Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve nihayet o büyük buluşma gercekleşti. Hersey ruya gibiydi. Kayinvalidemle karsilamaya gittik ama bende heyecan o bicim. Arabadan indim o sirada aradi Mesut. Baktim o da karsidan elinde bavuluyla geliyor. İndigimle kosmam bir oldu elimdeki cantayi ve semsiyeyi yola firlatip kostum. O da bavullari :) ardimdan kaynanam toplamis :)))) o ordan kosuyor ben burdan turk sinemasi gibiydi :) ben askiiimmm diye bagiriyorumm kosarken o da sevgilimmmm :)) bi sarildimm o cennetlerden de ote kokusunu icime cektimm... Sonra askim gozlerimin icine bakti ve sensiz olabilecegim dunya gozuyle gorebilecegimiz hicbieyer yok artik diye fisildadi kulagima :) sonra birbirimize baktik ve basladik aglamaya :) 5 dakika oyle sarili kalmisiz :)) karsidaki balikcilar alkisladi sonra :))) o kadar guzeldi ve o kadar hayaldi ki :)) Rabbim birdaha ayrilik yasatmasin insaallah. Ne toprak ustunde ne toprak altinda. Alacaksa da bir alsin canimizi... Cok asigimmm cokkk :)
günaydın kızlar terk mi ettiniz buraları
günaydınn canımcım elbette ki ben burdayım:))) nasılsın
ıyıyıyım canımcım sen nasılsın baya yorgunum ne zaman geliyo aşkın :)
günaydınnnnnn
hayırlı haftalar
yarın akşam çıkıyo kocam sabaha karşı yanımda olucak
nasıl bi mutluluk nasıl bi heyecan bu allahım çok mutluyum
bütün kışı hiç hasta olmadan geçirdim
bugün boğazım çok acıyo sanırım grip olucam hapşurum duruyorum
tamda zamanıydı şimdi
günaydınnnnnn
hayırlı haftalar
yarın akşam çıkıyo kocam sabaha karşı yanımda olucak
nasıl bi mutluluk nasıl bi heyecan bu allahım çok mutluyum
bütün kışı hiç hasta olmadan geçirdim
bugün boğazım çok acıyo sanırım grip olucam hapşurum duruyorum
tamda zamanıydı şimdi
bende iyiyim çok şükür canımcımm cuma akşam yola çıkacak cumartesi sabah burda allah nasip ederse :))
oyy kuzum dikkat et ilaç filan al 2 güne iyi olman lazım adam geliyo ya nazlancan dimi hastayımfilan diye :):)
anlayabiliyorum seni çok heyecanlı ne güzel
kızlar ben bütün mobilya mı aldım :)
ay hadi az kalmış kuzucum çok sevindim![]()
çok sevindim kuzum hayırlı olsun güle güle kullan nerden aldın :))
çok özledim fatmam yaa deli gibi hazırlık yapıyorum dün alışveriş yaptım:))
askıma hediye aldım kendime kot aldım çok cici bir çanta aldım:))) .ok heyecanlıyımm
saol canım evaniden aldık maskodan
oyy kıyamam yaa valla biz özlem gideremeden işlerin içine girdik akif hala rüyada gibi :)
hayırlı olsun mutlu mutlu kullanın inşallah kuzum:))
kıyamam yaa hemen işlere daldınız bişey anlamadan:)) güzel günler için emek veriyosunuz ama evliliğinizde tadını çıkarırsınız:))
saol canım tabi güzel günler için uğraşuyoruz allahtan zevklerimiz çatışmıyo da hemen beğenebiliyoruz :)
hayırlısıyla darısı başımıza inşallah kuzum sizinde mutluluğunuz daim olsun ömür boyu:))
amin canım inş darısı başınıza gerçekten :) ama çok yorucu ya çok uykum var şuan