doğrudur canım başladı maraton bizim evde de var o telaş:)) dün bizde elbise baktık ben hiç beğenemedim yaa abiyeler hem çok kötü hemde çok pahalı
provada vardı resim çektim ama telefonumun bağlantı kablosunu almamışım yanıma yarın göndereceğim sana resmleri:))
aa evet gönder gönder yarın. nasıl olmuş beğendin mi sen
abiyeler çokl gereksiz pahalı kardeşim 235 e aldı işte bu en uygunlarından biri
ablanın çeyizi ne zaman serilcek canımcım
evet beğendim canım eteğinin şekli verilmediği için henüz pek bişeye benzemiyodu ama üst kısmının sadece taşları kalmış işlenecek kolu nasıl olacak ona karar verdiler tek askı olacak kolu taşlı olacak 10 haziran da bir daha gideceğiz o zaman son prova olacakmış bakalım nasıl olacak
bende beğendim bir tane abiye 300 tl dedi ama ona babam kızabilir biraz açık bende rahat edemem faih asla razı olmaz:)))))
çeyiz ne zaman serilecek serilecek mi bilmiyorum ki yaw:26:
fatih gelcek mi düğüne
ya çeyiz sermek dediğim eşyaları ne zaman yerleştirceniz bizimkiler 10 haziranda gelmeyi düşünüyolar izmitten
canımcım kusura bakma yaa bir anda işim çıktı yazamadım fatih büyük ihtimal düğüne gelemeyecek ama elbiseme yorum yapar
eşyalar nerdeyse yerleşti bir tek kıyafetleri bizde ve mutfağında eksikler var perdeler bu hafta takılacak halıları geldi sadece sermedik toz olmasın diye onun dışında mobilyalar yerleşti temizlendi falan kuzum
günaydınn canlarımmm
günaydınnn canımmmmmm napıyosun
iyi napayım canımcım sen napıyosun:)
iyiyim ne olsun ya boya seçiyoduk arkadaşlarla benim ev için
ohh ne güzel kuzum hangi renk olacak bu arada dün soracaktım mobilyaların resmi var mı çok merak ettim:))
kızlar recep akşam çıkıyo gece burda olucak allah izin verirse
çok yoğunum giremiyorum
kızlar recep akşam çıkıyo gece burda olucak allah izin verirse
çok yoğunum giremiyorum
midemde kelebekler uçuşuyo yerimde duramıyorum ben ya ne olur çabuk geçsin saatler
oyyy yerşm seni bennn yaaa süperrr bi duygu :) yarın izinlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?