343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben bişey sormak istiyorum askerleriniz telefon kartı ihtiyaçlarını nasıl hallediyorlar kantinde satılıyomuş ama kartda çabuk bitiyor tekrar almak zorunda kalıyor veya bu asker kartları varmış galiba onu kullanan bilgisi olan var mı?

bende 341 dönemdenim, ama her hafta sonu evci izni vermiyorlar...:2:

baktım ama kamu kartı gerekliymiş bizde yokki

illa kamu da çalışan bir memur oman gerekmiyor, misafir olarakta kalındığını biliyorum... sadece fiyat farkı oluyor o kadar diye biliyorum genede iyice araştırmanı tavsiye ederim...

kıslar ben size bişey söleyimmi askerlerimiz o kartlar çok çabuk bitiyo ve biesürü para gidiyo canıım bu arada ben 337 kısa dönemlerdendim ben vodafone hattımı faturalı yaptım 56 liraya geri dönüşümlüden arıyodu beni ben meşkule atıp onu arıyodum bu arada il dışı şehirler arası bedava oluyo ve kullanışlı istediğinde kadar konus sınırsız hep askerlerinizin parası bitmez 3 liramı ne 3 dk anca konusayoduk biz ben size söyleyim dedim canlarım gecmiş tecrübelerimden gecen sene aralıkta gitmişti benmkide şükür mayısta geldi inş. sizinkilere kavuşursunuz zorluklarını biliyorum çünkü yardımcı olmak istedimmm

çook teşekkür ederim canım doğru söylüyosun ama işte her telefonda geri aranmıyor o yüzden sorun oluyor

şu anda bilgi alamıyorum tabi. ama gitmeden önce türk telekomun aile kartını aldık. yani görüştüğün ne süreyse ev telefonuna yazlıyor.
fakat gitmeden önce denediğimizde türk telekoma bağlanması ve hat alması 1dakikayı geçiyor. o yüzden içerden kart aldı diye biliyorum. bulunması zor olsa da en kullanışlı olan gene onlar.
ama gittiği yerde bekleme gibi bir derdi yoksa aile kartı koalylık olabilir.

canım ben 341 dönem denim ben bu yüzden yardımcı olmak isterim size
ever gsm no araıyorlarsa kart hemen biter kantindede öle herzaman olmuyor geldiğindede hemen bitiyor bu yüzden çarşıya çıktığı zaman bol bol kart alması gerekecek, ama acemilikte dışarı çıkamadıklarından gittiğinde bol bol kart götürmesi gerekiyordu biz öle yapmıştık ama kantindede takip etsin kart bazen gelir gelmez bitiyormuş ama her ihtiyaçları kantinde satılıyormuş... ayrıca ev telefonunudan konuşmaya çalışın hem daha uzun konuşursunuz...

evet geri dönüşümlüde oluyor ama her ankesörlü telefon geridönüşümlü değil, bazen kaldığı yerden uzak yerdede olabiliyor o yüzden geridönüşümlü ankasörleye gidemiyor herzaman bu sefer aramayıncada
acaba neden aramadık oluyoruz
siz hiç merak etmeyin onlar aramak için can atıyorlar ama her zman müsait olamıyorlar bu yüzden anlayışlı olun kızlar vee her zaman güzel ve mutlu acın telefonu

Ne guzel izin veriyolarmis oyle ya es oldugunuz icin mi acaba? Benim erkek arkadasim da ankara polatlida. Acaba ben de hftasonu gitsem en azindan gormek icin pazar gunu bule izin vermezler mi acemilik doneminde?

ben de evli değilim ama askeriyenin kapısına gidersen acemilikte de görebiliyosun.
saatleri önemli tabi. 1e kadar eğitimleri varmış. ben 1den sonra orda olucam. en fazla da mesai saatine kadar görebiliyorsun diye biliyorum.
yani 8-12 1-5. komutan da önemli faktör tabi ki! ama askerlik yapmış kime sorduysam kesin görürsün dedi.

