çok sevindim canımcım. En azından telefonla ulaşabilirsin artık.
Biz bilmiyorum ne zaman görüşürüz. 4de uçakla incek istanbula. Arkadaşları ailesi gitçek karşılamaya. Ben gitmicem. Aralarda olan olayları biliyosun ya. Hiç içimden gelmedi. Zaten işten de izin almak istemiyorum. Belki akşam görüşürüz belki yarın.
Hala öksürüğüm geçmedi gece uyutmadı beni. Gece bebek pışpışlamış gibi uyandım o derece bitkinim bugün
ben geldi m kuzular :):):
canımm hakkında hayırlısı olsun sağlığına dikkat et üzüntüden de toparlayamadın kendini kendini çok yıpratma biz hep burdayız unutma canımcımm
kızlar çok güzeldi rötar yaptı uçak heyecanlıydı birazdan glip anlatcam dışarı çıkıyorum şimdi
hoşgeldin güle güle fatmacım. ayrıntıları istiyoruz bir an önce yazmalısın :) hem geç gel hem hemen git olmadı böyle aaaa :)
Kızlarrr hepinizin gözüaydın.
kızlar sabah nikah işlemleri için koşuşturduk o yüzden geç geldim şimdi geldm yerime
dün akifin uçağı baya rötar yaptı tabi ben iyice heyecanlandım milletin askeri geldi başka yerlerden sarıldılar filan ben ağlamaklı oldum resmen duygulandım çok fena
sonra işte uçak indi anonsu geldi bende heyecan tavan yaptı akifler bavul bantlarının oraya geldiler o an gördüm oda gördü beni el salladık birbirimize ama o bavullar gelmek bilmedi resmen çok kötüydü :) o sırada beraber geldiği arkadaşının sevgilisi ile tanıştık. işte bizimkiler sonra kapıdan çıktılar ben hemen atladım boynuna akifin kokusunu içime çektim öptüm filan sonra öyleydi rüya gibiydi :)
sonra arkadaşları ile yemek filan yedik forum istanbulda
eve geldik sonra
canımm bir kere daha gözün aydın çok sevindim nikah işlerine de çoook sevindim hayırlı olur inşallah:)))
fatih te evinde şu anda ailesiyle hasret gideriyo dayanamıyorum çok özledim yaa:))
oyyy en azından artık asker diil gözün aydın bebeğimmm yakında senin yanında da olacak canımcım
teşekkür ederim bu arada :)
öyle tabi canım en azından rahat nöbet yok stres yok:)) hemen başladınız hazırlıklara kuzumm:))
ya mecburen canımcım çok vaktimiz kalmadı bu akşamda mutfak tezgahı filan bakcaz
kıyamam sanaama olsun kavuştunuz ya sonunda o da yeter :))
kıyamam akif de ne olduğunu anlamadan hemen ev eşyaları işin giriyo :) en iyisi aslında. ne olduğunu anlamadan düğünde oynucak :)
aynen kuzum şükür kavuştuk kerem ne zaman geliyor siz görüştünüz mü
evet akif biraz sıkıntı yapıyo ama yapcak bişi yok dediğin gibi düğünde oynarken atar stresini
3 uçağıyla geliyo. ama ben gitmicem karşılamaya. zaten anneleri gidicekmiş knouşmadığımız için gitmek istemiyodum. iş saati olunca o da bi bahanem oldu.
kızlar sabah nikah işlemleri için koşuşturduk o yüzden geç geldim şimdi geldm yerime
dün akifin uçağı baya rötar yaptı tabi ben iyice heyecanlandım milletin askeri geldi başka yerlerden sarıldılar filan ben ağlamaklı oldum resmen duygulandım çok fena
sonra işte uçak indi anonsu geldi bende heyecan tavan yaptı akifler bavul bantlarının oraya geldiler o an gördüm oda gördü beni el salladık birbirimize ama o bavullar gelmek bilmedi resmen çok kötüydü :) o sırada beraber geldiği arkadaşının sevgilisi ile tanıştık. işte bizimkiler sonra kapıdan çıktılar ben hemen atladım boynuna akifin kokusunu içime çektim öptüm filan sonra öyleydi rüya gibiydi :)
sonra arkadaşları ile yemek filan yedik forum istanbulda
eve geldik sonra
tekrar tekrar gözün aydın canım
günler geçmiyo bana çok özledim ya
komşususun ya sende akşam eve gelir belki gözün aydın canımcım
saol kuzum. hep ağlıcak gibiyim. hiç heyecanım yok. görmek istiyo muyum onu da bilmiyorum. aradı havaalanından uçağı bekliyomuş. akşam bize gelirsin diyo,ben de istemiyorum. aylardır girmedim evlerine. hastalığımı da sağlığımı da kendi başıma yaşadım. hiç istemiyorum bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?