli veriyo oluruz sizin gibi..

Ya aslen imkanın Cook annem de kayın validem de çok yakın.annemin evi çok müsait değil ama kayınvalidem çok müsait ama iste kimseyi çekmek istemiyorum o psikoloji ile bı de onlara hizmet ermek gönüllerini hoş tutmak fln yapamam en güzeli kendi evim .rahat olurum kuzen gelicek yanına yoldaş olmak icin oda ÖSS ye hazirlaniyo beraber oturup ders calusir unuturum askerliği ins

CNm Allah yar ve yardımcımız olsun sizin icinde hayırlısı ne ise o olsun inşallah güzel yetere bizlere yakın yerlere düşerler sık sık hatta her çarşıda görüşürüz .

o olur işte bi şekilde kafan dağılıre yoksa yalnız kalsan cok zor olur

Kızla bisey soracağım 341lere sorum.askerleriniz nerde askerlik yapıyor tel sokabildiler mı? Ne sıklıkla tel de görüşüyorsunuz?yüz yüze görüşme imkanınız oldu mü?

Kızla bisey soracağım 341lere sorum.askerleriniz nerde askerlik yapıyor tel sokabildiler mı? Ne sıklıkla tel de görüşüyorsunuz?yüz yüze görüşme imkanınız oldu mü?

buraya bende 341 olarak yazayım da senin soruna da cevap vereyim dedim:) biz telefonu içeriye sokalı 20-25 gün falan oldu,denetim vardı riske etmek istemedik.ben tam nerde olduğunu hiçbir zaman yazmıyorum ki herkese tavsiye ediyorum tabiki çok güzel arkadaşlıklar olabilir ama bu sayfayı herkes okuyabilir kızlar,askerinizi zor durumda bırakmayın:)telefonda gececi olduğunda görüşebiliyorduk yani cepten ama ankesörlüde ne kadar ne zaman konuşacağı orda yaptığı işine de bağlı biraz.bizimkinin görev yeri ankesörlüye uzak olduğu için yatmadan önce bide yemekten önce falan konuşbiliyorduk.ceple rahatladık.ben bir defa yanına gittim çarşısına,günübirlik geri döndüm.ayrılması yine çok zor oldu tabiki.bide acemiden gelip-gidişini unutamam.çünkü ilk 1 ay özellikle o kadar hassastım ki bide 3 gün gör sonra o duygusal hallerinde tekrar yolla falan çok zor olmuştu.bide adettendir diye asker mektubu yazmayı unutmayın:)orda ondan çok mutlu oluyorlarmış.bende yazmıcam yazmıcam deyip sonra yazdım baya mutlu olmuş,sanırım birazda ağlamıştı benim askerim denizci ve çanakkalede bi sorusu olan olursa özelden mesaj atabilir :) hepinize hayırlı teskereler kızlar biliyorum ki ağlamaktan helak olacaksınız,çok üzüleceksiniz ama sabredin bir şekilde geçiyor.bide gitmeden tembihleyin hersorununu size anlatsın çünkü içine atarsa o ortamda daha kötü oluyor.birbirinizi anlamayacaksınız yanlış anlamalara dikkat edin ben bi bundan bi hasretten çektim.hepinizi öpüyorum

merhaba,

Allah kavuştursun şimdiden inş.
Sabırla herşeyin üstesinden geliyorsun. Tabi evli olunca biraz daha zor ama geçip gidiyor günler bir şekilde.
Nişanlım hiçbirşey götürmedi. Ceketini aldı çıktı evden. Orda herşey varmış
Alyans takanlar vardır elbet ama benim askerim götürmedi bana bıraktı yüzüğünü.
Binbir türlü insan var orda bence almasa daha iyi die düşünüyorum

Benim askerim İzmirde havacıi acemiliğini Kütahyada yaptı, telefon götürmedi riske atmak istemedi bu şekilde kendini, ankesörlü telefondan çağrı atıyo ben arıyorum onu, öğle yemeğine giderken ve akşam yemeğine giderken arayabiliyo buna şükür arama saatleri belli en azından bazen sürpriz yapıp fırsat bulunca hiç ummadığım zamanlarda da arıyo mutlu oluyorum. Ben gittim yanına, birliğine gitmemi istemedi çarşı izninde buluştuk bide hastanede işleri vardı hastaneye gittim bende orada görüştük, babamda emekli asker olduğu için askeri hastaneye girmem kolay oldu, bu şekilde sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım.

