343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ve nihayet o büyük buluşma gercekleşti. Hersey ruya gibiydi. Kayinvalidemle karsilamaya gittik ama bende heyecan o bicim. Arabadan indim o sirada aradi Mesut. Baktim o da karsidan elinde bavuluyla geliyor. İndigimle kosmam bir oldu elimdeki cantayi ve semsiyeyi yola firlatip kostum. O da bavullari :) ardimdan kaynanam toplamis :)))) o ordan kosuyor ben burdan turk sinemasi gibiydi :) ben askiiimmm diye bagiriyorumm kosarken o da sevgilimmmm :)) bi sarildimm o cennetlerden de ote kokusunu icime cektimm... Sonra askim gozlerimin icine bakti ve sensiz olabilecegim dunya gozuyle gorebilecegimiz hicbieyer yok artik diye fisildadi kulagima :) sonra birbirimize baktik ve basladik aglamaya :) 5 dakika oyle sarili kalmisiz :)) karsidaki balikcilar alkisladi sonra :))) o kadar guzeldi ve o kadar hayaldi ki :)) Rabbim birdaha ayrilik yasatmasin insaallah. Ne toprak ustunde ne toprak altinda. Alacaksa da bir alsin canimizi... Cok asigimmm cokkk :)

Ve nihayet o büyük buluşma gercekleşti. Hersey ruya gibiydi. Kayinvalidemle karsilamaya gittik ama bende heyecan o bicim. Arabadan indim o sirada aradi Mesut. Baktim o da karsidan elinde bavuluyla geliyor. İndigimle kosmam bir oldu elimdeki cantayi ve semsiyeyi yola firlatip kostum. O da bavullari :) ardimdan kaynanam toplamis :)))) o ordan kosuyor ben burdan turk sinemasi gibiydi :) ben askiiimmm diye bagiriyorumm kosarken o da sevgilimmmm :)) bi sarildimm o cennetlerden de ote kokusunu icime cektimm... Sonra askim gozlerimin icine bakti ve sensiz olabilecegim dunya gozuyle gorebilecegimiz hicbieyer yok artik diye fisildadi kulagima :) sonra birbirimize baktik ve basladik aglamaya :) 5 dakika oyle sarili kalmisiz :)) karsidaki balikcilar alkisladi sonra :))) o kadar guzeldi ve o kadar hayaldi ki :)) Rabbim birdaha ayrilik yasatmasin insaallah. Ne toprak ustunde ne toprak altinda. Alacaksa da bir alsin canimizi... Cok asigimmm cokkk :)

Gözün aydın canım. Rabbim başka ayrılık göstermesin, mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. Benim de yarın şafak doğan güneş.. Pazar akşamüstü kavuşucam inşallah eşime..

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar
yarın akşam çıkıyo kocam sabaha karşı yanımda olucak
nasıl bi mutluluk nasıl bi heyecan bu allahım çok mutluyum

bütün kışı hiç hasta olmadan geçirdim
bugün boğazım çok acıyo sanırım grip olucam hapşurum duruyorum
tamda zamanıydı şimdi

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar

tamda zamanıydı şimdi

bitti tubim bitti :))
vitamin falan al bari kuzum yaa dikkat et kendine bu havalar tam hastalık getiriyo bu ne yaa bir türlü ısınmadı hava

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar

tamda zamanıydı şimdi

oyy kuzum dikkat et ilaç filan al 2 güne iyi olman lazım adam geliyo ya nazlancan dimi hastayımfilan diye :):)

anlayabiliyorum seni çok heyecanlı ne güzel
kızlar ben bütün mobilya mı aldım :)

saol canım evaniden aldık maskodan

hayırlı olsun mutlu mutlu kullanın inşallah kuzum:))

oyy kıyamam yaa valla biz özlem gideremeden işlerin içine girdik akif hala rüyada gibi :)

kıyamam yaa hemen işlere daldınız bişey anlamadan:)) güzel günler için emek veriyosunuz ama evliliğinizde tadını çıkarırsınız:))

hayırlı olsun mutlu mutlu kullanın inşallah kuzum:))

kıyamam yaa hemen işlere daldınız bişey anlamadan:)) güzel günler için emek veriyosunuz ama evliliğinizde tadını çıkarırsınız:))

saol canım tabi güzel günler için uğraşuyoruz allahtan zevklerimiz çatışmıyo da hemen beğenebiliyoruz :)

amin canım inş darısı başınıza gerçekten :) ama çok yorucu ya çok uykum var şuan

doğrudur canım başladı maraton bizim evde de var o telaş:)) dün bizde elbise baktık ben hiç beğenemedim yaa abiyeler hem çok kötü hemde çok pahalı
provada vardı resim çektim ama telefonumun bağlantı kablosunu almamışım yanıma yarın göndereceğim sana resmleri:))

Back