343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

fatmamcımm ellerim tutmuyo yaa sende de varmı bir rapor hazırlıyorum defalarca kontrol ediyorum yazamıyorum aklım çok karışıyo:))))

Kızlaaaaaarrr bitti walla sizin için bitti bizim için de bitmek üzeree :) Fatmacımm gözün aydın canımcımm.. Face te yoksun burdan sana özel olarak yazmak istiyorum :) İnşallah sağ salim kavuşuın ve bi daha hiiiçç ayrılmayın, çok çok mutlu olun inşallah canımcımmm :)

Kızlaaaaaarrr bitti walla sizin için bitti bizim için de bitmek üzeree :) Fatmacımm gözün aydın canımcımm.. Face te yoksun burdan sana özel olarak yazmak istiyorum :) İnşallah sağ salim kavuşuın ve bi daha hiiiçç ayrılmayın, çok çok mutlu olun inşallah canımcımmm :)

teşekkür ederim bebeğim çok saol ben şimdi çıkıyorum diyetisyene gidicem ordanda havaalanına gidicem öpüyorum sizi görüşmek üzere gülçinüm tubam mervem sizi seviyorum aslıcan senide :)

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam çoook öptüm seni kuzumm bol bol sarıl sevdiğine allah sizi bizi hiç ayırmasın sevdiğimizden görüşürüz canımcımmmm seni seviyrummmm hoşçkal:))):32::54:

canım arkadaşım kavuşun sevdiğine
nasıl mutluyum anlatamam
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi seven daha kavuştu
bir daha hiç ayrılmayın inşallah

hopklayasın zıplayasım var artık bize hergün düğün bayram

hani gittiklerinde mustafa ceceli bekle dinliyorduk
karanlık aydınlığa kavuşur elbet
siz ogün bayramı kutlamayı görün diyorduk
şimdi kutlama zamanı hepimizin yuvası bayram yerine dönsün inşallahhhhhhh

fatmacım rahatsız etmek istemedim ama çok sevindim senin adına. şükür kavuştunuz darısı tüm sevenlerin başına :)

gülçinim kötü aramız hala. ben sizinle paylaştıklarım için çok mutlu olduğumu yazmak istemiştim. işallah gene devam eder arkadaşlığımız,dertleşiriz hep.

benim de kelebek çiçeğe konuyo sonunda. sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama belirsizlik sona erecek diye seviniyorum sanırım.

fatmacım rahatsız etmek istemedim ama çok sevindim senin adına. şükür kavuştunuz darısı tüm sevenlerin başına :)

gülçinim kötü aramız hala. ben sizinle paylaştıklarım için çok mutlu olduğumu yazmak istemiştim. işallah gene devam eder arkadaşlığımız,dertleşiriz hep.

günaydın canımcımmelbette arkadaşlığımız her zaman devam edecek hep birlikteyiz mutluluğumuzu hüznümüzü hep paylaşacağız dua ediyorum senin için inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur biz hep birbirimize destek oluruz burda üzülme lütfen

günaydın canımcımmelbette arkadaşlığımız her zaman devam edecek hep birlikteyiz mutluluğumuzu hüznümüzü hep paylaşacağız dua ediyorum senin için inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur biz hep birbirimize destek oluruz burda üzülme lütfen

günaydın tatlım. çıktı mı sevdiceğin? benimki çıkmış az önce aradı.

Benim nişanlim da 9'da obotüse bindi :))) saat 17'de kavusuyoruuuuuuzzz :)))) Karanlık aydınlığa kavuşuyyyyoooooooorrrrr :)))) siz simdi bayrami kutlamayi goruuuuuunnnn :)))))))) :21:

çıktı canım ailesi karşıladı evine gidiyo şimdi:)) siz ne zaman görüşeceksiniz

çok sevindim canımcım. en azından telefonla ulaşabilirsin artık.
biz bilmiyorum ne zaman görüşürüz. 4de uçakla incek istanbula. arkadaşları ailesi gitçek karşılamaya. ben gitmicem. aralarda olan olayları biliyosun ya. hiç içimden gelmedi. zaten işten de izin almak istemiyorum. belki akşam görüşürüz belki yarın.

hala öksürüğüm geçmedi gece uyutmadı beni. gece bebek pışpışlamış gibi uyandım o derece bitkinim bugün

Back
X