çook teşekkür ederim canım doğru söylüyosun ama işte her telefonda geri aranmıyor o yüzden sorun oluyor

ewt cnm her telefon olmuyo ama iki tanesi felan geri dönüşümlü oluyodu benmki istanbul hasdalda yapmıştı askerliği çok zordu geceleri arardı telefonda uzunca konusabiliyoduk gizlice arkadaşları diyodu oğlum telefon kulağına yapıcak die ilk gittiği günler işte iki dk yada nadir 3 dk konuyoduk biityodu 3 gün sojnra dedim bu para çok gidiyo 3 lira küsür bişeydi işte bende hattımı kontürlüydü faturalı yaptım gelene kdr rahat ettik yani çok ağladım zırladım ama neyse şükür biti şuan nişanlandık yaza düğünümüz var hele evliler için çok zor yani ama görmeye gidebilirler ben hiç gidememiştim içimde kaldı ama geldiğinde uzun uzun sarıldım

sweetng,

Tecrübelerine dayanarak bende birşey sormak istiyorum izninle , usta birliğini geçtiklerinde her ahfta sonu çarşı iznine çıkabiliyorlar mı ?

teşekkür ederim

belki uzun belki kısa ama kesin görürsün, fırsatını buldukça gidin kızlar her ikiniz içinde çok iyi oluyor... hem bir sonraki görüşmeye kadar geri sayıyorsunuz sonra bir bakmışsınız aylar geçmiş oluyor...

illa kamu da çalışan bir memur oman gerekmiyor, misafir olarakta kalındığını biliyorum... sadece fiyat farkı oluyor o kadar diye biliyorum genede iyice araştırmanı tavsiye ederim...

öğretmen evinde kalman için öğretmen yada akmu çalışanı olman şart değil. onlara 30 liraysa sana 50 lira. öncelikle arayıp yer olup olmadığını öğren. eğer varsa hemen ayırt. sorarlar zaten öğretmen evi kartın olup olmadığını. sadece fiyatı değişik ödiyeceksin o kadar.

Ne guzel izin veriyolarmis oyle ya es oldugunuz icin mi acaba? Benim erkek arkadasim da ankara polatlida. Acaba ben de hftasonu gitsem en azindan gormek icin pazar gunu bule izin vermezler mi acemilik doneminde?

ay canım sen benm nişanlımın oturğu yerde askerlik yapıyo çok sıkmazlar rahat olur üzülme sennnn ilk bir ay sdışarı çıkmaıyo cnm

ben yarın gidiyorum, çok mutluyum.
yardımlarınız için çok teşekkürler... :)

sweetng,

Tecrübelerine dayanarak bende birşey sormak istiyorum izninle , usta birliğini geçtiklerinde her ahfta sonu çarşı iznine çıkabiliyorlar mı ?

teşekkür ederim

benim askerim her iki hafta bir çarşıya çıkıyor ankara güvercinlikte bir o da her zaman pazar günü olmuyor bazen cumartesi öğlen sonra çıkarıyorlar, pazar sabahtan çıkıyorsun ama evciyide gittiğinden beri iki kere verdiler öle herzaman olmuyor ve evci için aileden biri anne veya baba olması gerekli...

sweetng,

teşekkür ederim

tabiki çıkabiliyorlar cnm eylem miting gibi şeylerde askerlere zarar gelmesin die çıkarmıyolarlar bide askeriyede komutanlar bişey olmazsa bişeyi yapamadıklarında çarşıyı kitliyorlar ya orası var ama çıkarlar genelde

Ankara da mı yapıyorrr ne güzel , hadi az kalmış gözün aydın

Teşekkür ederim benım askerimde usta birliğinde sadece 3 kez çarşı izni veriyorlarmış dedi , merak ettim

Ankara da mı yapıyorrr ne güzel , hadi az kalmış gözün aydın

Teşekkür ederim benım askerimde usta birliğinde sadece 3 kez çarşı izni veriyorlarmış dedi , merak ettim

evet az kaldı ama unutmayın sizinde birgün az kalacak
bulunduğu yere göre çarşı izinleri değişiyor tabikide, bazende komutanlara göre bile değişiyor, bazen ceza alıyorlar çıkamıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…