Çocuğu askerde olanlar için ayrı bir konu yok sanırım, umarım beni de aranıza alırsınız.
Oğlum şu an Etimesgut'da (zırhlı birlik okulu vs.) sonra da Erzurum 4. zırhlı tugaya gidecek.
Yemin töreni için 29 dedi bu sabah. Morali bozuk, yemek ve koğuştan memnun değilmiş. Boğaz, baş ağrısı ve revir kuyruğunun uzunluğundan bahsetmiş. Benim moralimi bozmamak için babasıyla konuştu, ama babamız maaşallah benden moralsiz.
Yol izni vs. konusunda tam net değil, ama komutan yılbaşını evde geçirebilmeleri için törenin 29 unda olacağından bahsetmiş. Normalde yemin törenleri Cuma olurmuş, bu sefer Perşembe yapıp acaba ordan bir gün erken mi çıkacaklar tam bilemiyorum.
Hepimize hayırlı teskereler............
burdayım ama önce facedeki yazılanlara bakıyodum akşamdan beri neler kaynatmışsınız..
persembe gunleri balık yıyıp yerkende fatmagul ve kurtlar vadısı ıcın kavga ederdık keske o burda olsa da kurtlar vadısını ızlesek
Sağol tatlım darısı sizin başınıza diyeceğim ama bu kadar beklemeyin inş. en yakın zamanda evlenirsiniz :)
evet evet konuştum hemde 2 kere şimdi onu yazıyodum facede
ben ilk kez hayatımda kurtlar vadisi izledim o yokken keşke o olsa da onla izlesem
canımm koğğuuş kalk heeeeevet evet konuştum hemde 2 kere şimdi onu yazıyodum facede
oyyyy hayırlı olsunn canım... ne güzel bi zamanda yapıyorsunuz öylee... düğün nerede olacak..? çok tebrik ederim şimdiden...düğün tarihimiz belli 30 haziran beklerim kızlar:)
düğün tarihimiz belli 30 haziran beklerim kızlar:)
canımm koğğuuş kalk heeee
oyyyy hayırlı olsunn canım... ne güzel bi zamanda yapıyorsunuz öylee... düğün nerede olacak..? çok tebrik ederim şimdiden...
düğün tarihimiz belli 30 haziran beklerim kızlar:)
tebrik ederim. şimdiden mutluluklar dilerim... :)
Anaammm çok sevindim , bizim değil ama ne iş yapıyor askerin :)
Olurmuuu Annelerimiz bizim baş tacımız..
Sizler bizim sevdiğimizi doğuran,onlara nefes veren, saçlarını süpürge eden, özverili meleklersiniz..
Moralinizi bozmayın lütfen alışacaklar oradaki şartlara güçlü olun buda geçecek yavrunuz sağsalim yanınıza dönecek inşaallah..
merhabalar,
herkeze hayırlı teskereler.Bayanlar sizlerede büyük sabır diliyorum.
Benim eşimde 5 günlük asker erzincan'da kısa dönem çıktı usta birliğide erzincan ilk 2 gün çok zordu ama gerçekci olmak lazım ki zaman çabuk geçsin ve ruh halimiz bozulmasın.
sayılı gün geçiyor öyle yada böyle ayrılık çok zor ama allah sağlık versin gerisi boş...
benim 1 de 7 yaşında kızım var bana en güzelinden arkadaş oluyor.Gündüzleri işteyim ama akşam olupta eve dönünCe hüzün çöküyor ama kızıma belli etmiyorum.
Şuan için günde 3 kere arıyor bazı 4'e çıkıyor çok uzak olmasına rağmen iyi bir yere düştü proplemi yok bu da bana yetiyo işte tek derdimiz özlem.Ama bunu biliyorduk o yüzden kendimi salmıyorum gayet iyiYİM allaha şükürler olsun ...Yani üzülmenin ağlamanın birşeye faydası yok anca kendimizi yıpratırız ve askerede olanıda üzeriz.
Ben eşime onu diyorum sen bizi hiç merak etme kendine bak şükür aç değiliz açık değiliz diyorum.
merhabalar,
herkeze hayırlı teskereler.Bayanlar sizlerede büyük sabır diliyorum.
Benim eşimde 5 günlük asker erzincan'da kısa dönem çıktı usta birliğide erzincan ilk 2 gün çok zordu ama gerçekci olmak lazım ki zaman çabuk geçsin ve ruh halimiz bozulmasın.
sayılı gün geçiyor öyle yada böyle ayrılık çok zor ama allah sağlık versin gerisi boş...
benim 1 de 7 yaşında kızım var bana en güzelinden arkadaş oluyor.Gündüzleri işteyim ama akşam olupta eve dönünCe hüzün çöküyor ama kızıma belli etmiyorum.
Şuan için günde 3 kere arıyor bazı 4'e çıkıyor çok uzak olmasına rağmen iyi bir yere düştü proplemi yok bu da bana yetiyo işte tek derdimiz özlem.Ama bunu biliyorduk o yüzden kendimi salmıyorum gayet iyiYİM allaha şükürler olsun ...Yani üzülmenin ağlamanın birşeye faydası yok anca kendimizi yıpratırız ve askerede olanıda üzeriz.
Ben eşime onu diyorum sen bizi hiç merak etme kendine bak şükür aç değiliz açık değiliz diyorum.
merhabe eşiniz nerde askerlik yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?