• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askerim bugün aramadı kızlar çok özledim onu 1 haftayı geride bıraktık ve bana hiç bitmeyecek gibi geliyor

ilk zamanlar bizlerde öyleydik,gerçekten çok zor geçmişti günler ama zamanla alışıyor insan herşeye hele bi usta birliklerine gitsinler hem siz hem askerleriniz daha çok alışmış olacak. ozaman daha çok görüşeceksiniz hele şafak daralmaya başladımı özlem daha da artacak.
Sabır ve zaman herşeye ilaç

Her gecenin bir sabahı var.

ilk zamanlar bizlerde öyleydik,gerçekten çok zor geçmişti günler ama zamanla alışıyor insan herşeye hele bi usta birliklerine gitsinler hem siz hem askerleriniz daha çok alışmış olacak. ozaman daha çok görüşeceksiniz hele şafak daralmaya başladımı özlem daha da artacak.

O günlere bi gelsek keşke. Usta birliğine geçtiklerinde yine ankesörlü telefonlarda sıra olmayacak mı nasıl daha çok görüşebilicez?

çok saol canım dediklerin gerçekten iyi geldi. Arkadaşında sorduğu gibi usta birliklerinde nasıl daha rahat olacaklar?

O günlere bi gelsek keşke. Usta birliğine geçtiklerinde yine ankesörlü telefonlarda sıra olmayacak mı nasıl daha çok görüşebilicez?

Cep tlf kullanma ihtimali olursa ankesörlüye ihtiyaç bile kalmaz. Birde usta birlikleri acemi birliği gibi kalabalık olmaz. Herkes birbirini tanır usta biliğinde. Daha rahat olursunuz. Komutanlarla araları daha iyi olur.
inş. iyi yerlere düşerler bu da çok önemli tabi.

Yemin törenine en uzak tarih bende galiba 6 ocak :(

hadi kızlar bugunde bitti sayılırı havanın kararmasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti hiçç....

Şafak : 148 :)

Cep tlf kullanma ihtimali olursa ankesörlüye ihtiyaç bile kalmaz. Birde usta birlikleri acemi birliği gibi kalabalık olmaz. Herkes birbirini tanır usta biliğinde. Daha rahat olursunuz. Komutanlarla araları daha iyi olur.
inş. iyi yerlere düşerler bu da çok önemli tabi.

Cep teleofnu götürmeyecek herhalde ama başka askerler götürüse ankesörlüde sıra azalabilir :21: Yeri iyi şu anda izmir gaziemirde usta birliğinde de orada olacak.

kızlar kına için salonu mu kiraladım :) aşkım gelene kadar hazırlıkları baya azaltmış olacağım

Ay canım aynı mantıkla bende gelinliğimi sipariş ettim ama gel gör ki zaten toplamda üç prova var birinciye gittim ocakta ikinciye gidicem sonra taaa yazın :) eşyalarda belli satın almak için sadece askerliği bekliyoruz yani,çeyiz desen eksik yok sende bunlar tamam değilse oyalanırsın ne güzel

Back