Sagol CNm.şanslısın güzel yere düşmüş en azından batıda.inşallah rahattirda orda..bakalım bnm ki yarın yani 2aralikra girecek sınava hayırlısı olsun inşallah

Oh ne güzel şanslısın yerini tam olarak söylememen çok mantıklı..tabi yere bağlı ama bnm esimin gözü kararır oda usta da risk alıp sokar tel diye tahmin ediyorum.zaten 20 tane falan tel kartı alicsm her firsatt arasın bı sesini duyuyum yeter bana ..

acemilkte çok rahat olmayabilir ama gideceği yere de bağlı tabi:) bu arada sabit hatta fazla dakika veren bir hatta geçmenizi öneririm:) biz bi ara baya rahattık o ay baya bi telefon parası ödedik.ilk iskenderuna gittiğinde 13 dk konuştuk diye sevinçten uçuyordum.nerde aklıma gelsin telefon faturası zaten çok az konuşuyorduk..bence içeri telefon sokacaksa biraz beklesin.önce bi ortamı tanısın.bizimki ilk gittiğinde birinin yatağına simkart bırakmışlar aramada bulunmuş,allahtan komutan iyiymiş simkartı kırmış atmış.benim değildi komutanım falan demiş çocuk ama komutan inanır mı hiç?seni affediyorum bi daha görmeyim demiş.o yüzde biraz beklesin yani sonra isterse alır zaten

merhaba arkadaşlar
benim eşimde 343.dönem asker dün sınava girdi
belirsizlik içinde bekmelek çok zor
ben çok kötü günler geçiriyorum içim daralıyo sabaha kadar uyamıyorum sürekli ağlıyorum onun olmadığı yerlerde
gece hep onu iziliyorum daha şimdiden çok zor nasıl anlatacağım bu durumu
ne olur burda birbirimize yardımcı olalım bu zor günleri birbirimize destek olarak atlatalım
rabbim bütün askerlerimize sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin
bunlar son ayrılıklarımız olsun inşalllah

Hoşgeldin canım.. Biz 341. dönem yarenleriyiz ve size her konuda desteğe, yardıma hazırız
Sizi şu anda en iyi biz anlyoruz çünkü biz de bikaç ay önce aynı durumdaydık ama şu anda 1,5 ayımız kaldı zaman çabuk geçiyo gerçekten..
İlk zamanlar en zor olanı zaten üzülme ağlama demeyeceğim çünkü üzüleceksin de ağlayacaksın da ama bu duruma alışacaksın zamanla emin ol hepimiz geçtik çünkü aynı yollardan..
Biz burda diğer arkadaşlarla birbirimizi bulduk ve sürekli destek olduk, moral verdik birbirimize, çünkü moral çok önemli sen moralli olmalısın ki askerine moral verebilesin..
Buraya gel kafa dağıt ya da kendini oyalayacak uğraşılar bul bunu tavsiye edebilirim sana, ama sakın sürekli oturup düşünme bu en kötüsü çünkü, asıl o zaman zaman geçmiyo..
Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar, umarım hayırlı güzel bir yere gider askerin, Allah bütün askerlere ve yarenlerine sabırlar versin hepsini tez vakitte kavuştursun inşallah..

kocaman bi AMİNNNNNNNN diyorum güzel dilklerin için iyiki burayı buldum benimde aynı derdi yaşayan insanlarla dertleşmek bana daha iyi gelecek
sizin az kalmış çok şükür Allah kavuştursun bir daha hiç ayrılmayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…