343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende çok heyecanlıyım yaa sabah aradı sesi cıvıl cıvıl geliyo son kahvaltımı yaptım askımmm diyo çok mutluyum fatma çok heyecanlıyım inşallah haftaya kalp krizi falan geçirmem:18::18:

today is the day çok şükür kanatlandı kalplerimiz birbirine uçuyo güvercinlerin kavuşmasına çok az kaldı:))))))

ayy canım çizelgen çok güzel sabahtan beri sırıtıyorum yaaa

bende aynıyım fatmamcımm sırıtıp duruyorum konuşmak istiyorum sürekli askımı anlatmak istiyorum buraya gelen giden herkese geliyo demek istiyorum ama kimse konuşmuyo deli olacağım:))) hiç iş yapamıyorum oysa çok işim var ama canım istemiyo:)))

fatmaaaaaaaaaaaa çok mutlu olun tamammı bundan sonra
çok çok mutlu olun ayyyyyyyy gözyaşlarıma hakim olamıyorum
çok çok mutluyum senin adına çok şükür bugünleride gördük

bende ağlıcam ağlama bak seninde 5 günün kaldı kuzummmmm

akif çıkmış askeriyeden yazmışsınya ona bakıyorum ve salya sümük ağlıyorum şuan
neler yaşadık ne zorluklar çektik ve o gün geldi
gözü aydın canım arkadaşım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol arkadaşım darısı başına çok mutluyum kızlar azcık çalışcam sonra size döncem çalışmam lazımmm öğleden sonra yokum

Yaa benmde çok işim var ama canım hiiiiç istemyo çalışmak istemiyorummmmm
kızlar ağlamayın döverim ama artık heee bu ne yaw gittiler ağladık geliyolar ağlıyoruz
yasak ağlamak oynama vakti şimdi tubimm haftaya ikimiz burda bir eğlence yaparız
tabi inşallah ben kalp krizi falan geçirmezsem şimdiden ölüyorum heyecandan cumartesi
terminalde naparım bilmiyorum ama ağlamak yok artıkkkkkkkkk

ayyyy bu sevinçten ama kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…