• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün ben ölü gibiyim.
sabah annesiyle karşılaştık. gülerdir aramıyordum,kötü bişey duymayayım diye.
200 kişilik yere 600 kişi kalıyolarmış. yemek yetmiyomuş hiçbişey yiyememiş.
bütün gün çok yoruluyo. bütün gün yürüyo,koşuyo. en azından yemek versinler!
daha 1 dakik konuştuk arıtk deliricem!

canım yaa üzülme nolur sabır biraz güçlü olmak zorundayız hele şu acemi birlik bitsin inş.usta da iyi olacaktır... ama sen güçlü olmaya çalış üzülmemeye çalış

bana kızacaksınız belki ama kendinize gelmeniz lazım artık hatunlar yoksa hepiniz depresyona gireceksiniz az kaldı
tabiiki özleyeceksin çok normal ama böyle olmaz böyle yaparsanız zaman hiiiç geçmez
biraz toparlanmaya çalışın artık hadi bakiim :29:
geçen gün de aynısını söyledim kimse size kolay olacağını söylemedi bu zorlukları yaşacaksınız ve gücünüzü göstereceksiniz :15::34:
biraz başka şeylerden bahsetmeye çalışın bence
bana da kızmayın böyle yazıyorum diye daha fazla üzülmeyin istiyorum :16:
:29::29::29::29::29::29::29:

aslında haklısın güçlü olmamız lazım yoksa gerçekten zaman geçmiyo en azından biz şanslıyız ya 15 ay olsaydı çok şükür ki 151 gün sayılı gün çabuk geçer diye boşuna dememişler burda birbirimize destek olarak ve en önemlisi güçlü olarak geçireceğiz bu günleri diye düşünüyorum:)

bana kızacaksınız belki ama kendinize gelmeniz lazım artık hatunlar yoksa hepiniz depresyona gireceksiniz az kaldı
tabiiki özleyeceksin çok normal ama böyle olmaz böyle yaparsanız zaman hiiiç geçmez
biraz toparlanmaya çalışın artık hadi bakiim :29:
Geçen gün de aynısını söyledim kimse size kolay olacağını söylemedi bu zorlukları yaşacaksınız ve gücünüzü göstereceksiniz :15::34:
Biraz başka şeylerden bahsetmeye çalışın bence
bana da kızmayın böyle yazıyorum diye daha fazla üzülmeyin istiyorum :16:
:29::29::29::29::29::29::29:

çok doğru diyosun kendimize gelelim bence de
bakın ben güzel bişi buldum yarın h.sonu iş yok bu güzel benim için :):)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr şappeeyy şappeyyyy.....:32::32::32::32::32::32::32:
Neşelenin birazcık yaaaaa toplayınn kendiniziiiiii olmuyoooo böyleeeeeee
Bugün güne güzel başlamak istedim... güzel şeyler düşünmek istiyorummm....
Meselaaa aşkımıı görüncee onuu nasıl öpüceğimii düşünmek istiyorumm:16::16::16:

Herkeslere merhabalar.
İnşallah askerlerinizden haber alabiliyorsunuzdur ve rahattırlar...
Çok şükür günde 1 kere arıyor benimki. Çok sıra oluyormuş o 15 dk arada cay sıgara wc hangısını yapsın arayamıosa da bişi demiorum napalım...
23ünde yemin töreni olacakmış bilet ve kalıcak yeri ayırttım fakat bugün aklıma bişi takıldı... Yemin töreninden sonra da 15 gün daha acemiliğe devam ediceklermiş. 15 gün sonra dağıtım yapılacakmış. Ben cuma akşamı askeriyeden onu ailesiyle çıkarırız. pazar teslim ederiz diye düşünmüştüm. Ama ya öyle olmazsa. Cuma akşamı askeriyeye dönüş olursa.. Aklıma gelmedi hiç de sormadım.. Eminim o da komutanlarına sormamıştır. Şaşkınım benim.. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı kızlar?

