evet allah sabır versin ailelere ateş ne yazık ki düştüğü yeri yakıyo bitsin artık diyoruz bitmiyo hep canımız yanıyo allah sebep olanları kahretsin![]()
amin canım amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet allah sabır versin ailelere ateş ne yazık ki düştüğü yeri yakıyo bitsin artık diyoruz bitmiyo hep canımız yanıyo allah sebep olanları kahretsin![]()
fatmamcımm ellerim tutmuyo yaa sende de varmı bir rapor hazırlıyorum defalarca kontrol ediyorum yazamıyorum aklım çok karışıyo:))))
ayy makyaj yaptım şimdi birazcık
Kızlaaaaaarrr bitti walla sizin için bitti bizim için de bitmek üzeree :) Fatmacımm gözün aydın canımcımm.. Face te yoksun burdan sana özel olarak yazmak istiyorum :) İnşallah sağ salim kavuşuın ve bi daha hiiiçç ayrılmayın, çok çok mutlu olun inşallah canımcımmm :)
fatmacım rahatsız etmek istemedim ama çok sevindim senin adına. şükür kavuştunuz darısı tüm sevenlerin başına :)
gülçinim kötü aramız hala. ben sizinle paylaştıklarım için çok mutlu olduğumu yazmak istemiştim. işallah gene devam eder arkadaşlığımız,dertleşiriz hep.
günaydın canımcımmelbette arkadaşlığımız her zaman devam edecek hep birlikteyiz mutluluğumuzu hüznümüzü hep paylaşacağız dua ediyorum senin için inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur biz hep birbirimize destek oluruz burda üzülme lütfen
günaydın tatlım. çıktı mı sevdiceğin? benimki çıkmış az önce aradı.
çıktı canım ailesi karşıladı evine gidiyo şimdi:)) siz ne zaman görüşeceksiniz
günaydın tatlım. çıktı mı sevdiceğin? benimki çıkmış az önce aradı.
çıktı canım ailesi karşıladı evine gidiyo şimdi:)) siz ne zaman görüşeceksiniz