Kızlarrrrrrrrrrrrrr şappeeyy şappeyyyy.....:32::32::32::32::32::32::32:
Neşelenin birazcık yaaaaa toplayınn kendiniziiiiii olmuyoooo böyleeeeeee
Bugün güne güzel başlamak istedim... güzel şeyler düşünmek istiyorummm....
Meselaaa aşkımıı görüncee onuu nasıl öpüceğimii düşünmek istiyorumm:16::16::16:

:)) çok hoşsun bende askıma nasıl sarılacağımı düşüneyim barii:)) yaa tam toplarlıyorum kendimi arıyo askerim ohh ne çok mutlu oluyorum derken 1 dk geçiyo kapatmam lazım diyo işte o zaman yıkılıyorum:DD deli oluyorum yaa neyse artık pozitif olma zamanı:))):16

Herkeslere merhabalar.
İnşallah askerlerinizden haber alabiliyorsunuzdur ve rahattırlar...
Çok şükür günde 1 kere arıyor benimki. Çok sıra oluyormuş o 15 dk arada cay sıgara wc hangısını yapsın arayamıosa da bişi demiorum napalım...
23ünde yemin töreni olacakmış bilet ve kalıcak yeri ayırttım fakat bugün aklıma bişi takıldı... Yemin töreninden sonra da 15 gün daha acemiliğe devam ediceklermiş. 15 gün sonra dağıtım yapılacakmış. Ben cuma akşamı askeriyeden onu ailesiyle çıkarırız. pazar teslim ederiz diye düşünmüştüm. Ama ya öyle olmazsa. Cuma akşamı askeriyeye dönüş olursa.. Aklıma gelmedi hiç de sormadım.. Eminim o da komutanlarına sormamıştır. Şaşkınım benim.. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı kızlar?

selam canım...
Cuma ailesiyle çıkartırsınız.. Pazar 5'e kadarda teslim edersiniz..
ama bulunduğu şehirden uzaklaşamaz çünkü sabahları gidip imza atacak ben buralardayım diye...:52:

selam canım...
Cuma ailesiyle çıkartırsınız.. Pazar 5'e kadarda teslim edersiniz..
ama bulunduğu şehirden uzaklaşamaz çünkü sabahları gidip imza atacak ben buralardayım diye...:52:

Ben de öyle biliorum ama ne biliyim işte acemilik bitmio ya belki çıkartamayız die bi düşünce kapladı beni. Kemirdi desek daha doğru...
Takacak bişi arıorum ya kafama bunu buldum şimdi de.. Neyse canım çok teşekkür ederimm.

:)) çok hoşsun bende askıma nasıl sarılacağımı düşüneyim barii:)) yaa tam toplarlıyorum kendimi arıyo askerim ohh ne çok mutlu oluyorum derken 1 dk geçiyo kapatmam lazım diyo işte o zaman yıkılıyorum:DD deli oluyorum yaa neyse artık pozitif olma zamanı:))):16

canım yaaaa yıkılmaaa onun sesi aksinee sena vitamin gelip enerji dolu olman lazım...
Bak dün saat 5 de konuştuk halaa enerji doluyumm (gerçi nekadar sürecek meçhul)
Birdahaki arayana kadarr az mutlu olurumm oo arayıncaa yine çokk mutluu böylee düşünsene kızdırmaa beni ...:27::27::27:

nişanlım gitmeden önce koca bir günün bana yetmediğini düşünürdüm ama şimdi asker ve saatler sanki duruyo..
araması gereken zamanlarda arayamadığında sanki kalbimi biri elleriyle sıkıyo gibi oluyo ve nefes alamıyorum..

Ben de öyle biliorum ama ne biliyim işte acemilik bitmio ya belki çıkartamayız die bi düşünce kapladı beni. Kemirdi desek daha doğru...
Takacak bişi arıorum ya kafama bunu buldum şimdi de.. Neyse canım çok teşekkür ederimm.

Canım benim eşimin kardeşinin yemin töreninde de aynısı oldu cuma çıkardılar pazar götürdüler ve çocuk 15 gün sonra usta birliğine gitti.. Seninkide böyle olacak anladığım kadarıylaa
Tecrubeyle sabittir yanii sıkma canını..:34:

canım yaaaa yıkılmaaa onun sesi aksinee sena vitamin gelip enerji dolu olman lazım...
Bak dün saat 5 de konuştuk halaa enerji doluyumm (gerçi nekadar sürecek meçhul)
Birdahaki arayana kadarr az mutlu olurumm oo arayıncaa yine çokk mutluu böylee düşünsene kızdırmaa beni ...:27::27::27:

tamam tamam kızma bir daha zırlamak yokk:)))

Akşam olsa da eve gitsek yarın tatil çok şükürrr....
Bugün bana geçmiyor dün nasıl geçti anlamadım....
çok yorgun hissediyorum kendimi ....

Back